MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Inca nu,Petro,tu?A mers repede pana ai primit banii?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Am intrat un pic pe mailul comun sa vad ce mai e si se pare ca am ratat pozele cu Silvia..
V-am trimis si eu cateva cu puiul meu!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

BUNA!!!

Simonicutza
insanatosire grabnica sotului,si un tie si lui Tobia.

ANDREICORINA MULTI ANI!!!!!!! fericiti si sa aveti parte numai de bucuri alaturi de puiutul vostru.Si iti raspund si la intrebarea cu slabitul,pe mine ma ajutat foarte mult si pastilele "giorno e notte",iar 10 kg le-am dat jos odata cu nasterea Sarei si restul cu pastilele, .

MAMII offffffffff si cu dintisorii astia,dar cine o sa fie iepuras dragalas? Ale! iar eu camomila ii dau Sarei si da o mai linisteste,ca o fi de la ceai ca asa o fi ea buna si imi doarme toata noaptea.

Petro chiar a durat mult pina ti-au venit banii petru ass di maternita?

Berarpiri sa poarte sanatoasa hainutele Ambra si multumim de pont .

Katiapam dar tu ce faci?pe unde imi umbli?sau faci bagajele?

Stefania si noi pe tine si Stefi.

Raluk nu ai de ce sa imi multumesti am zis adevarul,si asa o sa fac am sa incerc sa intri mai des la povestit.

In legatura cu casatoria fetelor eu o zic pe a mea,o bucata de hirtie nu schimba cu nimic ca daca este sa te intelegi si sa te iubesti o poti face si fara ca legatura sa fie legalizata,dar nici a fi casatorita nu este rau,eu de ex sint casatorita de 7 ani si de 16 ani impreuna cu sotul meu deci am facut si experienta conviventei dar si cea a casatoriei si nu vad nici o diferenta.

Iar in legatura cu copii citeam undeva ca atunci cind ei trebuie sa socializeze mama trebuie sa le fie in preajma sa se simta in siguranta macar pina se obisnuisc cu persoanele care le sint in jurul lor,Sara mea de ex cind ne intilnim cu persoane straine intii le studiaza bine si apoi nu are nici o treaba ride si gingura cu ei iar daca vor sa o ia in brate nu plinge.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Pai tocmai ca nu mi-au venit banii, de aia te intrebam daca ai depus cererea. Dupa cum vezi, dureaza un pic ... si eu am depus actele (sotul) la 2 zile dupa nastere. Acum sunt pe urma banilor ... am fost in comuna sa intreb ... m-au trimis la ACLI ... de acolo la INPS, iar cei de la INPS iar in comuna ... adica bataie de joc. Da' stau si eu pe capul lor pana s-or plictisi sa-i tot intreb ... Ma plimb de colo colo ca si-asa tre' sa ies cu fata .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

raluca - nu ai ratat nimic cu pozele ... du-te pe albumul din mail-ul comun ca am pus poze noi ... una de fapt, ultima, cu privirea de strengarita ..

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
Noi am fost azi in parc,ne-am jucat cu copiii.
Delia a manca azi :pamant,pietre,crema ei de fata
Offff ca e asa rapida la prostii,nu am timp de reactie

Aaa si de dimi am fost la scoala impreuna,am dus-o cu mine.
Se certa acolo cu o alta fetita pt mingiuta,a si inceput sa planga Delia cand ii lua fata mingea ei frumoasa .Era somnoroasa saracuta,am luat-o din patut dormind ,cand ne-am pregatit de mers.
Mi-era tare mila de ea,dar nu aveam cu cine o lasa acasa.

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Am vazut o fetita dulceeee Anais Iasmina,ce frumos doarme ea
Ma duc sa vad ce poze mai gasesc cu bebei frumosi.

Mergi la inceput

Am descarcat si eu niste poze,daca doriti sa ne vedeti ...

DELIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am dat dimineata cafea..da' nustiu cui ca mesajul nu a fost trimis... s-a pierdut pe drum ori am uitat eu sa-i dau trimite si era lung tare... asa ca scuzati dar am sa fiu mai scurta ...
dar nu scapati de mine ..daca tona de cafea nu a ajuns la voi(oricum va facea rau) primiti una micuta sa va mearga la suflet...

as' mai aveam multe de spus dar sincer nu mai am chef sa o iau de la capat...
dar nu pot sa nu spun ca am vazut frumusete de fetita Delia scumpete mare!imi pot imagina ca sunt iuti la prostioare... eu deja parca vad tabloul cu fii'mea..

si totusi nu ma pot opri ..trebuie sa spun ca listutza care as vrea sa o completez calumea nu ca cea de ieri..aia era asa ca sa-mi fac curaj
as vrea sa o pun pe prima pagina dar cu toate cele care vor sa participe la intalnire as vrea sa va dati parerea cu locul si luna,ziua si sa decidem impreuna... si avea dreptate cristina ca se simtea confuza..pt. eu ma gandeam sa organzez ceva si pt. duminica asta ..dar cum n-am anuntat din timp, cred ca sunt putine fete care vor putea veni..

oricum as fi tare bucuroasa daca ati participa cu sugestii la facerea listutei cu locul si data..

va si va doresc o zi placuta...
acum as vrea sa ma pregatesc deja sa iesim caci nu ma mai bazez ca ies seara ...asera era sa ne prinda grandina pe drum ..si ma gandesc daca ii cadeau bulgarasii aia de gheata in cap... saraca fata mea..noroc ca ne-am intalnit cu o vecina si ne-a dat un passaggio altfel cred ca o becam in plin ... asta e norocul nostru....

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hi albinelor
ce ati mai scris
imi fac giro si revin,trec la citit sa recuperez

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput