Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)
Raspunsuri - Pagina 12
cami_antonia spune:
karelia
sotul meu spune sa-ti faci intai sfestanie la sediul sau sediile firmei....ca sa fie locul sfintit....apoi sa citesti in fiecare zi un acatist....oricare....sa fii credincioasa in general....sa mergi duminica la biserica sa te rogi sa mearga bine....etc....dar cel mai important sfestania....poti face chiar mai multe....
cat despre braul Maicii Domnului....am zis ca voi cumpara o panglica....o voi trece pe la brau..../si aopoi asa sfintita va voi rupe bucatele si va voi trimite la cele care aveti incredere sa-mi dati adresele voastre....
te pup....
te mai astept....cu intrebari....dar cu bebe in ce stadiu te mai afli??????
cami
Livsy spune:
Buna TUTUROR!
Maryb, si eu zic ca este alarma falsa. Sa dea Dumnezeu sa iasa aminocenteza bine ca sa va linistiti ! Mai sunt incercari pe cale, cum a avut si Cleo si sunt sigura ca avem toate cand pasim pe un drum, fii sigura ca totul va fi bine si asa va fi! Noi ne rugam fierbinte pentru Bebelusul tau. Sa dea Dumnezeu numai bine!! 

Virginia, ce idee MINUNATA! Am avut prilejul sa constat pe pielea mea (destul de la propriu vorbind) cat de mult face comuniunea cu cei credinciosi, mai ales cu alesii Lui Dumnezeu care-L slujesc aici pe pamant. Toti Ii slujim, e adevarat, fiecare dupa puteri. Iar puterea protilor este mai mare decat a noastra. Eu am sa trimit acolo Acatist. Si multumim pentru aceasta idee ! 

TUTUROR va doresc weekend frumos! Despre mine nu am noutati a va spune, stiu doar ca Dumnezeu lucreaza si in fiecare zi ma straduiesc sa abandonez eu grijile si sa I le las Lui. Mai vin si ganduri haotice, ce sa-i faci, ispite toti avem, trebuie tratate cu Credinta si smerenie si cu multa Rugaciune. (Dupa cum vedeti, la teorie nu ma bate nimeni!
)

TUTUROR!
maryb spune:
dragele mele, va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari.
Aseara m-am hotarat sa fac TT inainte de amnio, intrucat nu sunt convinsa ca DT a fost facut ok si sa va spun si de ce. Pe acel formular pe care l-am completat dintr-o mare eroare a mea am scris ca am o sarcina pierduta iar la motiv am scris DEFECT GENETIC pentru ca asa a spus dr mea ca s-a oprit sarcina atat de devreme ori pentru ca a fost defect genetic ori a fost vorba despre vreo infectie cu chlamidia, ureeaplasma sau micoplasma. AM facut aceste analize si au iesit ok, iar eu am ramas cu ideea de defect genetic in cap. Am sunat la laboratorul de genetica sa le spun sa modifice ei pe formular si sa scris oprita in evolutie, a apucat sa ma intrebe cum ma cheama si cand le-am scpus ce vreau sa modifice mi-a zis ca nu conteaza asta la rezultat, dar ca imi multumeste ca i-am anuntat. De atunci am trait cu senzatia ca o sa-mi iasa un rezultat aiurea si faptul ca tipa aia mi-a multumit ca i-am anuntat si era foarte zambitoare m-a facut sa cred asta....si asa s-a si intamplat. Au mai gasit o persoana de pe urma careia sa ia 16 milioane pentru amniocenteza.....
Acum vreau sa ma duc luni la dr mea sa-mi faca o eco si apoi ma duc la genetic lab sa-mi fac TT iar marti, cel mai tarziu miercuri am rezultatul. Si in functie de acest rezultat ma hotarasc daca mai fac sau nu amnio.
Acum sunt mult mai linistita si sunt convinsa ca Bunul Dumnezeu este alaturi de mine si ca nu ma va lasa asa. Chiar l-am rugat sa-mi dea un semn ca sa ma hotarasc incotro s-o iau si aseara dintr-o data m-am hotarat ce sa fac. Ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru semnul pe care mi l-a dat si ca acum macar stiu ce sa fac, pana atunci eram debusolata si nu mai stiam ce sa fac, mama mea imi spunea sa nu fac amnio si sa ma mai intepe in burta si eram tare dezorientata, sotul meu imi spunea ca el este convins ca bebele nostru nu are nimic si ca eu fac amnio numai daca vreau eu.
va pup si va multumesc din suflet ca va rugati pentru mine si puiutul meu din burtica pe care Bunul Dumnezeu mi l-a dat cu multa rugaciune.
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
sandaa spune:
Buna fetelor!
Cami multumesc mult. Am vazut ca nu ti-ai activat PM, ca iti trimiteam adresa mea. Adresa mea de mess sbota20. O sa-ti trimit adresa mea daca o sa-mi scrii.
Maryb ma bucur ca esti mai linistita sa-ti dea Dumnezeu putere si liniste sufleteasca in continuare. Noi ne rugam in continuare pt tine si puiutul tau.
Virginia multumim ca ai grija de noi si pt adresa pe care ne-ai dat-0. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tot ce iti doresti pt sufletul tau bun.
Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta!
cami_antonia spune:
meda...imi pare rau da am avut multa treaba sambata de nu am avut timp de net....
mary_b spune-ne si noua ce inseamna TT....si cand te obliga la amino?????
mercic
va pup
revin
cami
cami_antonia spune:
FETELOR
am revenit doar sa va spun ca azi ...duminica este f frumos la constanta si e f biner de plajaaaaaaaaaaaa
desi nu am iesit prea mult daca as sta macar juma de ora cred ca as fi roz bombon.....
va pup pe toate
cami
Camelia
alinushca spune:
N-am mai tinut pasul cu voi... Am mai intrat din cand in cand sa vad ce fac proaspetele mamici. Si mai ales Cleo care sper ca-i bine, sanatoasa, fericita, intrata bine-bine in ritmul cu 2 bebei in viata. 
Vad ca nici o parte din gravidute nu au mai prea scris. Sper ca sunt toate sanatoase si aici m-as referi mai ales la Ali,Suflet,vdrag,Hera si oana_oana26, ca de restul mai stiu cate ceva.
Acum ca s-a incheiat de ceva vreme perioada postului SPER DIN TOT SUFLETUL sa inceapa sa ploua iar cu gravidute aici. Pentru ca pentru credinta voastra toate sunt posibile iar Maica Domnului va va ajuta fara gres.
Mai ales daca ii faceti si o mica fagaduinta acolo...
Despre mine pot sa va zic ca am baiat (asa zicea dr. Iosup acu vreo 2-3 saptamani) si ca astept cu nerabdare sa merg maine la eco sa vad ca e bine-sanatos in continuare.
Doamne ajuta!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
16+

karelina spune:
Fetele dragi ce mai faceti?
Alinuscha felicitari pentru baietelul tau! Sciene-ne noi suntem aici in fiecare seara si ne rugam pentru voi.
Cami antonia ai ajuns la Constanta nu-i asa?Iti multumesc penrtru sfatul sotului tau dar din pacate nu pot face sfestanie pentru ca nu am biserica prin zona decat cel putin la 1000km de aici
.Eu cu bebele meu nu sunt intr-o situatie prea stralucita din nou trebuie sa repete sotul analizele sa vedem ce rezultate ne da.
Sa speram ca va bine intr-un final.
Doamne ajuta!
maryb spune:
dragele mele, va multumesc ca va rugati si pentru bebelusul meu. eu am mare incredere in Dumnezeu ca va fi bine.
cami_antonia, DT = dublu test si TT = triplu test. Ambele sunt de fapt niste statistici si ti se da un risc de sindrom down, un risc de sindrom edwards, un risc de varsta si in plus la TT am impresia ca iti da un risc de spina bifida la bebe.
va pup si va imbratisez pe toate....Dumnezeu sa aiba grija si de voi si sa va daruiasca cat mai curand un bebelus. 

maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele