Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Fetele mele dragi va multumesc foarte la fiecare pt cuvintele voastre minunate. Am intrat sa va citesc si sa va scriu cateva randuri. Eu sunt cam ocupata (profesional)dar cu ajutorul lui Dumnezeu o sa treaca toate cu bine si o sa fiu mai des aici langa voi. Chiar daca intru mai rar ma gandesc la voi si incerc sa ma rog alaturi de voi. Nu am citit chiar tot ce ati scris dar promit ca o sa-mi fac timp sa citesc.
Livsy ma bucur ca esti mai bine, nu ai de ce sa te scuzi suntem aici sa ne rugam pt noi toate si sa ne incurajam. Iti doresc sa depasesti toate incercarile la care esti supusa si sa te binecuvinteze Dumnezeu cu un copilas.
Anadomnica te pup pt tot ce faci pt noi. Darul va veni sigur, Dumnezeu si Maicuta Lui iti vede sufletul frumos si te va binecuvanta.
Cami iti multumesc ca ne scrii asa des, ai incredere ca totul va fi bine, asteptam vesti bune de la tine.
Virginia un pupic pe burtica si multumim foarte mult ca intri asa des sa ne scrii cuvinte care ne ung sufletul. Desi cred ca iti este mai greu acum dar Dumnezeu te va ajuta.
Fetelor noi va urez bun venit aici la rugaciune si sa va binecuvinteze Dumnezeu cu darul mult dorit.
Maraanisia felicitari pt decizia ta de a merge in Grecia si multumim frumos ca o sa duci listuta noastra la locurile sfinte.
Va pup pe toate si ma rog pentru toate.
Acum ca a trecut postul asteptam ca lista cu gravidute sa fie mai mare asa ca va doresc tuturor aspirantelor ceea ce imi doresc si mie adica sa ne binecuvinteze Dumnezeu cu darul mult dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

sandaa

bine ai revenit.....dar nu mai stim nimic de tine....de povestea ta si de incercarile tale....asa cum tu le citesti pe ale noastre si noi vrem sa te incurajam pe tine....
imi pare bine ca ai gasit putin timp sa ne scrii....
da sa nu uiti de tot de noi si sa te rogi alaturi de noi in continuare.,.....
te pupam si spor la treaba la servici si poate ne dai si tu cat mai repede o veste buna....

cami

Mergi la inceput

hei

neata

ce faceti fetelor nu mai spuneti nimic??? nu ati aparut inca???? ce este cu voi????? astept cuvintele voastre....

cami
sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Cami, neata! si eu sunt pe aici, citesc.

Livsy, acum pregateam listuta pt Grecia si am observat ceva interesant si dragut: pe tine te cheama Livia si pe sotul tau Liviu? mi se pare minunat si special.

As vrea sa apara si sotul meu pe lista: Catalin Constantin.

Va multumesc,

Mara

quote:
Originally posted by cami_antonia

hei

neata

ce faceti fetelor nu mai spuneti nimic??? nu ati aparut inca???? ce este cu voi????? astept cuvintele voastre....

cami
sa aveti o zi frumoasa

http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

Mergi la inceput

mara

vezi ca acolo unde vei da listuta noastra sa intrebi daca pot citi cu literele nboastre romane....stii ca grecii au alte litere...e f impotant...
sa te distrezi frumos in grecia...eu am fost odata dar mai vreau sa merg....

te pup
cami

Mergi la inceput

fetelor....

da ce se intampla cu voi?????...pana acum eu eram cea care nu apuca sa va mai scrie cateva zile la rand ....de data aceasta sunt eu prezenta mai toata ziua si nu va gasesc pe voi....am inteles ca e furtuna la bucuresti.....asa ca cele care stau in capitala sunt cam intunecate din cauza asta si poate de aceea nu au chef de scris....glumeam....sper ca nu v-ati suparat,.....

astept vesti de la voi
cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna fetelor,

am intrat sa va spun ca eu traversez o perioada mai grea acum din care sper sa ies cu bine. Mi-a iesit la DT risc de sindrom down de 1/167 si vinerea viitoare sunt programata la amniocenteza.
Ma rog la Bunul Dumnezeu sa iasa bine amniocenteza si sa ma linistesc de tot, nu pot concepe ca bebelusul meu are ceva....poate va rugati si voi pentru mine si bebelusul meu.

multumesc frumos.

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

MaraAnisia - am trecut si sotul in lista . Eu stiu ca Virginia cand a fost in Grecia a luat si listuta noastra cu dansa, insa pt. ca are dreptate Camelia, ca ei au caractere diferite de scriere, Virginia a avut minunata idee sa le transforme in Word in caractere Symbol care sunt tocmai caracterele grecesti, si asa a reusit sa duca listuta noastra in pelerinajul ei. Domnul sa te ajute in aceasta minunata calatorie si sa vii sa ne impartasesti si noua experienta ta... dar mai ales sa vii si cu vesti bune de acolo. Doamne ajuta!
Maryb - ne rugam pt. tine. Mare incredere in Sfantul Stelian sa ai si daca poti sa citesti acatistul lui si tu, ca sigur va apara pruncul de orice boala. Doamne ajuta!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Anadomnica, multumesc mult pt numele sotului. si eu am facut o listuta doar cu numele de botez, daca vrea cineva pot sa o trimit.

Multumesc de indicatia cu literele grecesti, e f bine si asa voi proceda.

maryb, desigur ca suntem alaturi de tine in rugaciune.

Cu Dumnezeu in gand,

Va pup,

Mara

quote:
Originally posted by anadomnica

MaraAnisia - am trecut si sotul in lista . Eu stiu ca Virginia cand a fost in Grecia a luat si listuta noastra cu dansa, insa pt. ca are dreptate Camelia, ca ei au caractere diferite de scriere, Virginia a avut minunata idee sa le transforme in Word in caractere Symbol care sunt tocmai caracterele grecesti, si asa a reusit sa duca listuta noastra in pelerinajul ei. Domnul sa te ajute in aceasta minunata calatorie si sa vii sa ne impartasesti si noua experienta ta... dar mai ales sa vii si cu vesti bune de acolo. Doamne ajuta!
Maryb - ne rugam pt. tine. Mare incredere in Sfantul Stelian sa ai si daca poti sa citesti acatistul lui si tu, ca sigur va apara pruncul de orice boala. Doamne ajuta!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Maryb, sa va ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa fie totul bine ! Suntem alaturi de tine !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;0;30/st/20080426/l/27/k/1860/ttc.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput