Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

CAMI, ce bucurie!!
Sunt fericita ca te-ai gandit la noi si ma alatur fetelor care iti multumesc anticipat pentru o bucatica de snur.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Aingriv, mersi de invitatie, dar chiar nu stiam ca esti din zona, chiar m-as fi bucurat sa ne intalnim. Noi am stat o noapte la Ramnicu Valcea la niste prieteni de-ai parintilor mei.

Cami, desigur ca vreau sa iau si listuta cu toate aspirantele, vrem sa ajungem pe insula Eghina, la Sf. Nectarie - mi-a venit aceasta idee dupa ce am citit povestea acelei preotese, poveste postata de Anadomnica, sper ca nu gresesc, m-a impresionat tare si am gasit pe internet niste poze foarte frumoase cu Biserica Sf. Nectarie de acolo - le pot trimite pe mail cui doreste.
Aingriv, tu ai ramas insarcinata natural? scuze, stiu ca este pe undeva aceasta informatie dar nu stiu unde exact. Multumesc.

Va pup mult tare

Cu Dumnezeu in gand,

Mara

quote:
Originally posted by ainigriv

Hristos a inviat!!!

Ce de fete frumoase si harnicute!!!Bun venit,Luca!!!Alaturi de noi,bunul Dumnezeu sa auda rugaciunile si sa ingaduie pruncul mult dorit.Ar fi bine sa ne spui si povestea ta,ca primim mult curaj cand vedem fiecare incercare prin care trec fetele!!!

MaraAnisia,ai fost la noi in vizita si noi nu am stiut?!La Manastirea dintr-un lemn este Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului,asa ca nu intamplator te-ai simtit asa bine.Eu sunt prin zona,poate alta data luam legatura si ne vedem.

Cami,intr-adevar vine Braul Maicii Domnului,de la noi se face un pelerinaj pe 18-19-20 mai,se trece si pe la Dervent si in Constanta si de asta nu stiu sigur unde vor gasi Braul,dar in orice caz il vor prinde acolo.Nu trebuie sa cumperi snurulet,trebuie doar sa ai o rola de panglica,sa o atingi de Braul Sfant si apoi o poti taia si imparti.Eu nu cred ca pot sa ajung,ca sunt aproape termen si nu pot pleca la drum,dar voi fi cu gandul acolo,ca mare minune,sa vina la noi lucru atat de sfant!!!

Daaa,chiar,Sandaa,Soukisouki,Criss si celelalte fete ce or fi facand ca tare ne e dor de ele.Nu trebuie sa ne spuneti ceva special,ca nici noi nu avem ceva de spus,in mod special,dar uite ca fiecare cuvant venit din suflet,ne zideste si ne intareste!!!Va asteptam cu mare drag si nu fiti suparate ca inca nu s-a implinit minunea,nici nu renuntati sa credeti,ca va veni cu siguranta!!!

Pupam toate fetele,fara exceptie,ca sa se si ia,vorba ta,Anadomnica,si va dorim o zi senina,plina de bucurie.Asteptam vesti mari,cu bebei,asa ca sa ne bucuram!!!

http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Daaaa,Mara,am ramas natural si culmea coincidentei,inainte de a pleca intr-un pelerinaj in Grecia.Bineinteles ca nu am stiut,decat dupa ce ne-am intors si am vazut ca nu vin rushii.Acolo nici nu putea fi vorba de prestari,din moment ce mergeam in locuri sfinte,deci s-a intamplat cu cateva zile inainte de plecare,cu voia lui Dumnezeu!!!Aveam oricum un cm aiurea,lung si de peste 40 de zile,ovulatie nu eram aca am,o singura trompa si ca sa fie tacamul complet,ovarul drept,unde este trompa,cica avea si un chist.Si cu toate astea,s-a intamplat absolut natural,fara stimulare,doar o temperatura bazala masurata aiurea,asa,mai mult de control!!!Deci nu pot spune decat ca-i minune de la Dumnezeu!!!!

Acum daca tot ajungeti in Grecia,eu zic ca-i mare minune!!!O sa vezi cum te simti alt om,imediat ce vei pasi pe pamantul lor,ca-i mama ortodoxiei.Nu stiu unde veti sta voi,noi am ajuns in Eghina din Atena,am luat din port un ferryboat si cam o ora de mers cu vaporasul,ceea ce a fost superb,pana am ajuns la Sfantuletul nostru drag!!!Acolo,ai vazut o biserica impunatoare si ce mai...loc sfant!!!Tot din Atena,tot cu vaporasul puteti ajunge in Evvia,la Sf.Ioan Rusul,mai ales daca mergeti cu masina personala,ca pe ferryboat a intrat chiar autocarul cu care eram noi.Am mai avut Sf.Dimitrie izvoratorul de mir si Sf.Grigorie de Palama,Sf.Anisia,toti in Tesalonic,chiar in prima zi de pelerinaj.Si cel mai mare moment,Braul Maicii Domnului,aflat la o manastire in Katoxenia,dar nu stiu cum sa-ti explic sa ajungi acolo,e cam intortocheat drumul,noi am plecat din Paralia Katerini.OOOOffff,ce dor mi s-a facut de aceste locuri!!!Am si poze,dar nu stiu cum sa vi le pun,ca nu ma pricep la album???!!!

In rest,SF.Andrei,Sf.Spiridon,facator de minuni,pe insula Creta,la care noi nu am ajuns,deocamdata.Sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti la cat mai multi Sfinti,sa luati binecuvantarea lor,ca e si pacat mergand in Grecia sa nu profitati.Si Doamne ajuta,sa plecati trei sau sa va intoarceti trei!!!

Simpatic a fost ca eu nestiind de Samburica,ma bucuram pentru o familie de tineri,ea insarcinata in 7 saptamani si topiam toata,fara a ma putea abtine,bineinteles,ca primeste toata binecuvantarea sfintilor!!!Fie si la voi o astfel de minune,ca poate nu intamplator ati ales Grecia!!!Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeeeeee

stati linistite ca voi cauta funda....drept sa va zic acum nu am dar voi cauta sambata ceva ca sa am sa va trimit la toate....astept sa-mi dati adrese in saptamana aceea....

eu sunt fericita azi ca mi-au venit rusii....au intarziat o zi....dar sper sa fie bine....ca eu inainte de operatie am avut probleme cu ovulatia....sa de-a Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ma ajute acum .....ca si pe noi toate....

meda sa stii ca eu cred ca voi vrea nr de tel si mai multe detalii despre doamna doctor....si poate ma intereseaza si aceasta inseminare care o faci....da ti-o face doamna de la medgidia sau marinescu?????da-mi un mail de-al tau sa iti scriu....plssss

karelia ai spus ca vrei sa ma intrebi ceva....astept mailul tau sa iti scriu....da un semn...

cami
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Cami, eu iti trimisesem Pm, acum am vazut ca nu ai activat.Daca vrei sa-l activezi, intra sus la meniu, options si activezi.
Acum, nr tel 0241811089, 0730071878, ea are program, marti si joi de la 13, 30-18 si simbata de la 9-12, dar sta pina termina toate pacientele, pleca de acolo si pe la 11 noaptea.
Fiv-ul il fac cu Marinescu si Cocei, embrioloaga mea, Balasa nu face nici inseminari, nici fiv.
Iti voi da adresa de mess, medarusu...te astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Virginia, ma bucura foarte tare povestioara ta - ti-am trimis un mail privat, sper ca l-ai primit.

Pup,

Mara

quote:
Originally posted by ainigriv

Daaaa,Mara,am ramas natural si culmea coincidentei,inainte de a pleca intr-un pelerinaj in Grecia.Bineinteles ca nu am stiut,decat dupa ce ne-am intors si am vazut ca nu vin rushii.Acolo nici nu putea fi vorba de prestari,din moment ce mergeam in locuri sfinte,deci s-a intamplat cu cateva zile inainte de plecare,cu voia lui Dumnezeu!!!Aveam oricum un cm aiurea,lung si de peste 40 de zile,ovulatie nu eram aca am,o singura trompa si ca sa fie tacamul complet,ovarul drept,unde este trompa,cica avea si un chist.Si cu toate astea,s-a intamplat absolut natural,fara stimulare,doar o temperatura bazala masurata aiurea,asa,mai mult de control!!!Deci nu pot spune decat ca-i minune de la Dumnezeu!!!!

Acum daca tot ajungeti in Grecia,eu zic ca-i mare minune!!!O sa vezi cum te simti alt om,imediat ce vei pasi pe pamantul lor,ca-i mama ortodoxiei.Nu stiu unde veti sta voi,noi am ajuns in Eghina din Atena,am luat din port un ferryboat si cam o ora de mers cu vaporasul,ceea ce a fost superb,pana am ajuns la Sfantuletul nostru drag!!!Acolo,ai vazut o biserica impunatoare si ce mai...loc sfant!!!Tot din Atena,tot cu vaporasul puteti ajunge in Evvia,la Sf.Ioan Rusul,mai ales daca mergeti cu masina personala,ca pe ferryboat a intrat chiar autocarul cu care eram noi.Am mai avut Sf.Dimitrie izvoratorul de mir si Sf.Grigorie de Palama,Sf.Anisia,toti in Tesalonic,chiar in prima zi de pelerinaj.Si cel mai mare moment,Braul Maicii Domnului,aflat la o manastire in Katoxenia,dar nu stiu cum sa-ti explic sa ajungi acolo,e cam intortocheat drumul,noi am plecat din Paralia Katerini.OOOOffff,ce dor mi s-a facut de aceste locuri!!!Am si poze,dar nu stiu cum sa vi le pun,ca nu ma pricep la album???!!!

In rest,SF.Andrei,Sf.Spiridon,facator de minuni,pe insula Creta,la care noi nu am ajuns,deocamdata.Sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti la cat mai multi Sfinti,sa luati binecuvantarea lor,ca e si pacat mergand in Grecia sa nu profitati.Si Doamne ajuta,sa plecati trei sau sa va intoarceti trei!!!

Simpatic a fost ca eu nestiind de Samburica,ma bucuram pentru o familie de tineri,ea insarcinata in 7 saptamani si topiam toata,fara a ma putea abtine,bineinteles,ca primeste toata binecuvantarea sfintilor!!!Fie si la voi o astfel de minune,ca poate nu intamplator ati ales Grecia!!!Doamne ajuta!!!

http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

MaraAnisia - felicitari pt. decizia de a merge in Grecia. Ma bucur ca povestioara postata te-a indemnat sa ajungi pe asa taramuri, te-a indemnat sa mergi la Sf.Nectarie acasa. Tare mult mi-ar place si mie sa merg in Grecia... Am citit si povestea Virginiei despre calatorie, magnifica!!! Sper sa primesti si tu o minunatie de bebe din "mainile" Sf. Nectarie. Doamne ajuta!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

cami - fericirea si optimismul tau sunt molipsitoare. Doamne ajuta sa ne anunti cat de curand ca trebuie sa te trec la . Si Maica Domnului iti trimite tot luna asta Braul sau pt. binecuvantarea pantecului, iar tu ai grija si de noi, celelalte... ce sa mai zic, abia astept sa se umple la noi lista de . Doamne ajuta!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

buna feteleeeeeeeeeeeee

imi pre bine anadomnica ca zici ca sunt fericita si optimista....sa stii ca si eu am sufletul care plange....pentru ca stiti ca ai mei nu sunt bine....si ma doare rau de tot lucrul asta....dar cu toate acestea imi place sa dau putere altora ca asa practic ma incarc eu cu energie....eu de felul meu sunt o luptatoare...o optimista....si cel mai mult imi face placere cand imi zice cineva ca e molipsitoare....ca pot sa ii fac si pe altii sa creada cu adevarat....si sa ii fac optimisti si increzatori....

meda mercic de informatii....imi voi nota nr de tel.....poate iti voi scrie maine si un mail ca sunt putin mai libera.....si multa bafta in continuare....

va pup pe toate
cami

Mergi la inceput

fetelor dar stiti ce ma bucur cel mai mult ca este destul de animata tema noastra.....ca deja suntem la capitolul 11 si deja la pagina 9....am scris foarte multe de cand sunt pe acest topic....au intrat multe fete noi....si traim experiente unice.....suntem unite si asta conteaza cel mai mult....stiti ca se spune ca de ce trebuie sa mergi la biserica.....ca poti sa te rogi acasa singur...in legea ta....tocmai de aceea e bine sa mergi la biserica ca sa fii in comuniune cu ceilalti oameni....asa cum dorea si spunea Mantuitorul....de aceea nu trebuie sa fim niciodata singuri....asa ca sa o mai laudam inca o data pe cleo....care a avut aceasta idee minunata....

ceau
revin mai tarziu
cami

Mergi la inceput