Timisoara, Impreuna! (103)
Raspunsuri - Pagina 5
claudia74 spune:
Auzi Doris dar ce job are matusica asta,ca mi-e rau ce casuta are, mama ce de ornamente,ce gradina,ce amenajari interioare,exterioare,ma doare capul.
Mariaa numai scrii nimic,ai ramas cu gandul la östereicher sau ai treaba cu vreo gaina in chiuveta!!!
Mama Mia ce buna a iesit zupa de cocos,galbena si grasa si cu tarhana de la mama,miami,am pus sa fac un aluat ptr pizza sa fac mai tarziu si musai sa fac si o praji dar inca nu stiu ce.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
gonghy spune:
Lormi super faina gradina zoo,ii facem peste fo 2 saptamani pasaport si la bubulina si o sa mergem si noi.
Nu ai spus cum a fost cu mancarea.A-ti gasit un local fain cu mancare buna si praji?
Aduce-ti fuga un Nidoflor pentru dansu' ca-i arde....
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
aidaciolac spune:
Laurelu mare nebuna esti mami
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune
claudia74 spune:
Alooo,asa e specia aia ma,nu-i arde nimik
Las-o Aido ca-i cool asa cum e... ma cine n-are de lucru isi face,am zias ca trag si io chiulu azi ca nu mi-s barbatii acasa,dar m-am apucat serios de bucatarit,am framantat prea mult aluat si Deni mi-a sugerat sa fac langosi,zis si facut mai ales ca mai am branza de burduf tzatza da matza de la Cimisoara,apoi Deni si-a gasit prietena si mi-au venti sa -min faca party ca era prea multa liniste si plictiseala si nimik ele vor sa isi faca singure pizza,nu vreti sa stiti cum arata bucataria mea,am facut si o praji cu spuma de cocos.
Mai da supica de cocos e tzatza da matza galbena si grasa si cu tarhana de la mama.
Helmut ma suna din ora in ora e super happy ca e cu fiu-su in stadion din min 17 deja conduce Stuttgart cu 3-0,o sa zica ca fiu-su aduce noroc si o sa il duca mai des precis.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Laurelu, esti de coma...
Am venit din parc, ma doare spatele iar de vad stele verzi, trebuie sa vina rushii, asa ca am luat un tylenol, sper sa ma lase...
Ines s-a jucat cu copii, s-a distrat, acum doarme.
Aidule, am citit la umanitare, spui ca dupa prima pastila s-ar fi desumflat putin piciorul? asta e o veste super, lasa ca scade si febra, trec si aftele si continuati, o sa fie bine...sau mai bine macar...sunt sigura.
Pup matza mica.
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
claudia74 spune:
Ptui sa nu te deochi [redLormi[/red] da sexoasa esti ,mai da ce de verde pe acolo,super.
Timisoara Impreuna
aidaciolac spune:
Bey claudia , m-am spart cu supa ta de cocos
Sa va povestesc. Un subaltern a lu taica-miu s-a dus si el in concediu , e mai amarat asa ca are f multi copii , si a zis ca daca isi permite sa stea la hotel si sa manance la restaurant , atunci hai sa comande si el ceva mai exotic ce nu mananca acasa. Ok , zis si facut. Vine ospatarul si el comanda o ciorba de cocos ... ca deh , e mai exotic. Va dati seama ospatarul mai ca nu a lesinat acolo ... era vorba de ciorba de cocosh
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune
claudia74 spune:
Aida ma bucur nespus sa aud putin de bine,am urmat-o pe Doris si am citit dincolo ce ai scris,e infiorator prin ce treceti,dar sunt sanse si de mai bine sunt sigura,nu-ti pierde speranta,iubeste-ti copilul si arata-i asta neincetat,numai tu poti schimba ceva in viata ei,tu si iubirea ta pentru ea,asta e tot ce conteaza,sa auzim numai de bine de la voi
Timisoara Impreuna