Timisoara, Impreuna! (103)
Raspunsuri - Pagina 6
claudia74 spune:
Da dubios cu cocos-ul asta,mai ales ca azi am facut si prajitura cu cocos si apoi zama de cocosh,v-am prins.. va las sa credeti ce vreti... dar laptele de cocos e specialitatea mea,miami ce-mi place,dar nu la cocosh da!!! Doamne ce prostii mai scriu aici!!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Mariaa spune:
salve'
am terminat cu gradina dar sunt terminata si eu pe bune..
am facut potol rapid si mergem la un majorat la un copil de suflet de-al nostru. am uitat sa va zic ca din pacate din puii lui Ghiurii au ramas doar pozele
imi pare tare rau Aida :((
chiar ma gandeam azi ca sigur gasesti destul de marisori in Publitim. din pacate Oscar are o problema cu orice e mic si ..viu, care ar putea sa ne abata atentia de la el si se razbuna. in plus ii aduce si pe prag ca un fel de ofranda...na, iati-i, parca ar spune...
Nu vreau sa va zic cum face cand vede o gaina sau pui de gaina...ii fac ochii ca la cobra din filmul Tarzan...numai cercuri-cercuri.
matza mica Emma si va doresc si eu putere multa si credinta intr-o zi mai buna!
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
Pentru Aida
Sweat child o' Mine
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Mariaa de vis pozele din Viena,peisaj mirific,cladiri la fel,parca scoase din basmele cu printesa Sisi,noi numai am trecut cu masina prin Viena si am vazut destul,vad ca ati avut distractie nu gluma,ma da unde l-ai trimis pe barbatu-tu in parcul ala,s-a dat pe porcariile alea ce te zvarle in sus ,te-ai dat si tu macar,mie imi e rau numai cand ma uit la ele,Helmut cu Denisa s-au dat pe trenurile alea ce te rotesc,ia uite ca nici acuma nu am gatat albumul.
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Silvanounde esti ai fugit cu vreun
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Maria, nu mai fi necajita ca nu mai ai puii de pisica...
Am eu alti pui in balcon...ia priviti...minunatiile
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
lore03 spune:
Salutare ne-am intors de la mall,unde am fost cu Laura si o prietena.Si eu ca o desteapta m-am incaltat cu tocuri mari iar acum sunt rupta de picioare.Nu am cumparat mai nimic dar am cheltuit destui bani ,nu stiu pe ce....
Mai dar ce tipe sunt la mall, super gagici ,unde cresc mama astea , m-am simtit batrana si urata..
Citesc ce ati scris si revin cu completari
claudia74 spune:
quote:
Originally posted by lore03
Salutare ne-am intors de la mall,unde am fost cu Laura si o prietena.Si eu ca o desteapta m-am incaltat cu tocuri mari iar acum sunt rupta de picioare.Nu am cumparat mai nimic dar am cheltuit destui bani ,nu stiu pe ce....
Sper ca ai luat webcam si microfon...
Mai dar ce tipe sunt la mall, super gagici ,unde cresc mama astea , m-am simtit batrana si urata..
Citesc ce ati scris si revin cu completari
semnez cu suflet
Batrana si urata ,ce ai mai...,alea is parasute nu vrei sa stii ce fac alea sa arate asa...si cat de ieftine sunt...vai de capul lor.
Timisoara Impreuna
lore03 spune:
Parasute stiu si eu dar parca tot naspa m-am simtit .
Dana nu mai putem incuscri iepuroii pentru ca eu am dat iepuroaica mea inapoi
Claudia dar tu nu ai altceva de facut decat sa trebaluiesti toata ziua??
Laura ce ai mai cu saraca maimuta , nu are buba ,asa-i puta ei.
Maria imi pare rau de pisicutii mici, nu am inteles eu prea bine Oscar a avut grija de ei???
Doris sa-ti traiasca porumbeii.
Aida pupici pentru tine si pentru Emma
Mariaa spune:
apropo de Sisi, o faza tare made by al meu :))
la castelul Schoenbrunn la iesire erau bijuterii din argint cu cristale Swarovski. primesc una bucata
inelus tare frumos dupa modelul printesei Sisi si io tare incantata ma tot studiam cum imi sta cu el pe dejt deh...si io printesa pe acolo..
la care al meu zice la un moment dat, lasa-l pe Skarotzki, nu-l mai studia atata...am zis ca lesinnn...buey zic, mai putin si il invoci pe Skaraotzki de la Swarovski :)))
deh, unguru nu le nimereste, da le potriveste
tare frumosi puii de pasare Doris
lore, uelcam in za clab
am fugit la cupilul de suflet, ne auzim mai incolo, va tzuc
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara