Timisoara, Impreuna! (103)
Raspunsuri - Pagina 13
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Maria, spor la rezolvat treburile...
Claudia, tin pumnii sa fie totul ok...
Lore, imi pare rau ca nu vii sambata...
Katik, nici doua randuri nu mai ai timp sa ne scrii?cum merge sofatul?
Ana, hai la povestit, ca ai trecut exact ca si sageata albastra...
Sa aveti o zi faina...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
Buna dimineata dragelor.
Is prin zona. La munca. Fost fain da scurt
Hai va tzuc, ma duc sa vad ce-ati mai facut.
Claudia draga, ma tot gandesc si ma gandesc la tine. Tre sa fie o solutie.
Ne spargem capu pe-aici sa venim cu ceva concret si nu stim cum...
Pina una alta .
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
gonghy spune:
Buna dimineata!
Hai sa dau si io micul dejun cu detoate,cafea,suc,paine prajita,gem etc... serviti cat e cald si proaspat.
Fetelor eu nu stiu daca ajuns sambata,s-ar putea sa fiu la sat ca e Ruga si stiti voi cum e muzica,mititei,gratarele,beutura......aer curat.......daca e timp frumos acolo o sa fiu.
Vesti despre Kati: acu' o plecat la condus ,atata o putut sa-mi spuna pe mess.
Merg sa strang prin casa ca azi am otzarica de treaba prin oras.
O zi faina!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
alexa00 spune:
Salutari!
Din pacate eu nu pot veni sambata.Tre sa merg la un botez.
In rest va pup pe toate si va doresc multa sanatate!
Alexa
claudia74 spune:
Va multumesc ptr tot
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Ana68 spune:
Sal'tare...
..sorry,da' io-s in urma cu stirilii...nu stiu ce baiuri aveti...Claudia e ceva cu tine,insa ma gandesc pozitiv si spun ca totul sa fie de bine,Deya condoleante...si iata cum mi se confirma iara ca viata merita traita din plin,iesi dimineata din casa facandu-ti planuri pentru sfarsitul de saptamana si intr-o ora te-ai dus intre cei drepti...Dorisake,vin,vin la povesti...am vazut pozele tale si mi-au placut mult...alea cu poarta imensa is cele mai faine,parerea mea...Lore si pozele tale le-am vaz't si arati enervant de tanar si de bine,iar papusica aia mica si frumoasa de Laura e beton.
Lormi si Aida...n-am apucat sa va vizionez pozicile...
Anda...lasa ca daca vor acei kktii din fruncea tarii asa cum vor,cu zile libere ca in (m)UE....o sa tot avem vacante...
Mihi,cat mai ai????
Silvana,Dana-alexa,Katy,Laura...hai pupici...
Simona..iar ai luat drumul hartoagelor?Lasa mah,ca de la heirupul alora vin banutii multi,asa-i?
Danaa....cum e cuiu?
Sa va pove cum o fo,asa pe scurt...ca sa nu va plictisesc...Am plecat vineri la amiaza din Timisoara...drumul pe Hateg,evident,ca doar nu eram nebuna s-o iau pe unde merg tirurilii...si am stat de doua ori la niste blocaje,cel mai mare a fost la intrare in Sebes...unde am mers cu viteza I timp de doua ore.Am ajuns seara la Medias,cu bine...Sambata am colindat la rudele lui Marius si duminica hai cu toti la iarba verde...multi bay frate,de s-o umplut campia de noi....colea la baraj pe Tarnava.Am stat noi ce am stat,pana catre ora 5 dupa amiaza si am continuat-o la unul din fratii lui Marius.
Luni am mers la Sibiu,m-am intalnit cu o pretenuta de acolo,am mers la magazinul ei de pantofi,am cumparat si mie si lui Marius si p-orma am vizitat si "casuta" ei...de mi-au cazut plombele si mi s-o dus falca catre calcaie...are o casa fetelor...se invarte dupa soare,nu alta.
Nah si hai inapoi la Medias,unde astepta gashca familion si am taiat-o,numa' 16 persoane,cu tot cu copii,catre Biertan...mah,un peisaj de vis,Biertanul e fosta cetate medieala,sub vechea cetate e un restaurant...atat de fain,de zici ca in orice moment navalesc acolo cavalerii teutoni.Mancare buna rau si multa,servirea ireprosabila...ambianta si mobilierul...te simti ca in secolul 13...Super!Am lasat acolo,pentru 16 persoane,cu consumat mancare felul 1 si 2,beutura,desert...la greu si fiecare ce a vrut,vreo 4 milioane cu tot cu spaga.Ca la nunta frate!Si p-orma vira la Medias,in noapte,cu soseaua ca-n palma si libera...de am facut drumul in 15 minute.
Marti dimineata hai la drum ,inapoi acasa...cu toti dementii si nenorocitii care au rahat in loc de creier,cu triplari pe sosea,cu frane pana la oprit de tot masina ca sa-i faci loc la nea' cretinul cu X5-ul,ca are 3 c***e,deh! sa depaseasca,ca pe el il doare-n cot ca circula pe banda ta....cu kamikaze idioti...si cu un accident vazut live,la cativa km inainte de intrare in Otelu',unde unu' cu Loganul a zburat intr-o curba in sant si s-a infipt cu botul in iarba....mi-o ramas inima-n gat...noroc ca oamenii aia nu au patit nimic,el,soferul,isi smulgea parul din cap la volan,iar ea,sotia si copilotul,cara shuturi in portiera soferului si facea spume la gura injurand....asa ca i-am dat bice mai departe.
Miercuri,joi si vineri neica Marius la scarbici si sambata am tras o tura de gratar la Hitias....duminica p-acasa,iar pe seara am beut un suc la Mall....si de luni gata vacanta,ca ne obisnuisem deja.
Am facut si poze,o sa le uploadez si sa le pun...candva...
Noa,cam asta...pupici si vorbim.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Ziua buna. La mine toate-s .... neschimbate. Am facut spume ieri la dr. pt ca nu am rezolvat nimic. Deci, dupa parerea mea confirmata pe propria piele aia de la Proctoline is niste EXCROCI ORDINARI, cel putin in TM. Dupa ce am stat 2 spatamani cu sufletul in gat la faza cu biopsia si formatiunea suspect de marita, ma duc ieri pt interventie, astept la coada 1 ORA!!!!, desi aveam programare, cand intru medicu zob de oboseala dupa cati pacienti o fi avut, cu paharu de apa si algocalminele pe masa. Mi s-a parut mie dubios da la cate am vazut in sistemu sanitar roamnesc ... mai una nu conteaza. Cand sa inceapa interventia zice: da ati avut scaun azi? Nu. Pai atunci nu pot. Pai tutui mumi-sa, de ce n-o zis ca trebuie, ca nu era mare lucru sa ma pregatesc. Si ii explic ca stau cu nervii in pioneze cu biopsia si cica oricum la ei nu se facea, imi punea, cred ca deua am umor involuntar, papila in borcan si ma trimitea cu ea la Judetean sau Fac. Medicina. HOUUUUU, pai la scorurile pe care le practica, la avansul pe care-l pretind au servicii de kkt, doar ca-i mai curat si au receptionera zambareata. Am plecat de acolo sac de nervi si azi-maine imi fac timp sa le-o coc. Imi vreau avansu innapoi si trebuie sa gasesc o solutie sa afle cat mai multa lume ce excroci sunt.
Booon, dupa toata tevatura asta vin acasa spume spume, mai ales ca “investigatia” mi-a creat iar dureri in zona, ma linistesc un piculetz si ... la 2 noaptea o aud pe Lori tipand, fug la ea exact la timp ca sa primesc in brate un jet de voma. Si a varsat saracuta de ea de nu se mai oprea. A umplut tot, covor, pat, paturi.... Pe sotx nu am vrut sa-l trezesc ca lucra azi de la 6, ii si el zob de oboseala. Trantesc toate in baie, spal copilu cu servetele umede, o schimb, o plimb in brate, se linisteste, pe la 3 suntem in pat. Bea doua trei grui de apa si mai trage o portie de varsat. Iar schimbat, iar spalat, plus vegheat pana dimi ca nu stiu ce are ... sunt zombi si am mult de lucru.
Deya – cumplit, condoleante! Mai bine du dupa …
Silva –zic de pe acum calatorie placuta si intalnire fantastica. Sa-ti trimitem ceva?
Maria – ce revolutie? Unde?
Laurelu – lasa mama ca tot ne luam noi casa si scapam de vecini prosti si rai. La multi ani tatalui.
Doris – nu stiu ce sa zic, nu promit, incerc sa vin...
Lore – ce a zis dr de Laura? Nu o fi ceva alergie?
Clau – multi pupici si toate gandurile mele bune. Promit o givaneala mai lunga cum imi revin din mohoreala.
Ana – ce dor imi era de povestile astea ale tale ... super relatarea!
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
Ana68 spune:
Dana...imi pare rau sa citesc ca iti cam merg treburile de-a-ndoaselea...si sper ca se vor rezolva pana la urma...iar daca tu ai posibilitatea sa faci ceva in legatura cu clinica cu pricina,fa-o!
Loriana a avut o indigestie,probabil...dupa cat citesc eu din ce scri...tine-o olecuta la regim azi,trebuie sa-si revina...Hai te pup si sa rezolvi cu bine problemele!
Iaca si pozele,care vreti si aveti placere...
Paste 2008,Medias,Biertan si Hitias
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
claudia74 spune:
Salutare,eu sunt ,am fost cu copiii la doctor,Deni acuza o mancarime pe toata pielea de 2 zile de zici ca are raie nu alta,Doamne iarta-ma!,plus durerile de cap,nemancate,etc,am vb despre toate cu doctora,pana nu ii face analize nu se poate pronunta,se poate sa fie si pe baza nervoasa cum mi-a spus tanti de la farmacie Laura deci sapt viitoare ii face analizele de sange si apoi vedem mai departe,acuma Andi saracutul acuza de fapt o viroza la momentul actual,i-a dat Ambroxol si ceva sirop de tusa ptr noapte, si si-a dat seama doctora ca e cam slabut si agitat,foarte bine avand in vedere ca de nenumarate ori am avut programari extra ptr asta si nu ne-a bagat in seama : ca e normal,ca asa sunt copiii,ca e varsta,etc,acuma a parut ingrijorata si ne-a trimis la ergotherapeut cu el sa vedem de unde provin starile astea de nervozitate si nemancat la el,inca nu am sunat acolo,o sa vad cand se trezeste Helmut sa vb,deci o sa incepem iarasi cure de tot felul,e clar ce ceva nu e in regula cu copiii mei si sunt cam la capatul puterilor si nu numai de asta ci si din alte cauze , nasol sper sa rezolvam cumva toate problemele.
De maine m-au chemat la lucru,exact ce imi lipsea,in alta tura decat a mea probabil e cineva bolnav sau egal,am tura de dimineata.
Va pe toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
deya spune:
Netza mai la amiaza:D si de la mine.
Maria sa stii ca m-am mai gandit si eu la asta.Dar in momentul de fata nu mi-as putea canaliza lucrurile pe care sa le fac decat spre popica.atatea tzin in mine,atatea as avea sa ii spun ...nu stiu pentru cat timp(restu,sau na o parte le-am facut inainte sa merg sa ma spovedesc,ma refer la mersul la cei dragi si asa) .Iar mi-a cazut moralul..off...
Doris tu esti pe la Ines?a plecat bunica?
Dana imi pare rau,sper sa o rezolvi si sa iti primesti avansu inapoi.Spiridushul cum e?
Ana offff ne-ati intrecut noi suntem 14 in clan.Nu am apucat sa ma uit pe pozici inca.revin
Gongy multumim de mic dejun,spor la treburi in oras
Claudia insanatosire grabnica la copilasi.
Alexa distractie la botez.
Lore incotro calatoresti?
Katik spor la condus si la chestionare.
Lormi,Silvana,mihi