Timisoara, Impreuna! (103)
Raspunsuri - Pagina 14
Mihi spune:
Neatza si de la mine...si mai la amiaza...ca azinopate iar avusai treabaasa ca bagaipana aproape de 12...
Anuska mama ranitzilor bine revenisi ca e nevoie de spiritul tau zburdalnic pe acia...bine zasasi ca azi esti maine numai esti...numa ca sa ajungi in lumea dreptzilor si nu in lumea strambilor...tre sa trecem testul Mariei......ce fac gorobetzii il mai supara gagicurile pe Alex?...
Laurelu la multi ani taticutului...sa fie sanatos si sa traiasca ..sa se bucurew de nepotzi si copii...da-mi pe pm id-ul tau..sau e secret...
va pup pe toate ca veni fata care o sa-mi tzina locul...si tre sa ii mai arat cum stau treburile...
multi pupici la mari si mici
mihi
silvana75 spune:
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
lore03 spune:
Mai fetelor dar cam plictisite sau cam depresive noi ,nu vi se pare ??? Sa fie astenie de primavara sau??
Incep sa ma plang , am o stare de tot rahatul .Intre toate relele am mai rezolvat si ceva probleme .
De azi dimineata am umblat ,am platit lizingul si casco ,apoi am fost la primarie si am scos fisa de imatriculare ,am trimis-o la Bucuresti pentru imatriculare si am resusit sa imi cumpar un costum de baie de la TRIUMPH si poseta care mi-o doream ,care este de fapt cadoul de ziua mea.
Sunt cam nervoasa ,poate si din cauza ca imi vin rusii cum ziceti voi, dar, dar si pentru ca am fost nevoita sa circul cu taxi din cauza prostiei mele ca am lovit masina,am ajuns la doctora si nu era nimeni ,nici medicul de familie, nici pediatra ,ci doar niste amarate de rezidente ,care nu prea stiau ce sa zica. Laura a primit o trimitere la OFTALMOLOG ,eu am primit trimitere la analize si cam atat.Dar m-a masurat, m-a cantarit si mi-a luat tensiunea ,greu de facut ce sa zic .Am 1,61,46 kg dupa cantarul ei,si tensiune 116,76(asta dupa 3 cafele)si nervii de rigoare.
Si sa nu fie asa de simpla viata mea, la Laura in grupa este varicela ,sunt deja 5 copii cu eruptii ,si eu dragele mele nu am facut varicela cand am fost mica .In schimb Laura este vaccinata ,poate scapam
Dana iti inteleg nervii pe sistemul sanitar si imi pare rau de Lori ca este bolnavioara.
Deya nu cred ca o sa mai calatoresc niciunde ,mai lasa-l si tu de popa ,cauta altul
Laura nu mai povestesti nimic la ceas de seara, cum ti-ai petrecut ziua??
Maria tu ai rezolvat hartogaraia azi??
Silvana doar un pupic poti??
Ana dar frumos mai povestesti tu ,parca am fost cu tine in concediu ,cat despre tineretea mea
Alexa distractie la botez
Claudia si scuze pentru azi dar am avut o zi
Va pup pe toate ,o seara faina ,eu astept sa vedem erupe Laura sau nu
Doris-Alina spune:
Vin sa completez si eu lista celor cu stari naspa...io tot cu rushii pe cap, dependenta azi de calmante la greu, tinut orele la job, numai-eu -stiu -cum...
Saraca Ines nici nu m-a deranjat azi, s-a jucat singura, ca numa am zacut in pat pana la 16.
Acum ma apuca iar starea aia, de spart becuri...fug sa ma droghez si revin...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
silvana75 spune:
Si io si io cu stare nasoala, ma enerveaza ca am atatea de facut si sunt legata de maini si de picioare, al meu lucra ca inecatu cate 12 ore pe zi, eu am primit mai multe ore saptamana asta (sper sa fie asa in continuare) deci si eu la lucru, copil tulburat, fara rabdare cu dor de maica-mea si cu o mie si una de intrebari cand vine, cand vine, cand vine ...... trebe sa luam canapea pe care urmeaza sa doarma maica-mea si nu am cand sa merg s-o iau, la fel masina, la fel cautat chirie
Va tzuc la ceas de sara, vise placute puricii sa va sarute
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Salutare. Lucrez ... Lori nu are nimic la stomac sau burtica, are o infectie in gat cu obstructie din care cauza varsa. Tratament cu antibiotic, acu e cu buni, eu la lucru. Sper sa nu faca febra
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
aidaciolac spune:
Dragelor , am citit tot , vazut poze , va si
Sa aveti o zi buna!
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune
katik spune:
neatza!
aida, sar'na pt cafeu! sar si eu cu una, rapid pina mai am vreme putin:
aidutz, pupam mitz mic. tin pumnii sa vina raspunsul ala o data!!!!!
dana, pup si la tine, sa rezolvi cu bine pb cuiu! si multa sanatate spiridusului zglobiu!
lore, sa stapinesti sanatoasa achizitiile!!!!tin pumnii sa scapati fara bube, amindoua!!!
doris, ai iesit din pat?
lormi, iaca, cu condusu merge, dar mai greu? oare de ce????greu cu atentia distributiva
silvana mama, mai un pik si se dezlantuie spidermanu' cu mamanu'!
deya, condoleantze!!!! iar cit despre d-l popa, lasa-l intre ale lui, scoateti-l de pe mess, ocupa-te de orice ca sa nu mai ai timp de gindit la el. chiar nu merita!
claudia, tinem pumnii si la voi, sa rezolvi cu bine pb copiilor.
ana, faine pozutze!!!! iar printesa e si mai si!!!!!
mihi, gata bagajul?
mariaa, ai terminat de rezolvat hirtii? si io ma duc azi din nou la notar, de data asta, sa declar pe propria raspundere ca eu sunt una si aceeasi persoana cu cea inscrisa in CF, ca sunt casatorita cu al meu sotz si nu am divortat intre timp
laura, scuza-ma ca am iesit ieri dimi asa val virtej dar eram deja in intirtziere. azi ma duc din nou de la 9.40, iar la 17 la legislatie. ieri am dat test, am facut 23
anda, alexa, tzuc si la voi tare!
hai ca mi-am scos pirleala pt o saptamina. tot asa zile incarcate am deja de doua saptamini si mai tine cel putin pina in 29.05, asa ca....
va tzuc pe toate, sa aveti o zi buna!
Doris-Alina spune:
Neatza...
Aida si Katik, merci de cafa...eu una am nevoie...
Aidule, sa inteleg ca ai citit blogul?
Sper sa primesti raspuns repede, dar ma bucur ca s-a desumflat piciorul...
Katik, spor la invatat si la condus, ieri a dat prietena mea si din pacate a cazut la sala cu 18...ea spune ca a invatat...mai da din nou peste o luna.
Danitin, culmea culmilor ce ai patit cu aia...cat despre Spiridus, ii doresc refacere rapida...
Lore, am citit tot ce ai scris, dar nu am inteles, vii sambata la intalnire? sau pleci totusi la Felix?
Silva, acus aterizeaza bunica si voi inca nu i-ai cumparat pat la saraca femeie...ia mobilizati-va voi...
Maria, ieri nu ne-ai mai scris nimic...sper ca ai rezolvat tot ...
Ana, vazut pozele, super faine, zbor m-a fascinat de-a dreptul...poate o trimiti la concurs anul viitor...eu regret ca nu i-am facut o astfel de poza la Ines cand era mai mica, pentru ca acum nici macar Radu nu se incumeta sa o mai arunce cu atata elan, la peste 30 de kg...
Si mai una speciala, aia cu tine in armura...printesa Xana toata ziua...
Claudia, cum esti?
Fetele, haideti sa facem lista cu cine vine sambata...numa bine ca ne vedem de la 18, sambata, pentru ca de la 22 are concert Banica in Unirii, poate prindem si noi ceva...
1. Maria
2. Doris
3. Anda
...............
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
Buna dimiii!
Am avut trezirea la 8.15 da am reusit sa o tin langa mine pana la 8.45 ca eram rupta de somn.
Azi fac o ciorbita si iesim dupa aia la plimbareala prin parc.
Doris acum zic pe bune fara vrajeala nu cred ca ajuns sambata la intalnire,mergem de vineri la sat si venim a doua zi pe seara,sper sa avem vreme frumoasa ca e RUGA si facem gratarele,mici,duc fata la bazaconiile alea de linghishpire apoi pana ajungem acasa,pana ne imbaiem,pana pun tot la loc deja e tarziu si nu o sa mai ies.
De data asta sincer va spun ca nu o sa ajung.
Kati mare concentrare la condus,spor la invatat si abia astept sa ne vedem pe sosele
Silvana c-am naspa cu multe ore da banuiesc ca,castigati binisor si se merita. Las' ca acusica vine mamica ta si cand veniti amandoi de la munca aveti mancarica,curatenie,copilas linistit ca buni e cu el.....va doresc din suflet numa bine
Ana am vazut pozele cu voi toti,foarte faina distractie,mi-a placut muuuuult Ana razboinica,Zbor si la Sfaaaarrrrrrr salivam pe birou.
Dragi mis povestirile tale
Mihi merci si tie tare frumos de urare pt tata Iti trimit pe PM,ID-ul meu.Acusica e termenul.....sa dai de veste ca io vin sa vad fluturik mic.
Dana tare naspa cu rosu in gat si vomitatu' asta,ooofff ce ti cu copilasii astia bolnaviori.
Uite muuuulti -ici sa treaca repede si tie la fel,ca multa treaba ai pe cap draga pana la 12 din noapte.
Lore asa-mi place de tine draga mea.....bine ca ai reusit sa iti iei tot ce ti-ai dorit de ziua ta.
Cat despre masina da-o incolo se face tabla si nu mai e mult pana circulezi iar cu ea.Poate iesim la un gratarel
Fug sa vad daca bubu si-a baut lapticul.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!