MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Multumim de complimente
Petcost-Brarpiri-si cu mine asa face Giulia cu toate ca vede mereu lume,o scot zi de zi afara ne vedem cu priteni si totusi si c mine face la fel si ieri plingea ca vroia numai in brate la mine la sot sau la fratele meu in rest la nimeni,s-a potolit dupa un timp
frumoase pozele cu voi Berarpiri
Micio-spor la cumparaturi,sper sa gasiti lucruri frumoase
Mikuta-pupici Saretei

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Multumim pentru complimente!

PET.COST,KATIAPAM sa speram ca se vor schimba printesele noastre.Am auzit ca au perioade cand realizeaza ca mami poate pleca de langa ele,si atunci reactioneaza asa cum fac acum.Poate dupa ce mai cresc putin se mai linistesc.Oricum Ambra de o luna in coace e exagerat de mamoasa,are momente cand nici la tati in brate nu vrea sa stea,sa nu mai vorbesc de persoane straine...

PET.COST eu nici nu as merge in tara,daca nu ar trebui sa mergem la o nunta.Mi-e foarte groaza de ceea ce ziceai tu.Dar...eu am limitele mele,si daca vad ca cineva imi supara sufletelul,ii zic sa o lase mai moale.MA refer la persoanele care incep si vorbesc cu copii,si nu se opresc cand vad ca incep sa planga.O fi asa de greu sa inteleaga ca ii deranjeaza....?!Mor de ciuda cand sta linistita si o deranjeaza unii...Dar va creste,si atunci sunt sigura ca isi va spune cuvantul.Acum tre' sa o apere mami.

V-am spus ca ieri am mers cu vasino dupa noi?Ambra se pare ca a inteles ca se chinuie prea mult cu pampers sa faca pupu,si doar pe olita face.Smechera mai e!

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Fetelor nu ma intelegeti gresit ca as fi zis ceea ce am zis ca sa atrag cuiva atentia am ziso si eu asa ca o replica.

Petro sarumina pt urare si reintorc Silviei.

Katiapam la fata harnicuta si Giuliei.

Micio sarumina ,dar si eu am vazut pozele cu Eduard si adevarul este ca ai cu ce te mindri,este frumos si un scump

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Sper si eu sa fie o faza trecatoare ... nu mi-ar placea sa fie asa "salbatica". Nu mi-au placut niciodata copiii care se tin de fusta mamei, care sunt ne-sociabili. In acest fel va avea de suferit si cand va merge la gradinita, se va intregra mai greu. In fine ... sper sa ii treaca.

Eu in schimb, abia astept sa mergem acasa. Din motivele pe care le-am scris intr-un mesaj anterior ... dar si pt. ca e normal ca si celelalte neamuri sa o cunoasca pe Silvia. Ma refer la socri, matusi, unchi, verisori, rudele mai apropiate. Suntem o familie mare, unita, care se distreaza frumos la diverse ocazii, deci mi-ar placea si Silvia sa "prinda" aceasta atmosfera. Ne descurcam noi cumva ... va intelege si ea ca e inconjurata de dragoste si ca nimeni nu-i vrea raul ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Berarpiri-Petcost-sigur e trecatoare faza asta
mie de exemplu imi face asa doar cind sint eu si ma vede,am lasat-o cu prietena mea mai mult de 3 ore plus cind era mama aici lipseam citeva ore si statea bine mersi se lua cu jucariile si nu avea treaba mea in schimb cum intram in casa nu mai putema merge nici la baie nici nu apucam sa-mi dau geaca de pe mine ca vroia mereu in brate si ieri ziceau prietenele ca face asa ca ma vede ca altfel sta,acum nu stiu cum va fi cind o duc la asilo vom vedea

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

PET.COST. bineinteles ca si eu imi doresc sa o cunoasca familia pe Ambra,dar ma refeream la persoanele din jur ca fac asa,ai mei sunt intelegatori,si mi-au zis ei,fara sa zic eu nimic ca o vor lasa mai intai pe Ambra sa se obisnuiasca cu ei,apoi o vor lua in brate,etc..

adevarul e ca mie mi-e si foarte groaza de drum,ca e obositor pentru mine,imi inchipui pentru ea...Dar n-avem ce face daca stam departe de casa,asta e.Se va obisnui...

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ciao gagici si bine ai venit Cherie!
Ne-am intors si noi de la mare...a fost ca o mini vacanta,soare si vant,dar pertotal a fost ok...copii sau distrat enorm si mai ales pitica.
Ne-am dus si la un parc de distractii Cavallino matto...scump biletul si nu e nici pe departe Mirabilania .
Pitica era innebunita dupa nisipi,apa(chiar daca era receee)...sper sa pun si ceva pozici pana diseara daca ma lasa mandra.

Cherie si eu am sot italian...faci bine ca nu te mariti daca mai traiesti si cu soacra acra si bagareata.

Micio alpinism n-am mai facut nici eu de mult,dar oricum sat mai baba decat tine

Mamii vazut pozici de la mare...nu te-a prea prins soarele.

mai citesc din urma si revin ...

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

vazut toti bebici...

Stefi va tineti de intalneli...ar fi frumos cu toti ,dar stati cam departel.

Petro pe la odisee nu intru des si raman in urma cu cititul...de fapt nu le tin pasul cu ele...Cris era cu examenele...cred ca ingrasa porcul

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Buna seara fetelor
Am avut probleme cu net-ul vreo cateva zile si n-am mai reusit sa intram pe forum
Am vazut poze cu printese si mamici frumoase,dar si cu feti frumosi asa ca complimente la toate mamicile si toti bebei
Noi acum stam mai mult pe afara,mergem la mare,in parc.Nicolas face toata ziua pozne si mai rau e ca acum a inceput sa se urce pe jucarii,scaunele ca sa ajunga unde vrea el.Ieri l-am lasat pe terasa cu masinuta,si cand ma uit la el sa fac infarct,feciorul meu era urcat pe masinuta in picioare incerca sa vada ce e dincolo de balustrada terasei
Mikuta am vazut ca ai scris ca ai slabit 21kg in 5 luni,ce dieta ai tinut?
Eu am tinut dieta daneza 2 saptamani (asta se intampla in martie 2008)am slabit 7kg si acum deja le-am pus la loc
Noapte buna si multi pupici la mamici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Buna seara fetelor,

din pacate nu am mai putut intra pe net ptr. ca sotul meu a avut accident cu motorul pe 2 aprilie (un dobitoc de taximetrist timisoarean i-a taiat calea si el ca sa evite impactul s-a dezechilibrat si acazut pe piciorul stang) si a stat 1 luna in spital(fratura dubla sub rotula), iar acum e acasa de 1 sapt. si mai trebuie sa stea inca 7 sapt. la repaus total....

am sa citesc si eu din urma si am sa revin......

va pe toate....fara exceptii !!!

Simo fericita de Tobia 12.12.2007

www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank"> Poze TOBIA

www.primii3ani.ro/top-bebe/listuser/simonicutza.html" target="_blank"> Votati-ma va rooog ... MULTUMESC !!! semnat: TOBIA

Mergi la inceput