MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (27)
Raspunsuri - Pagina 10
daraban spune:
cristina,fac doar un curs de invatat limba italiana
katiapam am mai pus un anunt pe un site cu romani din italia,poate totusi o gasesc pe prietena mea.
Eu am avut parte de multe coincidente aici in Ita,deci nu m-as mira chiar sa o gasesc pe fata.
Sa vedem.
dana si delia (11.03.2007)
mamii spune:
buna ziua FETILIIIII
am citit si eu c ati scris dar nu am apucat sa ma uit la poze cand adoarme ALe ma voi uita cu siguranta
Despre intalnirea de Duminica nu pot veni poate dak am organiza in alta duminica sau data viitoare:)
sunt o nerushinata k am uitat sa ii urez si eu corinei auguri pt anii impliniti de casatorie:)Cum ati petrecut??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
Roxali spune:
Buna fetelor !
Corina "La multi ani!"
Mami camomila nu am probat ca nu vrea asa ceva,dar gel de dinti cu mandrei i-am dat la greu si a facut minuni mai ales seara...nu conteaza marca.
raspund pe fuga la cat am putu citi...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Berarpiri spune:
Am vazut si eu frumusetile ANAIS si DELIA.Felicitari la mamici pt. asa puiuti!
RALUCA[/purple ce par des are Anais.Si Ambra l-a avut lung de la nastere,dar era mai rar.
[purple]DARABAN faci bine ca povestesti nazbatiile Deliei,asa stiu cam la ce sa ,ma astept.
http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/
,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
alex14 spune:
buna fetelor , in sfirsit am ajuns, gata cu vacanta
Ne-am intors si oluam de la iceput , dar cam greu tare bine a mai fost in tara.
alex este super ok creste bine saptamina viitoare mergem sa facem visita , si-a scimbat orarul de somn doarme mai putin dar e ok.
eu mai am putin in 22 incep serviciul de aceea l-am convins pe bunicu sa vina sa stea cu alex sa obisnuit cu el tare bine.
va salut pe toate si bebelusilor , revin dupe ce citesc ca am ramas tare in urma.
cind am timp revin si cu poze ( pc-ul meu imi face fite cred ca am un virus mai urit care isi face de cap)
slimatei spune:
abia acum am reusit sa vad foto de pe e-mail.. mie mi se incarca greu tare si mi-e urat de asta nu imi vine sa deschid... dar in sfarsit am reusit si ma bucur ca asa am vazut mamici frumoase(petro, ginger si raluca) cu bebici frumosi..apropo ce frumoase sunteti mamicilor dupa ce ati nascut..nici nu zici..eu tot asa mare sunt
dana ,nustiu daca te ajuta cu ceva, dar iti pun asta "caut fosta prietena"cand ai timp da-i o ocheiata!
alex , bine ati revenit!
katia asa-i? si nu stiti ce v-ati pierdut..he,he,he..azi dim facusem o ceasca de cafea din cafele..si dupa ce mi-am piedut atata timp am pierdut mesajul... asta e..
cristina vazut pozici ..ce frumoasa mamica..deja in rochitica... eu o sa mai sper da' peste vreo 3 ani asa
mimi stiu ca si eu am spus in ultimul timp ....dar ai promis ca vii data viitoare ..oricum nu scapi decat
de ambra am spus ca e o frumoasa..nu frumoasa superbascuze andreea da' ma las memoria uneori
acum tre' sa plec ca ma cheama maria sa " pasha"
mai vroiam sa zic ceva da'...fug
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Berarpiri spune:
ROXALI ai incercat cu inele care se pun in frigider?Sunt speciale pentru dinti.La Ambra ii mai calmeaza durerea,asa mananca pe ele cand o deranjeaza gingiile.
ANDREICORINA pe unde esti?Tot sarbatoresti?
ANDREEA MAMICA DE AMBRA[/red] (30.09.2007)
Berarpiri spune:
STEFANIA multumim!Ma duc sa o scost la plimbare,ca nu mai are rabdare sa stea in casa.
andreicorina spune:
Buna seara fetelor
Multumesc pt urari si va doresc si voua la fel multi ani de casatorie,convetuire
Ieri dupa ce tati a venit de la servici a trebuit sa facem niste cumparaturi,si sa-i cumparam si sandalute lui Nicolas,si seara am iesit cu niste prieteni la o pizza ,am stat de povesti,am baut proseco(nu stiu exact cum se scrie dar intelegeti voi ce-am vrut sa scriu)iar pe la 23 ne-am intors acasa si Nicolas a adormit busteanIar noi am avut timp de iar tati azi a fost foarte obosit la servici
Mikuta lamureste-ma si pe mine cu pastilele giorno e notte ,pot sa le cumpar fara reteta,cat costa?iti scad pofta de mancare? de unde le pot cumpara?
Fetelor va pup si va doresc o seara placuta si linistita
Mi-ar placea sa va cunosc dar sunteti departe de mine,daca v-om avea drum la Roma poate macar pe fetele de acolo sa le cunosc
Nu e nimeni din Calabria?
katiapam spune:
Roxali-ce frumoasepoze la mare
a crescut mult Soniuta
Slimatei-mascheram rotunjimile chiar slabe ca inainte nu sintem
Andreicorina-bine ati facut
Berapiri-ati mai fost in piscina?
eu i-am zarit azi al doilea canin de sus,nu face fite e cumnite dar face kkarele dese si mici mai bine decit febra si mofturi
de obicei seara o apuca nervutii
va pup mergem si noi la plimbare
ticker
mamicądeGIULIA