MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

katiapam nu am mai fost in piscina.sambata vor fi 3 saptamani.Prima sambata nu am fost ca a fost inchisa vasca picolla,apoi am avut eu ,,musafirii'',apoi am mers la Milano.Urmatoarele dati a avut Ambra febra,apoi eu...si a expirat abonamentul.Nu l-am reinnoit ca acum e cald si merg la mare.Stiu ca inca nu poate face baie la mare,dar macar sta la aer curat.Am zis ca voi merge iar din septembrie.Va fi si mai mare atunci.

Sper sa reusesc sa pun poze,tare rau imi merge netul.Am reusit.I-am facut niste poze pe leagan.Ii place f. mult.

Ma duc sa gatesc ceva.

O seara placuta!

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ce fac gagicile??
Eu pe fuga,urmeaza sa-i fac baita lui Anais!
Multumim pt aprecieriAm vazut si eu pozele voastre,ce bebei,deja fetite mari!Roxali,mi se pare ca Sonia are aceeasi freza cu a meaSi parca si seamana..
Va pup si va doresc o seara frumoasa!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Buna seara fetelor
Nicolas a adormit asa ca eu vazui foto de pe email comun si admirai fetite scumpici,dar nici baieteii nu erau mai prejos
Ginger sa-ti traiasca nazdravanii ca tare frumosi sunt!
Silviuta e o adevarata printesa Petcost sa fii fericita alaturi de ea si sa creasca mare
De Anais ce sa mai zic,frumusica foc ,sa creasca mare si sanatoasa Raluk
Berarpiri sa-ti traiasca Ambra sa creasca mare,sanatoasa ca frumoasa este
Fetele va doresc noapte buna si linistita !pupici la tot si la copilasi

Va astept maine la cafea daca ma lasa Nicolas sa ma apropii de pc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata
am venit sa dau cafeaua daca sint prima
pt toate
Alex-bine ai revenit pe tarimuri

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna dimineta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata, multumesc ptr cafea.
Katiapam grazie per i complimenti, ma bucur ca ti-au placut pozele
Stefi chiar asa de slaba nu sunt eu, am oricum 10 kg in plus fata de cum eram inainte sa raman . Defapt la mine situazia a fost cam asta: in luna 9 de sarcina (m-au cantarit chiar la spital in travaliu ptr ca sa vada cantitatea de epidurala de care am nevoie) am avut 72,6 kg. La 2 saptamani dupa nastere am avut in jur de 67 kg, la trei luni de la nastere 64,5 iar acum la 7 luni de la nasterea Giuliei am 60 kg. Am pierdut din greutate in mod gradual. Uneori am ajuns chiar la 58 kg atunci cand tineam o dieta mai severa, insa mancand normal am 60. Lasa ca ai sa slabesti si tu, pe cand incepi diversificarea. Sport inainte faceam 40 abdomene in fiecare seara, acum cu examenele nu mai fac deloc. Nu merg nici la sala, iar dieta serioasa am tinut-o vreo 2 saptamani. Acum incerc sa fiu atenta doar la ce mananc fara sa exagerez, insa nu o mai pot numi dieta.
Hai ca abia astept sa ne vedem Dumineca, tine-ma la curent
Fetelor ieri sotul a fost licenziato dupa 9 ani lucrati in aceeasi azineda. Au gasit o persoana ce-i costa mai putin. 9 ani de zile sotul meu a fost bun si perfect, iar acum totul dintr-o data nu mai merge..Problema este ca in familie doar el lucreaza. Eu sunt studenta si mergeam inainte cu salarul lui. Incerc sa nu ma arat ingrijorata si sa-i dau curaj si putere, insa in sufletul meu strig de disperare. mai ales ca avem o rata de platit, debbiti di casa, forse nido di Giulia ratele ptr scoala mea. Cred ca din iunie voi fi costretta a rinunciare agli studi si va trebui sa-mi caut de lucru..nu stiu unde si cum voi face. scuza-mi romanul si mai ales ptr faptul ca-mi vars problemele aici

CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =7 luni+
poze povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Cristina-fi optimista ca o sa gaseasca,e greu sa ramai fara nici un sprijin
si eu sint in cautare de job dar dupa ce ma intorc ca acum si de gasesc nu ma asteapta nimeni plus ca asilo unde l-am gasit cu preturi destul de bune fata de altele inscrierea e din iulie pin iulie anul urmator de inceput se incepe din septembrie si in august e inchis de imi gasesc de lucru prima ce fac in august????? cu fata????
deci cam toate sintem in aceeasi situatie
curaj ca va fi bine

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bravo ioana..multumim
eu abia acum intru pe aici..mi-a cazut in dimineata asta netul de "n" ori...nustiu ce au astia de facut de tot intrerup curentul...

cristina iti iteleg disperarea.. nustiu ce sa-ti spun sincer ca si eu ma gandesc in caz ca ..oare ce as face... si eu n-am nici o specializare mai normala..aparte ECDL-ul,care oricum nu cred ca vale un cavolo ca toata lumea e specializata in computere
cine ma baga pe mine in seama cu diploma de chimist..(si numa pot baga oriunde..e o specializare mai aiurea..ar tb sa am pile..in fine sa nu va mai plictisesc (ca oricum nustiu ce si cum reusesc sa ma exprim.. si ce veti intelege....dar eu la pulitzie nu cred ca mai sunt capabila sa mai intorc...de badanta nu mai zic..ca am incercat si nu a mers...baby sitter nu mai zic..am deja unula meu si imi da d'a fa ... vanzatoare pe undeva nu ma vad...ei sa speram ca nu va fi cazul...si sa-mi pot continua intr-o zi studiile si sa-i dau avanti... omu' in viata spera la bine nu la rau...

ali abia acum am reusit sa vad si eu pozici..ce frumoasa e Sonia si fratiorul.... si tu mamico... na' ca pana la urma tot ma faceti voi invidioasa..parol ca eu n-am fost niciodata invidioasa...

si cum iar am pirdut tot timpul meu liber numai aiurea luptanduma cu comp..acum incepem ziua in plin

o zi buna!

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatzaa

Cristina stay linishtita o sa ishi gaseasca sotul tau cva de munca!Oricum dupa atatia ani firma trebuie sa ii dea nishte bani nu?!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Buna ziua fetelor.hai la randul 2 de cafea
Cristina eu tin sa cred ca totul se va rezolva,sigur sotul tau o sa-si gaseasca alt job,eu sper sa nu fii nevoita sa renunti la studii,e pacat daca ai inceput sa renunti
Cred ca mai toate fetele suntem in situatia asta.La noi doar sotul lucreaza,iar asilo nido care sunt pe aici sunt scumpe si nu fac nici o branza daca lucrez(aici nu sunt asilo nido pt copii mici de stat,abia de la anul din septembrie o sa mearga la unul de stat care primeste dupa 2 ani )

Slimatei si eu am diploma de laboranta(chimie-biologie)dar n-am lucrat nici o secunda meseria asta asa ca pot sa ma sterg la ... cu ea,mai ales ca Scalea este oras turistic,nic industrie pe aici

Fetelor eu cred ca pt asta e forumul nu? sa ne spunem si bucuriile dar si ingrijorarile
Fug sa fac papa ca azi sotul vine la pranz sa manance acasa.
Pupici si o zi cat mai buna sa aveti!

Mergi la inceput