Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by pet.cost2005

www.nestlebaby.com/it/baby_nutrition/products/product_detail.htm?stage=-1&pci=4" target="_blank">Uite-l (uleiul de masline) !!!

N-am vazut asa ceva, si eu am memorie fotografica...poate gasesc la alt mgazin decat Cora, ca eu la asta imi fac cumparaturile.

Nici nu am vazut la noi...Si nu este nici pe site-ul celor de la Nestle.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mda, copiii din Romania nu merita...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

lixa, ce faaaaaciiii?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Imi pare rau ca nu se gaseste si pe-acolo ... asa e, merita toti copiii sa beneficieze de produse bune, pt. sanatatea lor. Da' cu cine sa te certi? Alte produse bune de pe-aici sunt cele din gama Plasmon ... sunt pe acelasi nivel cu cele de la HIpp, agricoltura biologica. Deci se gasesc si in farmacii prod. pt. bbi?

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by ellis

ARALIA, pun acum mai multe poze.
Fetelor, va rog sa imi spuneti daca vi se pare prea deformat capsorul fetei, sincer, fara suparare; eu zic ca isi va reveni la loc daca o tot fortez sa doarma pe parti si ii administrez calciu.
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaMAI2008/photo#5196483996933601906

E intr-adevar un pic tesit la spate,dar nu e de speriat.Robert a avut capul tesit pe dreapta,chiar vizibil,de la dormit pe partea asta.A fost si suspect de torticolis,ca i se "intepenise" capul pe partea dreapta.
Intr-adevar a luat mult calciu cat a fost mic,inca mai ia,dar mai mult de atat n-am facut.Si capul si-a revenit,e cat se poate de normal.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

si noi ar fi trebuit sa luam calciu, dar cu dr astia...
merci frumos, pt mine oricum e cea mai frumoasa printesa si am si eu speranta ca o rezolvam si pe asta

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by cristi07

BB, ce mai face nou Iasmi?ceva poze?
intrebare...cand i-ai lasat nivelul patutului..i-ai pus ceva "aparatori" sa nu fie mai racoare? sau e pur si simplu doar plasa patutului?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

ce sa faca...a inceput sa se tina de prostii...aseara inainte de baita i-am pregatit tot ce trebuie, ea facea tumbe prin pat ...si deodata..fata mea era asa linistita...cam dubios...cand colo fata mamii a reusit sa desfaca cutia cu betisoarele de urechi si sugea pe ele...

nivelul patutului l-am coborat de pe la 5 luni..(cred) si nu i-am pus nimik in plus.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

pupicei MYKI

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

petro si noi am folosit Plasmon. au fost ok. acuma cand vine mami meu spunea ca aduce ceva de vitel...dar nu mai stiu..cica se folosesc mult pe acolo!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ellis,noi am luat calciu din prima zi de viata,deci n-a avut legatura cu tesitul capului.Nu te ingrijora,e absolut normal sa se deformeze un pic,ei au inca oasele moi.Abia dupa 9-10 luni incolo daca ramane tesit ar trebui sa vezi daca poti modifica in stilul de dormit.Pana atunci lasa fata in pace,ca oricum e cea mai frumoasa printesa pentru voi,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

bb - da, sunt folosite cele de la Plasmon ... si sunt bune. Eu folosesc de la ei laptele pe care il dau supliment Silviei ... bine, acum l-am redus considerabil pt. ca nu il mai accepta si i-am introdus papica. IAr ca borcanele, am luat din fiecare sa vad cum le tolereaza, ce ii place mai mult ... deocamdata vad ca ii plac cele de fructe de la Hipp ... le mananca si pe celelalte, da' o vad mai incantata la astea.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

a mea nu vrea nicicum sa renunte la laptic. papa orice ii dau (solid) dar dupa isi vrea lapticul....oricat de putin dar laptic sa fie!! aa si mai nou ziua imi bea 180=-210 ml lapte. noroc ca nu bea noaptea deloc!!!

Mergi la inceput