MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Roxali frumoase pozele de la mare? Sonia e o scumpica,nu s-a speriat in parcul de distractii?
Cristina85ss pot zice ca arati foarte bine,brava ca ai reusit sa slabesti!Scuze am uitat de Giulia care e frumoasa foc
Slimatei cred ca putem sa ne luam de mana,eu am o pofta de mancare,dar sper sa slabesc,dar la tine Stefania are cateva lunite asa ca ai timp sa slabesti,Stefania frmusica foc!
Pupici sa va traiasca copilasii sa cresca mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao a tutte !!!!!

Am trecut sa va salut ... revin dupa-amiaza!

Baci!!!!!!!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

cristina sper sa fie bine pt.sotul tau si sa geseasca in alt loc de lucru.Asa e in lumea asta.Fiecare isi urmeaza interesul lui,chiar daca a lucrat 9 ani acolo,pe sefi nu i-a interesat...fir-ar sa fie de lume rea.Eu zic ca faci bine ca povestesti cu noi,macar te ,,descarci''.

Si eu ma gandesc la momentul cand va trebui sa caut de lucru.Ca si voi,nu am nici o specializare.Inainte sa raman gravida am cautat cateva luni de lucru,si nu am gasit nicaieri;imi inchipui ce va fi dupa ca nu va fi mai bine peste catva timp...

Ambra zilele trecute a fost smiorcaita,aseara a plans tare,azi noapte a facut umpic de febra...si dimineata am vazut primul dintisor.Saracuta,aseara nu intelefeam de ce plangea asa de tare.Ce mult trebuie sa sufere copii mici.Ba colici,ba dintisori...

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

buna fetelor !

azi e o zi splendida am fost la plimbare si mergem iara

cristina , fii optimista sper din tot sufletul ca sotul tau sa isi gaseasca un nou servici si sa poti merge mai departe cu studiile.
si eu m-am gindit sa ma licentiez dar cu salarul sotului nu ne putem descurca, prea multe cheltuieli
am intrebat la o fabrica de pampers aproape de casa mea si miau zis ca ma iau cit timp au nevoie , dar aici am indeterminato si nu vreau sa risc , este tare greu, ma doare sufletul ca trebuie sa las bebelul ( macar stau linistita ca sta bunicul cu el)

fetelor spuneti-mi cup pot intra pe mailul comun sa vad pozicile voastre ca nu stiu ?
va pup pe toate si sanatate multa bebelusilor
katiapam-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Alex/intra la profil personal si activeaza/ti pm
apoi iti trimitem datele

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Felicitari Berarpiri pt primul dintisor
sa-i pui gel pt gingii (dentinale)cere in farmacie per i primii dentini ca iti dau ei gel si da-i jucaria de gingii din frigider rece ca ii da solievo

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Am revenit ...

Abia acum am reusit sa adorm copilu'. Tare se mai foia si chiuia ... avea chef de joaca, desi ochii erau pe jumatate inchisi.

Vad ca vorbiti de munca ... si eu sunt in cautare ... cam din sept. incolo ... daca vine mama sa stea cu Silvia, desigur. La nido nu vreau sa o dau (si nici nu cred ca mi-o ia pt. ca eu nu am serviciu), iar pe alticuneva sa stea cu ea nu am incredere. In fine ... Dar inca nu am gasit nimic ... ca ultima solutie va trebui sa ma intorc unde lucram inainte, la fabrica aia de cosmetice. Mai vedem pana atunci. Eu tot sper sa gasesc altceva, mai aproape de casa.

cristina - imi pare rau ... este intr-adevar o situatie dificila atunci cand ramai fara serviciu. Ceva bani insa ar trebui sa ia de la ei ... lichidarea pe 9 ani. Asta pt. o perioada cat isi va gasi alt loc de munca. Nu stiu ce sa-ti spun ... bafta si nu dispera, o sa fie bine !

Fata mea e bine, mananca ... nu pot sa ma plang. E ff vioaie, vesela si ne umple si pe noi de bucurie cand o vedem. Nu suporta sa stea incaltata ... isi freaca picioarele pana se descalta si are mereu picioarele calde, ba chiar transpirate uneori. Uite cum ne plimbam noi .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

Buna fetelor iata-ma si pemine dupa ceva timp.Deabia am terminat de citit din urma.Va felicit pe toate pentru bebeii vostri scumpi.
Vroiam sa va intreb si eu daca este posibil sa fac o procura pt soacra mea la un notar fara sa ma duc la ambasada?Ptr.certificatul de nastere.
Si cum ati facut sa obtineti acel arsegno familiare? Ce acte v-au trebuit.Eu aici am auzit ca stranierii nu beneficiaza de el.Oare s-o da numai in anumite regiuni???cine stie va rog sa imi spuneti si mie?
Multumesc.
In rest eu nu prea am ce sa va spun ,ca sunt bine cu bebelul meu si deabia astept sa nasc sa il strang in brate.Miscarile au inceput sa fie din cein ce mai dese si mai vizibile si asta ma bucura enorm.
Va doresc la toate o dupa amiaza placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

CORINA GRAVI IN 32 SAPTAMANI CU ANDREI

Mergi la inceput

corina - assegno di maternita' il primesti si tu, ca strain, doar daca indeplinesti anumite conditii. Adica, sa fii casnica (fara venit) sau sa aveti venituri mici, da' nu stiu care e pragul. Cererea se face la primarie, dupa ce ai nascut. De fapt, pana implineste bb 6 luni poti sa o faci, dar e in interesul tau sa o faci mai repede pt. ca vezi ca dureaza cam mult ... birocratia asta .. Depinde vad de la regiune la regiune in cat timp primesti banii ... Este in valoare de aprox. €1500.

Iar despre procura, da, cred ca o poti face si la un notar, da' te costa mai mult. Acum nu-mi aduc aminte unde ziceai ca esti in Italia ... e mai convenabil sa mergi la Ambasada/Consulat. Dar si asta tot dupa ce nasti ... si iti trebuie un act/document al persoanei pe care vrei sa o imputernicesti ... si o fotocopie, nu neaparat originalul.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput