Timisoara, Impreuna! (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

quote:
Originally posted by claudia74

Asa cred ca se vad mai bine :

www.onetruemedia.com/shared?p=5ba49c4c07b63b97933768&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Geiselwind 2008

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mai bine .....acum se vad pozele fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Heloooooooooooooo.....unde ati disparut toate ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

sara buna!
la noi activitati de recuperare dupa umblareala de saptamana trecuta si dupa majoratul de aseara care a fost de fapt azi dimineata gata..pe urma mers la mamon ca de obicei si return home.
ar mai putea fi o saptamana de libere, pe bune! nu-s absurda deloc, chiar ar fi loc.
io ma duc sa bag cornu-n perna, ne vedem la cu mic cu mare.
va tzuc pe toate.

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Haideti sa bem o cafea...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

'Neatza fetele!
La mine nu merge asa ca mi-a dat Lore linkul sa va scriu si eu putin.
Ieri am fost pana la socrii apoi ne-am plimbat cu bubu pe mal la Bega,pe la catedrala si acasa.Am stat numa in pat.
Acum ne pregatim sa mergem la ai mei ca e ziua lui tata.
O zi faina!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Nici mie nu-mi merge, numai cu scheme merge...

Laurelu, sa-ti traiasca taticul...

Probabil ca si alte fete au probleme cu accesarea forumului, de aceea nu pot scrie azi.

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

multumesc celor ce au dat deja si vin si eu cu un rand in plus!
Laura La multi ani si sa-ti fie sanatos!
Dana baga un ochi si aici, la ce ora ai azi programare la dr. de cui?!
Doris nu ne-ai zis de cocomarle..cum le-ai pescuit mey??
Clau frumoase pozele!

nu va iau pe rand ca nu-s treaza inca, ma duc sa citesc din urma, sunt pe aici..

pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata, voua, ca la mine numa buna nu este!

Scuze daca ultima mea postare a sunat a repros, dar neuronul meu nu ca e singur si stafidit, dar da semnea ca vrea sa plece si el definitiv ... Multumesc pentru condoleante, tineti pumnii va rog mult de tot pentru astazi, si vb noi mai incolo cand reusesc sa-mi revin din multele pe care le am....

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

faza foarte tareeee
zice Dana pe mess...am dat cautare pe google si am gasit Timisoara Impreuna! [cool[ mi se pare betonnnn!!!!

pentru Emma

Mergi la inceput