Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)
Raspunsuri - Pagina 11

luca2008 spune:
Maryb,
ne vom ruga pentru tine si pruncul tau.
Sa ai incredere in Maicuta Domnului si poti citi si acatistul
Sf. Nicolae.Am sa las un acatist la biserica SF. Parascheva pentru voi.
Pe mine ma ajutat mereu.
Sanatate multa si Domnul sa va aibe in paza!

mada23 spune:
Maryb...ne rugam pentru tine, Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa te aibe in grija, roaga-te mult, mare e ajutorul Lui, citeste acatistul Sf Stelian in fiecare zi e ocrotitorul copiilor si sigur va fi bine.
Fac o mica paranteza te rog mult iarta-le pe fetele de la odisee daca chiar crezi ca ti-au gresit, toate aveti probleme sunteti multe si nu reusiti sa va consolati de fiecare data cum trebuie, ajutati-va si bucurati-va mult de clipele astea, sunte-ti acolo sa va ajutati nu sa va certati.E normal sa va mai neglijati sunteti multe.
Bebelinul tau o sa fie bine roaga-te si DD are grija.
Mii de pupici
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

ainigriv spune:
Fetelor,am uitat sa va spun ca minunea de la Dumnezeu se datoreaza rugaciunii preotilor,ca altfel nu eram noi vrednici de asa ceva.Peste tot unde ajungeam lasam acatiste,dar in mod deosebit,un parinte cu har m-a ajutat si m-a intarit cu vorbele sale.Am trimis constant acatiste prin posta,cu banuti,ajungeau fara problema pt ca le puneam cu confirmare de primire si rugaciunea se simtea.Toti preotii ne-au ajutat cu sfaturile si rugaciunilor Sfintiilor lor,dar in mod deosebit acesta.M-am gandit sa va dau adresa,poate vreti sa trimiteti si voi,ca nu stiu cum sa mai facem,sa fie indeplinita ruga noastra.
Parintele Ioan Cozma,Str.Petru Rares,nr 55,Targu Lapus,Maramures.Aceasta este adresa si in cateva zile ajung prin posta toate acatistele.Ar fi bine sa fie trecuta toata familia,cu parinti,frati,socrii,ca am impresia ca le pomeneste si la Sf.Maslu.Sa dea Dumnezeu sa fie cu folos si rabdare,pana la marea minune.
Doamne ajuta si pupici pana mai vorbim!!!

cami_antonia spune:
fetelor
bine ati aparut....
mary_b ne vom ruga mult pt tine sa fiti sanatosi amandoi...
mara imi pare bine sa aud ca faci listuta in greaca...e mult mai bine asa....
mada da de ce spui ca se cearta fetele la odisee??? le citesti??? ce zic si ce ar avea de impartit ca eu chiar nu inteleg....de la ce sa se ia la cearta????
cami

ainigriv spune:
Maryb,stai cuminte,ca testele astea dau rezultate false!!!Eu am sarit ca arsa cand mi-a propus dr la 14 saptamani sa fac testul,ca de...am o varsta.I-am spus raspicat,NU,ca a ramas masca saraca.Dar....e de datoria mea sa va spun,intr-adevar mai dau rezultate eronate...Pai si atunci,ce am,sa nu mai dorm noaptea???Si nu le-am facut si ii multumesc lui Dumnezeu.Pune-ti toata baza in El si stai cuminte!!!Acum ca sa te linistesti o sa faci si amniocenteza,desi eu zic,nu-i cazul,insa trebuie pentru linistea ta.Au grija Maicuta Domnului cu toti Sfintii de o asa minune,asa ca nu te mai gandii la prostii,ca superi bebele!!!Razi si te bucura de cea mai frumoasa perioada a vietii si trimte un la toate fetele.Doamne ajuta!!!

mada23 spune:
Ei nu are rost sa reproduc discutiile aici am facut asa o observatie de la un admirator neutru, sa nu-si mai faca Maryb suparari inutile. Imi sunt dragi burticoasele, am intrat mai mult pentru fina mea care e in saptamana 13 sa vad ce si cum , si m-am atasatde fetele de la odiseea nov-dec.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

cami_antonia spune:
virginia
ai mare dreptate....mary_b trebuie sa stea linistita....ca asa a stat si prietena mea....dar sa stea din toate punctele de evedere....ca si un copil cu down e relativ normal....te poti astepta la chestii din astea dupa 30 de ani si cred ca mai toate de pe aici am depasit aceasta varsta si ne asumam acest risc....dar asta este ....acxum esti insarcinata si trebuie sa ai credinta ca Dumnezeu are grija de voi....

sandaa spune:
Maryb ne rugam pt tine ca copilasul tau sa fie bine ai incredere in Dumnezeu roaga-te si sa avem speranta ca puiutul tau va fi bine.
Cami draga multumesc,nu as putea sa va uit sunt alaturi de voi si ma rog pt toate doar ca acum sunt mai ocupata. As vrea si eu o bucata de snur daca se poate dar nu stiu cum sa te contactez.
Va pup pe toate dragele mele si va urez un sfarsit de saptamana relaxant.

cami_antonia spune:
sandaa
imi veti trimite
mailurile voastre ca sa imi dati apoi adresele voastre de acasa si vi le trimit la toate snururile in cate un plic

karelina spune:
Dragele mele,
Mi-a fost dor de voi dar iarasi am avut musafiri si am avut multa treaba si seara cadeam lesinata de oboseala va citeam doar.
Mary b linisteste-te ca totul o sa fie bine si ai mare incredere in Dumnezeu ca o sa te ajute si o sa fie totul bine ai sa vezi.
Cami antonia iarta-ma draga mea ca nu am mai scris .Am vrut sa il intrebi pe sotul tau ce trebuie sa citesc cand vreau sa infiintez o firma si la inceput nu preai ai clientii (pentru persoanele care se ocupa cu comertul).
Fetelor eu nu prea inteleg ce e cu snurul acesta .Am inteles ca vine Braul Maicii Domnului la Constanta si Mangalia.
Ana Domnica ce frumos ai inceput capitolul acesta iti multumim ca ai continuat initiativa pritenei noastre Cleo[flo]