Timisoara, Impreuna! (103)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

quote:
Originally posted by claudia74

Laura

Mie mi-ai pus-o la fix Laurelu.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Claudia doar atat??? M-am gandit azi la tine ca nu ai scris mai nimic ...........esti OK??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...

Io am avut de lucru azi, pe cine credeti? pe Coana Anda, i-am netezit si scurtat bobul, i-am tras un rosu intens profesional, e tzatza de matza la cum arata...

Deya, sincere condoleante ...

Maria, ce schimbari in viata ta? si io nu stiu?

Danitin, nici un rand de la tine? am tinut pumnii azi...

Na, fetele, luati ochelarii, ca scriu cu 6:

Sambata, 10 mai, ora 18, mare intalneala , de povestit faze comice din blog, in Unirii la Fantana, cu mushetzele, cu ce vreti voi...

Prezenta obligatorie...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Acum am ajuns si eu..am tras o tura prin Bega mi-am luat o inimioara de argint ca pana acu aveam la lantisor inimioara de la Andrei da parca trebuie sa o schimb...Am fost si prin Real sa mai imi treaca de urat caci numai la Ale ma gandesc.
Au ingrosat randurile inca 3 baieti din Resita poate ati vazut la stiri au murit intre Gataia si Birda.Dintre ei il cunosteam doar pe unu.
Of nu imi vine sa cred.
Vroiam sa va intreb...Alexandrei(fata care a murit)ii placeau foarte mult animalele de plus,papitoailele si lumanarile de ornament credeti ca e bine sa ii duc la inmormantare mi sa nu pice rau.Sau mai bine ma duc dupa la cimitir si le las pentru sufletelul ei acolo....Nu stiu cum sa procedez.
Gonghy multumesc de raspuns.Eu sunt fascinata de Maia Morgenstern am vazut-o si live.Ce ai rezolvat cu vecinii s-au potolit?
Claudia ce mai gatisi azi?
Doris pe mine stii ca ma treci absenta(rusinica mie)ca plec de joi acas...sper sa rind inmormantarea
Danitin sper ca esti bine
Lore off unde ii poza aia din profil de la avatar...tare bine iti shade.
Silvana cand vine mami tau?
Maria multumesc de condoleante sper sa fie maibine acolo unde e acu...ca aici tare multa lume a ranit-o, si eu pana sa imi dau seama ce mare om este.Sper sa ma ierte
Restu gastii pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Deya, am citit pe tion drama celor 3 tineri, cumplit...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Da Doris...atat le-a fost sa fie...eu m-am uitat si la filmulet.Nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul mamei lui Remus cand ii zice doamna de la politie ca ii pare rau dar fiul ei...Saraca tocmai plecase dincolo acu s-a intors in tara...
Am o durere de cap cumplita ma duc sa ma bag in pat.Noapte buna la toate ne auzim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

somn usor si maine sa fim mai zglobii pe campii..

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

uite-o si pe anda cum scoate fasolea la noi in creierii noptii
am doi vecini care sunt maiestrii in ale parcatului, so, au parcat masinile paralele si evident la o distanta nu destul de mare unul de altul incat ca sa mai treaca si alta masina pe drum...
asa ca la ora asta m-am trezit in goarne de camion sau tir ce-o fi fost si cum peste o ora era desteptarea oricum, cine sa mai doarma...

eu am azi de umblat iarasi pe la institutiile statului dupa acte pentru mamon asa ca mi-am luat zi libera pentru ca se lasa cu stat la cozi din alea de ore intregi, asa ca nu ma dati disparuta la sholul cu cafea..

daca toate-s ok apar si eu sambata, sa ma puneti si pe mine pe lista.
atat ma duc neuronii la ora asta sa-i raspund Deyei: toti facem gresala asta sa stii! ranim oamenii cat sunt langa noi dar cand ii pierdem ne dam seama unde si cum am gresit.

eu iti propun un test de maturitate Deya, fati-l singura si vorbeste cu tine insati numai:
-gandeste-te ca mai ai doar o saptamana de trait si pune pe foaie ce crezi ca ti-ar place sa faci in saptamana aia, tot ce ti-ai dori, chiar daca ca si timp nu ar fi realizabile (si nu vor fi) intr-o saptamana!
-pune pe foaie oamenii carora simti tu ca mai ai sa le spui ceva in plus decat ai facut-o pana acuma
-gandeste-te ce ai vrea sa schimbi la tine, asa incat sa lasi totul cum ai dori tu.

dupa ce ai terminat lista, intoarce-te in realitate si intelege ca ai toata viata inainte!
si incepe sa implinesti din cele ce ai scris pe lista, pe rand, pe fiecare!

test perfect valabil si pentru Claudia dar si pentru Lore care de altfel e pe drumul bun, daca vremea tine cu voi sambata inteleg ca sunteti la Felix.. ma bucur mult ca desi ti-e greu, faci eforturi sa-ti traiesti viata mai departe! Sunt sigura ca Vio e mandru de tine acolo unde e!

schimbarile de la noi?! sunt legate tot de subiectul asta..o fi astenia de vina de primavara?! cine stie..
ar fi multe de spus dar ma rezum la atata la ora asta.

sperand ca Dana e ok cu cuiul pentru care am tinut pumnii, va las de rigoare si am plecat.
sa aveti o zi buna.

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Sper sa fie suficienta pentru toata lumea.
Eu sunt putin suparata ,nu stiu de ce dar de doua zile la Laura i se umfla ochii, ieri unul ,si azi celalalt.Dar dupaamiaza mergem la medic ,pentru ca si eu am programare pentru analizele de la guvern.
Am asa de multe de rezolvat si nu am timp si ma enerveaza asta foarte tare.
Maria eu stiu ca nu sunt perfecta si ca mai am mult de lucrat pana sa ajung sa ma multumesc cu ceea ce am si sa fiu fericita ,incerc in fiecare zi dar nu reusesc inca, poate credinta ma v-a ajuta.

Doris eu cred ca spun pas la intalnirea de sambata ,daca este vremea faina as vrea sa plec din oras .

Dana sper ca esti bine si totul a decurs normal, cand poti si te simti bine da-ne un semn.

Kati cum merge cu condusul ,mai ai multe ore de luat?? Copii cum sunt??

Claudia pe tine si pe copilasi.

Lormi nu te-am uitat . Am tot sunat dar ii intra mesageria.

Silvana ce fain ca vine mama ta .Ziceai ca trebuie sa faci niste pregatiri ,le-ai facut??

Ana dar ce scurta ai fost
Anda si Aida si voi la fel, nu mai ziceti nimic???

Va pup pe toate si o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Deya imi pare foarte rau ptr prietena ta si pentru acei tineri care nu au mai apucat sa-si traiasca viata,
Laura sa-ti traiasca tatal, LA MULTI ANI cu sanatate.
Mariaa mersi de test .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput