Caut fosta prietena
Oras - Tecuci.Liceul Teoretic"Calistrat Hogas" Promotia 1991-1995.Diriginta Petre Maria.Sectia "Limbi straine".Numele meu pe atunci Anca Serban.Numele prietenei mele -Cristina Talmaciu.Eu sunt casatorita si stabilita in Bucuresti.Am inteles ca si ea.Daca intri pe forumul acesta sau cineva care o cunoaste,da-mi un semn! Mersi!
Raspunsuri
Ioana75 spune:
Excelenta idee! Si eu caut o prietena de citiva ani!!! Poate o stie cineva :
Artemisa Turculetz (numele de domnisoara), a facut liceul la Husi '92-'96, si Facultatea de Matematica la Iasi '96 - '00. Orice informatie e binevenita!
Multumesc,
Ioana
Nadia1976 spune:
Eu imi caut prietena din Timisoara. Am pierdut legatura acum cativa ani. Numele ei, Diana Socaciu. Liceul J.L. Calderon, 1991-1995. E din Becucherecu-Mic de origine, dar ultima oara cand ne-am intalnit, lucra si locuia in Timisoara. Un nr. de telefon sau o informatie bine-venite. Multumesc. Ea imi spunea Cecyl.
osolita spune:
Fetelor , pe www.colegi.ro ati incercat? Daca nu le gasiti pe fete, macar pe cineva cunoscut care v-ar putea ajuta sa luati legatura cu ele.
acinorev spune:
eu caut o prietena tare draga mie din copilarie. era din bucuresti dar venea vara in vacanta la bunici in iasi. la o bucata de vreme a plecat cu parintii in state si de atunci nu mai stiu nimic de ea. se numeste dana daranga. stie cineva ceva de ea?
Chuny spune:
Nadia, pe colegi.ro sunt multi care au terminat Calderonul în 95, poate vor putea ei sa te ajute. Bafta!
Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8
Nadia1976 spune:
multumesc, sybylle! Am incercat deja, dar o sa mai incerc. nu stiu prea multi din Calderon; am fost acolo doar clasele 9 si 10. Apoi am venit in Deva, la Decebal...
mirelam spune:
Si eu caut o fosta colega si prietena cu care nu m-am mai vazut de ani de zile.
Tare m-as bucura sa o regasesc.
O chema (numele de d-soara) Malea Anca Delia, Liceul de Metrologie, promotia 1989.
monica spune:
quote:
Originally posted by mirelam
Si eu caut o fosta colega si prietena cu care nu m-am mai vazut de ani de zile.
Tare m-as bucura sa o regasesc.
O chema (numele de d-soara) Malea Anca Delia, Liceul de Metrologie, promotia 1989.
Mirela, mamica lui Andrei
acum o cheama ZOTESCU si locuieste în Bucuresti. Iti transmit pe PM nr. ei de telefon. Regasire placuta!!
Monica
monica spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
Eu imi caut prietena din Timisoara. Am pierdut legatura acum cativa ani. Numele ei, Diana Socaciu. Liceul J.L. Calderon, 1991-1995. E din Becucherecu-Mic de origine, dar ultima oara cand ne-am intalnit, lucra si locuia in Timisoara. Un nr. de telefon sau o informatie bine-venite. Multumesc. Ea imi spunea Cecyl.
daca nu gresesc (si sper sa nu), acum o cheama JIDAVU si locuieste în Cluj. Zboara si la tine pe PM nr. de tel.
Monica
monica spune:
îmi pare tare rau pentru celelalte fete. în cazul lor, din pacate, puterile mele magice n'au functionat....