Timisoara, Impreuna! (103)
Raspunsuri - Pagina 7
claudia74 spune:
Ce fras sa fac Lore nu tu parcuri,nu tu magazine,liniste si pace la noi,am fost putin cu bicicleta dar nu am mers prea mult ca am observat ca nu am aer destul in roti,scheisse,asa ca am trecut la bucatareala iarasi ,nici tipenie de om pe strada pe care sa il saluti macar ,nua i unde sa bei un suc,sa manci o inghe,sa papi o praji ....
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
gonghy spune:
quote:
Originally posted by claudia74
Alooo,asa e specia aia ma,nu-i arde nimik
Hai bey ca vrusei si io sa vindec banana maimutzei CITA si voi nu ma lasatzi,vrusei sa o frec oleaca cu Nidoflor se mai tragea si unflatura
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
danitin spune:
Nu am reusit sa citesc chiar tot cu gradul de concentrare necesar, sunt putin deprimata, inca unul din vechea garda care s-a dus, si mama ce chefuri mai trageau in copilaria mea ...
Maria imi pare tare rau de bietii pisicuti, nici nu ma gandeam la O'stai ca la un killer...
Lormi iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine si mi-ai transmis condoleante. Printre gaini rasfierte si supe de cocos am simtit ca cineva a bagat in seama si postarea mea.
Lore pacat ca am ratat incuscrirea. Cum ai reusit sa o convingi pe Laura ca iepurele trebuie sa plece?
Va doresc tuturor noapte buna si distractie faina in cazul in care va intindeti la o givaneala pre ceas de tarziu.
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
gonghy spune:
Mis ca omu' beat asa ma simt.
Am facut la mancare si cum o facui cum se termena.
Facui supa de pui grasa ca puiu',sos de marar,cartofi natur,spanac pe care l-am terminat acum cu oua ochiuri.
Maine fac galustele la supa si frig carnea de pui si neshte crumpi cu muraturi sa mai spele greata de la atata carnaraie.
Dorisakeee aia is pui da cuc sau de cocomarla?
Simo ce nashpa cu puii de miau-miau......of saracutzii de ei.....O'stai io terminat
Mihi ai reusit sa mergi la mici? Eu nu ca am avut treaba cat berila.
Danutza si casa soacra'mii e in vanzare deja de 3 luni si pana acum am avut numai vizitatori nu si cumparatori.Azi a aflat Clau ca mai trebuie fo 5 acte ca sa fie totul super in regula cu vanzarea si pana azi habar n'am avut de treburile astea,dar.......saptamana viitoare de asta se va ocupa hasbantul meu.
A venit unu' azi din partea unui spaniol sa o vada si a dat un pret destul de bun dar cu 12 mii euro mai putin decat am cerut noi.
O-m vedea saptamana viitoare ce sicum dupa ce vom avea toate actele in mana.
Numa maine nu-i poimaine si scapi iubita de morcovel
Aida tu stii ca asa mis io mai bolandoaca,daca mi-ar disparea si asta cred ca as intra in transa de la sperietura,nu m-as mai recunoaste. muuuulti la -utza mititica.
Lore ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus pe ziua de azi? Laurica e mai bine?
Revin ca e moasa lui Maya la noi.
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
Lormi spune:
quote:
Aduce-ti fuga un Nidoflor pentru dansu' ca-i arde....
Nu esti pe treaba ta mey Laurelu m-am spart de ras,numai tu puteai sa scoti asa ceva !
quote:
Nu ai spus cum a fost cu mancarea.A-ti gasit un local fain cu mancare buna si praji?
De mancat am mancat www.matusalemcafe.hu/index_eng.html" target="_blank">acilea mancare foarte buna si portii foarte mari,e chiar langa parc in centrul Szeged-ului iar praji sunt pe centru o gramada de cofetarii,numa' pofta sa ai !
Clau mersi de complimente,tu vorbesti, cu 2 copii si parca esti o adolescenta!
quote:Mai dar ce ti-o iei,cred ca o cauti cu lumanarea,auzi la ea"batrina si urata".Ia de-aici ...ti-a mai trecut....te vezi cum trebuie acum sau mai vrei ?
m-am simtit batrana si urata.
quote:
lasa-l pe Skarotzki, nu-l mai studia atata...
Maria nota 10 pt. originalitate sotzului tau ...foarte tare !(fffff frumos inelul,sa-l porti sanatoasa).
gonghy spune:
Fetelor io va doresc NOAPTE BUNA ca ma retrag la nanica,plecara mosafirii,Maya acum isi bea lapticul si o sa adoarma inainte sa-l termine.....pe maine dimineata. USOR!
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
lore03 spune:
Cine stie cum este maine cu mersul la cimitir sa imi spuna si mie, se da pomana , ce se face???
Mariaa spune:
Lore ,da iubita, se dau colacei, prajituri, bomboane, ce poti si ce ai. fructe eventual, orice se maninca..si se zice 'sa primeasca' si 'Boda'proste!'
Dana condoleante! e asa de greu cand pierzi pe cineva apropiat :(( si totusi viata merge inainte...
la majoratul asta sunt copii care au crescut langa noi, ii stim de cand aveau 5-8-10 ani...acum sunt peste noi ca inaltime...sunt oameni in toata firea.
cum ai zis si tu Lore, ne simtim batrani deja :((
Lormi mersi, si nu te dispera cu rusii, traieste clipa - o sa vina bb cand vrea el, traieste-ti viata pana atunci - o sa mai vorbim noi despre asta odata la o cafea.
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
Neatza Timisoara
Dana iarta-ma io is aia cu cocosi si cu gainile,sa nu crezi ca nu am bagat de seama la postarea ta,doar ca ma duce si pe mine valul cateodata aici printre voi,condoleante ptr unchiul tau .
Astazi se sfintesc mormintele la voi si mama a facut pomana si merge azi la cimitir la bunica mea si la varul meu ce a murit acu 2 luni,asa e viata merge inainte oricant de greu ar fi cand pierdem pe cineva drag.
Lore ai luat microfon si camera ptr pc?
Mihi ati mai fost la gradina?
Lormi bine ai facut ca i-ai dat pe coaja la Lore,auzi la ea? cred ca numai are oglinzi in casa sa se vada cat e de finuta,eleganta si pedanta,se compara ea cu parasutele alea din Mall.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
lore03 spune:
Neatza!!!
Merci de cafea Claudia ,chiar acum o savurez...
Of nu prea ma pricep cu obiceiurile astea legate de cimitir ,trebuie sa merg cu pachetele pregatite si cica sa stau sa il astept pe preot ,care se pare ca in Timisoara vine dupa slujba de la biserica ,adica dupa 12 ..
Merg dar daca preotul nu vine pana la 13 ,eu trebuie sa ii dau Laurei sa manance ,sa o culc...atunci ce fac.In fine vad eu ,nu stiu de ce va incarc pe voi cu ale mele.
Claudia sa stii ca oglinzi nu prea am in casa ,si alea care le am asa ma arata .Mai nu am cumparat casti si microfon ,o sa il rog pe Mihai ,colegul meu de birou sa imi cumpere el saptamana asta de la ETA2U.El se pricepe mai bine ca este inginer IT.
Maria merci pentru raspunsul cu cimitirul.Te pup
Doris ce scurta esti in postari mai nou ,mai povesteste-ne si noua ceva.Vad ca Alexa a avut doar o zi buna si acum iar a disparut.
Anda nu te-ai intors din plimbare???
Mihi manca-si mici ?? Daca nasti sa il pui pe sotul tau sa ne scrie si noua sau sa ne dea cumva de veste.
Lormi ce faci azi ?? Ai fost ieri in oras cu sotiorul??
Laura multa treaba mai ai tu mai ....Laura mea este cam rauta in rest OK.
Dana am dat iepurele cand dormea Laura si i-am spus ca a plans mama ei dupa ea si a trebuit sa o ducem inapoi.
Va pup si o duminica frumoasa