Timisoara, Impreuna! (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Pupici fetelor si o duminica placuta ... fara ploaie

...revin

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Deci fetele cochetele,la urmatoarea intalnire cu Lore va rog sa ii faceti cadou o oglinda ,sa se vada toata ziua cat de gingasa si dragutza e .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

quote:
Originally posted by claudia74

Deci fetele cochetele,la urmatoarea intalnire cu Lore va rog sa ii faceti cadou o oglinda ,sa se vada toata ziua cat de gingasa si dragutza e .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...

Nu am putut accesa dc-ul, de abia acum am reusit.
Lore, ma intrebai de ce scriu putin, sincer? am avut chef de un moment de respiro, am dormit, m-am odihnit, de abia acum ma simt ok, de maine incep munca.
Tot de maine mamanu meu pleaca iar la Baia Mare pentru o saptamana, sa o ajute pe sora ei, asa ca voi fi mai mult pe la Buni, la Ines, ca nu se descurca singura cu toate.
Dar am net si acolo...

Vreau sa iesim azi undeva cu Ines, dar ce vreme nasoala e azi...
Habar nu am unde sa mergem...

Andule, ai sosit?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Bey ce an! Niciodata nu am mai vazut asa ceva.
E plin de flori si de fructe.
Pe langa variatia mare de pomi fructiferi care sunt plini de viitoare fructe , azi am gasit un agris care din cauza ca are prea multe , statea aplecat gata sa se rupa .

Avem la poarta un liliac alb , iar eu in primii 2 ani nici nu am stiut ca am asa ceva , urmatorii 2 ani mi-a demonstrat cu cate o floare cine e , iar anul asta ... a fost plin amaratul de flori

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Ce frumos Aida super,cred ca se simte si mireasma lor,nu numai peisajul e frumos,bucurati-va voi de natura ca aici abia au inverzit pomii si lalelele abia au boboci,suntem inapoiati rau de tot din cauza climei .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Munca mea de 4 zile :

www.onetruemedia.com/shared?p=5b503e8ebcb61ff3e7acc0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Geiselwind 2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudia74

Munca mea de 4 zile :

www.onetruemedia.com/shared?p=5b503e8ebcb61ff3e7acc0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Geiselwind 2008

Claudia am vazut mi-a placut sunteti niste frumosi si se vedea ca a fost buna distractia .... , dar ... asa tare ma enerveaza programul ala care il folosesti , ca nu stiu de ce incarca asa greu pozele si alea 6'si au fost cam 30'

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Hai salut

De doua zile nu pot intra pe forum nu stiu ce are ...
Am citit pe diagonala din ce am retinut
Dana, condoleante pentru unchiul tau si tin pumnii maine sa fie bine.
Doris, ma bucur ca te-ai odihnit la matusa ta, spor la treburi de maine.
Maria, imi pare rau de puii de Ghiuri iar lu' O'stai sa-i fie la nas.
Lore, faine poze si termina cu prostiile ... esti cea mai tanara, frumoasa si desteapta
Claudia, stttt va anunt io cand fug cu un sau va trimit o vedere din Cancun
Kati, spor la treburi si succese depline cu sofereala
Aida, ma bucur de vestile bune, pup matza mica si pe mama ei.
Mihi, esti ok?
Laura, veci nu te lecuiesti. Te-am intrebat intr-unul din posturi daca o fost sora ta la cardiolog cu Alexia...
Lormi, la multi ani pentru sotul tau!
Deya, pe unde esti?
Anda, tot prin strainataturi? ... o fi fugit cu vrun ungur
Alexa, ma bucur ca mai dai si tu cate un semn de viata ... anu asta nu mai scrii, nu?

Ma duc sa fac ceva de papa si fug la lucru

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Ai dreptate Aida si nici nu sunt clare pozele - vb lui lore - si m-am si chinuit 4 zile sa upload,fac de acu inainte album normal numai montaj

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput