MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (27)
Raspunsuri - Pagina 7
daraban spune:
ciao fetelor
Simo imi pare rau de ce a patit sotul tau,sanatate ii doresc,sa se refaca repede si bine.
Nu am mai apucat sa te sun cand am fost in Ro,am fost tare ocupata,dar oricum eram in perioada cand a avut sotul tau accidentul,deci nu cred ca ne puteam intalni.
Noi am fost azi la cumparaturi de vara
I-am luat Deliutei 2 perechi de sandale fff frumoase.
Urmeaza sa mergem la plaja si avea nevoie de ele.
dana si delia (11.03.2007)
andreicorina spune:
Buna dimineata
Cafea,ceai,fructe??cine vine???
Astazi se implinesc 2 ani de cand ne-am casatorit(si 9 ani de cand suntem impreuna)asa ca petrecem.......tati e la servici,iar eu cu Nicolas acasasi afara e innorat asa ca cred ca s-a dus plimbarea de dimineata
Simonicutza insanatosire grabnica sotului
Va doresc o zi cat mai buna fetelor
mamii spune:
buna dimineata si de la noi
simonicuta uff nasol cu accidentele astea!Recuperare rapida sotului...e greu dar bine ca nu a fost mai rau.Va pupam
Roxalisunt alba branza..nu am mai fost la mare de 2 ani zilele astea vreau sa ma duc la solar iar apoi la mare k imi e si rushine sa ma expun asha alba
FEtelor eu am citit ce ati scris dar nu sunt in stare sa raspund mai la nimic ale m-a trezit azi noapte din 10 in 10 minute sunt zombie mai am putin si leshin...Cred ca il dor dintii ...
Fetele care le dati ceai camumila FACE CEVA??k eu simt ca mor in curand..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
slimatei spune:
neata si bineinteles
corina la cati mai multi ani fericiti
eu am terminat cafeaua si ma invart ca o curca cioara prin caza..deocamdata inca n-am conclus nimic ... da' este timp..cine mi-l ia ..e al meu(timpul)
mirela eu ma bucur tare cand ne mai spui cate ceva de Sara asa ca eu te rog sa o faci. va
simo multa sanatate sotului
fetelor nu va mai stresati atat cu copilasi or sa-si revina acum ei sunt in prag de recunoastere (+ ca sistemul lor nervos abia se dezvolta)..ei nu prea stiu nici pe ce lume traiesc si singurul pct. de reper suntem noi..in special mamicile..eu ce sa va mai spun ca stefy a devenit o maraita..de imi vine sa-mi i-au campii..e drept ca daca il vede pe tati nu-si mai ia privirea de la el, rade cu el, dar asta daca sunt si eu...in schimb cum dispar din raza ei de actiune... cum se pune pe o maraiala zici ca e un strain si el..si cu toate ca o vad ca-l adora pe ta'su..dar nu sunt eu... eu una nu mai stiu ce sa cred asa ca astept viitorul..dar nici nu vreau sa cred ca nu voi avea o fetita sociabila asa ca ma'sa
oana ..noi te asteptam oricum
ali stiu ca e cam departe dar cred ca s-ar merita eforturile
asa ca o sa incep o lista... deci avem deja pe cineva pe listuza
1. mirela
2. eu
3. cristina a zis ca vine sigur
4. ioana dar asteptam sa vina din ro..deci am inteles pe la sfarsitul luni inceputul lui iunie?
cam pe atunci organizam ceva...cine se mai baga?
acum tre sa fug..ma scuzati...revin
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
cristina85ss spune:
salut fetelor
petronelamultumesc ptr intrebare, strabunica Giuliei se simte mai bine, s-a ridicat deja in picioare si vineri se intoarce acasa
Roxali asa e cu invatatul meu, incerc sa ingras in ajunul "craciunului" dar..sper sa am noroc
Stefi ieri(cand am vb noi doua) am inteles ca intalnirea se face dumineca asta, s-a amanat pe la inceputul lunii Iunie? Nu de alta dar in iunie eu am examenele si nu pot partecipa la intalnire. Tine-ma la curent
In privinta casatoriei la fel ca si Katia eu sunt pro. Sincer nu as accepta convietuirea fara acte...dar tine de principiu si difera de la o persoana la alta. Eu cred cu tarie in casatorie, ce o consider baza unei familii adevarate, o siguranta ptr tine ca si femeie si ptr copii ce vor venii. Nu trebuie sa va fie teama de casatorie, ci din contra. Eu consider ca "libertatea" in vero senso della parola nu o mai ai nici in convietuire si nici in casatorie, inschimb casatoria inafara obligatiilor de sotie ( ce sunt aceleasi ca si celor de convivente) mai ai si drepturi ce-ti ofera siguranta zilei de maine. Eu una sunt fericita sa fiu sotia omului ce-l iubesc si este tatal fetitei mele, ci nu la sua convivente. Dar cum am spus acest lucru tine de principiul fiecaruia. Eu cunosc cupluri che convivono de mai multi ani, si mi se par fericiti impreuna, insa eu sunt sigura ca nu as putea face parte dintre ele, nu-mi sta in fire.
CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =7 luni+
poze povestea nasterii
andreicorina spune:
Buna ziua.fetelor ati luat pranzul??
Nicolas doarme asa ca eu pot sta un pic la pc,
Fetelor nu trebuie sa va ingrijorati,in general bebelusii vor la persoana cu care stau cel mai mult,in general e mama care sta cu ei,dar asta nu inseamna ca nu isi iubesc tatal sau nu vor fi sociabili mai tarziu
Cand Nicolas avea 1 an am mers cu sotul in Spania la parintii mei,candindu0ne ca putem avea si noi concediu(bebe sa ramana cu bunicii si noi sa ne plimbam,distram)dar n-a fost asa,S-a acomodat repede cu bunicii si cu matusile care le are acolo,statea cu ei maxim jumatate de ora si daca nu apaream plangea de se invinetea..........asa ca concediul l-am petrecut plimbandu-ne cu bebelusuldar a fost frumos si asa
andreicorina spune:
In legatura cu casatoria ,fiecare are parerea lui,Noi suntem impreuna de 9 ani si casatoriti de 2 ani.Relatia noastra este aceiasi,nu ne-am schimbat deloc dupa casatorie.Cand ne-am casatorit nu stiam ca sunt insarcinata,exact la 1 luna dupa nunta am aflat ca asteptam un bebe si ca are 8 saptamani(deci printisorul nostru a participat la nunta dansand in burtica
la fetele
Raluk31 spune:
Buna,fetele!
La noi o zi frumoasa,chiar de vara as putea spune,asa ca ne-am plimbarit de dimi.Mi-a dormit fata ca un ingeras.
Ziceati de gratare,noi inca n-am descoperit nici un loc unde s-ar putea face
Cat despre cumparaturi,trebuie sa ma mobilizez serios,nu-mi mai e bun nici un pantalon!
Berarpiri,frumoasa mai e Ambra,o combinatie f reusita intre voi doi.
Uite asa ma voi stresa si eu la botez din cauza reactiei lui Anais la straini,desi il facem in cerc restrans....
Mikuto,multumim de complimentePetro are dreptate,mai vino la povesti.
si pe Delia draguta,care pove cu animalutele
Si pe Mamii,care si-a incheiat cu succes rondul de noapte
Si pe toate,ce mai!
Andreicorina,iti doresc multi ani inainte impreuna cu sotul tau!Sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la sfarsit!
In rest,nu-mi aduc aminte ce mai vroiam sa zic...batranetea?!
O zi buna tuturor!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
pet.cost2005 spune:
corina - la cat mai multi ani si sa imbatraniti frumos impreuna !!!!
raluca - ai facut domanda pt. ass. di maternita'?
Petronela si Silvia
Berarpiri spune:
RALUCA multumim!
Azi am fost si noi la cumparaturi.Daca va intereseaza la Carrefour sunt multe hainite de bebe frumoase si la preturi convenabile.
Am mers cu o prietena cu masina(a noastra e la verificare) si am uitat sa iau marsupiul,saracuta mi-a a adormit in brate pe cand sa iesim din magazin.
ANDREICORINAsa aveti parte de multi ani impreuna!
ANDREEA MAMICA DE AMBRA(30.09.2007)
http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/
,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''