Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)
Raspunsuri - Pagina 13
mada23 spune:
Cami...cand ai timp sa te plimbi pe malul marii si pentru mine, sunt indragostita de mare
e casa mea de suflet.
Va doresc o saptamana minunata, Doamne ajuta tuturor!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

georgia_c spune:
buna fetelor
am citit ieri carticica despre parintele arsenie boca, si va spun ca este de vis;nu-mi inchipuiam ca , romania , a avut asa un suflet mare , si ma incumet sa spun sfant , contemporan cu noi .... sa stiti ca io cred ca nu strica sa ne rugam la el , mai ales ca a fost un mare aparator al copiilor , si impotriva avorturilor....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
cami_antonia spune:
HRISTOS A INVIAT FETELEEEEEEEEEEEE
dar explicati-mi si mie ce este linistea aceasta pe aici???? v-ati si pus pe treaba si sunteti obosite de nu mai aveti chef de scris????
karelia dar unde esti draga mea de nu ai biserica???? prin ce tara esti aruncata???? caci eu am vazut timisoara la tine si nu m-am gandit ca nu ai un preot aproape.....povesteste-ne cum este pe acolo...eu sunt pasionata de locuri noi....de culturi diferite....etc
va spun sincer ca inca nu am apucat sa cumpar panglica pe care o duc la catedrala....dar o voi cumpara cum am promis...asa ca...nu va mai fi problema....
mada23...sa stii ca inainte cand nu arem constanteanca iubeam marea si ma plimbam f mult....acum poate ca o stiu si f aproape nu ma mai incanta atat de tare si nu inteleg de ce....dar uite ca voi face o plimbare pt o galateanca....apropo prin ce zona din galati stai???
va pup pe toate si astept sa ne mai dati vesti....
cami
Camelia
anadomnica spune:
alinushca - mult ma bucur ca ne-ai mai scris cateva cuvinte. Din pacate nici noi nu am mai auzit nimic de la celelalte
de pe listuta noastra. Domnul sa le aiba in paza si sa vina pe la noi cu vesti bune sa ne bucure inimile.
georgia_c - din pacate nu stiu daca Parintele Arsenia Boca a fost canonizat de BOR (Biserica Ortodoxa Romana). Daca inca nu a fost canonizat eu cred ca nu e bine sa te rogi inca la el, doar sa trimiti un gand sau o rugaciune de multumire pt. invatatura primita. Daca este canonizat Sfant, atunci drumul spre rugaciune e liber. Poate ne ajuta Camelia cu informatii exacte in aceasta privinta.
Fetele, eu am avut un sfarsit de saptamana taaaare aglomerat si la munca si in "private life"... si sunt intr-o continua oboseala din pacate
. A... dar am cautat vineri la Iasi, ca a fost un targ de turism, un traseu in Grecia pe la manastiri, dar din pacate Mitropolia Moldovei organizeaza trasee din astea doar in Rusia si Ucraina (si astea tre sa fie frumoase). Asa... ca acum doar la vacanta si relaxare imi sta gandul ca nici nu mai sunt coerenta la munca... efectiv ma tarasc de-a lungul zilei asteptand rugaciunea de seara si somnicul!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
sandaa spune:
Buna tuturor!
Alinushca ma bucur ca ne-ai scris chiar ma gandeam ce mai faci. Iti doresc sarcina usoara in continuare si sa ai un baietel frumos si cuminte. Domane ajuta!
Cami ti-am scris adresa mea de mess dar nu stiu daca ai vazut, e pe pagina 12. Si mie imi place marea asa ca te rog sa te plimbi si pt mine pe plaja.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!
mada23 spune:
Cami...mersic pentru plimbare
vezi ca ti-am trimis PM
Doamne ajuta tuturor!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

montytaiana spune:
hristos a inviat
va pup pe toate si ma rog alaturi de voi ca bunul Dumnezeu sa ne dea forta de a merge mai departe si sa ne realizam dorinta de a dweveni mamici
cami_antonia spune:
fetelor
mi-a spus sotul ca Parintele Arsenie nu este canonizat....deci nu va puteti ruga la el ca la un sfant....da puteti aduce rugaciuni pt el....puteti merge la mormant.....dar atat momentan...
cela care vreti puteti sa-mi trimiteti pe PM adresele voastre pt snuruletele de la Braul Maicii Domnului....eu sper sa merg joia sau vinerea asta....si apoi sa va trimit la toate....
sper sa fac plimbarea de-a lungul marii cat mai curand....ca am atatea pe cap....ca numai la asta nu-mi sta gandul....dar am promis....am promis....
va pup pe toate
cami
Camelia
georgia_c spune:
stiu ca parintele arsenie boca nu a fost inca canonizat, insa cred ca este doar un pas omenesc, care va veni la un moment dat , si daca DD i-a dat acel har de a face atata bine , ma va asculta si pe mine, asa cum a ascultat si a ajutat atata lume in numele Domnului , atunci cand era in viata (fara a-l numi in rugaciunile mele sfant) ...
il rog asa cum rog un preot in viata sa se roage pt mine , asa cum dau un acatist unui preot ...sper sa nu fi suparat pe nimeni 
atasat aveti si programul de pelerinaj , al braului maicii domnului ... pt cele si cei interesati
http://www.crestinortodox.ro/AscultaConferinta_de_presaBraul_Maicii_Domnului_va_poposi_in_Eparhia_Tomisului_AUDIO-2664.html
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
sunshine4ever spune:
Buna fetelor !
Desi am facut o pauza mai mare, dar duap un fiv nereusit in car eam pus pre amutl asperanta asa am simtit, sper sa ma reprimiti.
Celro care ati reusit va urez numai bucurie si fericire si sa dea Dumnezeu sarcini usoare, la termen si bebici sanatosi.
Restul fetelor, sutn sigura ca Dumnezeu va da sa fim si noi fericiti cu copilasii nostri dar tind sa cred c adeocamdata nu e moemntul.
Va pup pe toate
Doamne ajuta.
in asteptarea unui ingeras