Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by cristi07
BB, ce mai face nou Iasmi?ceva poze?
intrebare...cand i-ai lasat nivelul patutului..i-ai pus ceva "aparatori" sa nu fie mai racoare? sau e pur si simplu doar plasa patutului?
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
ce sa faca...a inceput sa se tina de prostii...aseara inainte de baita i-am pregatit tot ce trebuie, ea facea tumbe prin pat ...si deodata..fata mea era asa linistita...cam dubios...cand colo fata mamii a reusit sa desfaca cutia cu betisoarele de urechi si sugea pe ele...
nivelul patutului l-am coborat de pe la 5 luni..(cred) si nu i-am pus nimik in plus.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
ce scumpa trebuie sa fi fost...si nu ai importalizat momentul???
Poze Radu
bb_yasmi spune:
aa bebeii vostri cat dorm ziua?? bubulina mea mai nou doarme cate 2-3 somnuri de 1.5-2 ore!!! plus noaptea de la 9 pana dimi pe la 9. o fi prea mult???
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by cristi07quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
BB, ce mai face nou Iasmi?ceva poze?
intrebare...cand i-ai lasat nivelul patutului..i-ai pus ceva "aparatori" sa nu fie mai racoare? sau e pur si simplu doar plasa patutului?
Poze Radu
ce sa faca...a inceput sa se tina de prostii...aseara inainte de baita i-am pregatit tot ce trebuie, ea facea tumbe prin pat ...si deodata..fata mea era asa linistita...cam dubios...cand colo fata mamii a reusit sa desfaca cutia cu betisoarele de urechi si sugea pe ele...
nivelul patutului l-am coborat de pe la 5 luni..(cred) si nu i-am pus nimik in plus.
ce scumpa trebuie sa fi fost...si nu ai importalizat momentul???
Poze Radu
nu..in ultimul timp nu am mai prea facut pozici!!
pet.cost2005 spune:
M-am uitat acum si pe site-ul de la Plasmon si am vazut ca au si ei ulei de masline pt. bb ... adica www.plasmon.it/#/olio/olio-extravergine-di-oliva.aspx" target="_blank">asta. Tot asa ... se gaseste in supermarket si farmacii.
Petronela si Silvia
bb_yasmi spune:
petro mersi frumos. inseamna ce tre sa mai fie si de la alte firme de bebei.
Aralia spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Imi pare rau ca nu se gaseste si pe-acolo ... asa e, merita toti copiii sa beneficieze de produse bune, pt. sanatatea lor. Da' cu cine sa te certi? Alte produse bune de pe-aici sunt cele din gama Plasmon ... sunt pe acelasi nivel cu cele de la HIpp, agricoltura biologica. Deci se gasesc si in farmacii prod. pt. bbi?
Petronela si Silvia
Dap, se gasesc si in farmacii.
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
ellis spune:
MIHA
BB, daca mai zici cat papa Iasmi, ti-o trimit o tura si pe Alessia; ea deja nu mai papa completare dupa fructe si piure, si am incercat in toate felurile, pana si din pahar ii dau numai sa bea; in total papa trei mese de lapte, cam 500 ml/zi, ceea ce e f putin; eu o tot fortez, aseara a vomat din cauza asta, ca doar seara mai papa si ea 200 si aseara nu a vrut.
Si alta data papa si ea mai bine!
Doctorii imi spun ca e bine, ca ia in greutate, dar...
De somn, eu zic ca nu e rau cat doarme Iasmi, dar de ce nu intrebi si un medic?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
mariussimiuc spune:
BB,necesarul lor de somn variaza intre 12-14 ore,mai mult sau mai putin.Mi se pare ca somnul lui Iasmi e ok. Si tu o fericita ca doarme atat de mult in timpul zilei.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by mykidutzaquote:
Originally posted by ram0nicaquote:
Originally posted by mykidutza
Buna,
Mihuta parca imi suna cunoscut ce-mi spui ...asa si al meu cat stau lg el si-i cant,il gadil...si tot tacamul e ok cum indraznesc sa plec de lg el parca ar fi tarzan asa tipa.
Copii nostrii parca au comportament la indigo ...
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
Ramo...spui ceva de indigo?Ma uitam pe filmuletele video postate de tine.Intr-un filmulet am avut senzatia ca e Robert Gabriel al meu si nu Vlad Gabriel al tau,probabil si datorita faptului ca era imbracat cu un compleu asemanator .
Super tare faza! (E un compleu pe care scrie pe fata SUNT UN... iar pe spate scrie PINGUIN).
eu ma refeream la faza cu plecatul de langa el, cum se transforma in tarzan. Si cand ma intorc "zice" ceva de genul hmmmmmmm, immmm, pe un "ton" rastit, de parca m-ar certa .
Daaaa, mi-am amintit acum ca si eu am observat ca unul din bebelusi seamana cu Vlad, incat in prima secunda ma intrebam ce cauta Vlad al meu acolo? : Cred ca p poza de-a lui Robert vazusem
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
roxx spune:
quote:
La multi ani, Alexia Diana!
La multi ani, Luca Teodor!
La multi ani, Matei!
Poze Radu
multumim!
facem cinste...tortuletz, suculetz, niste laptic, pepsi, bericica si papica...fiecare ce doreste....
la multi ani, deasemenea pt alexia diana si pt matei!
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze