Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Hristos a inviat!
magduta10 - bine ai revenit la noi! Ne pare rau ca nu ti-a reusit FIV-ul . Cu multa rugaciune si dragoste pt.cei din jur ne vom vedea si noi implinite visurile, Doamne ajuta!
georgia_c - din cate stiu eu (de la Radio Trinitas mai mult) in Biserica Ortodoxa un sfant este canonizat doar atunci cand sunt consemnate minuni infaptuite de acesta (de cele mai multe ori minuni la Sfintele Moaste, nu cele din timpul vietii daca au fost) si niciodata nu se canonizeaza la un anumit timp dupa decesul persoanei (cred ca asa se intampla la catolici) daca s-a dovedit doar ca persoana a fost una foarte buna in timpul vietii. In ortodoxie se pastreaza o dogma profunda care nu da voie altfel la canonizari: vezi spre exemplu Sf.Stefan cel Mare care a putut fi canonizat abia dupa 500 de ani de la moarte. Ceea ce inseamna in dogma noastra ca abia dupa acest timp el a fost numarat printre Sfinti in Imparatia Domnului, si nicidecum inainte... iar asta doar Duhul Sfant o poate arata oamenilor cand sa canonizeze pe cineva, e o minune de fiecare data. E bine sa pastram credinta curata si sa urmam sfatul Cameliei si sa aducem rugaciuni dupa randuiala . Doamne ajuta!
Fetelor, eu in week-end am fost acasa la Falticeni si m-am intalnit cu fosti colegi de liceu. Am ramas surprinsa sa aflu urmatoarele despre 2 colegi cu care tare bine ma intelegeam in adolescenta: unul din ei are 2 fete superbe, una de 6 ani si una de 6 luni; celalalt are un baiat de 8 ani. Acum: fata de 6 ani a primului coleg este adoptata, fata de 6 luni este a familiei!!! Baiatul de 8 ani al celui de-al doilea este biologic doar al sotiei sale care a ramas vaduva dupa primul sot. Sa va mai zic ca baietii mei din liceu iubesc toti acesti copii ca si cum ar fi ai lor din toate punctele de vedere??!! Am ramas asa de profund impresionata, si cu o speranta asa de mare, ca uite: unde este dragoste totul este posibil. Nu stiu daca voi v-ati gandit vreuna la posibilitatea adoptiei, dar eu chiar m-am gandit, iar intalnirea de acum mi-a mai dat aripi in acest sens... si sotul meu a fost si el impresionat ca el era prieten bun cu unul din colegi. Nu stiu ce va fi! Nici maine nu stiu ce va fi, dar daca Bunul Dumnezeu m-a binecuvantat cu o stare materiala bunisoara, de ce sa nu adopt si sa daruiesc iubirea mea copiilor? Voi ce parere aveti? V-ati gandit si la aceasta varianta de dragoste? Va pup si va imbratisez pe toate!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

'Mneata TUTUROR!
Ce-ati mai scris... ce BUCURIE! BUN VENIT tuturor fetelor, noi sau vechi si eu cred ca nu se pune problema primirii, da? Primirea oricui in acest grupulet minunat nu poate fi decat calduroasa si cu mare bucurie pt toate fetele care scriu poate mai rar, dar scriu si nu ne-au uitat

Am vrut musai sa intru pentru a raspunde Anei-Domnica. Si eu m-am gandit la varianta adoptiei. La mine in acest moment nu se pune problema din cauza situatiei pe care o stiti, insa de gandit m-am gandit serios si mi se pare ceva foarte frumos. Anadomnica, daca doresti, pe acest forum este o tema intitulata "Adoptia sau a iubi copiii fara limite", in caz ca n-ai observat-o pana acum. Vei vedea acolo cate mamici adoptive si-au implinit viata lor daruind unor copilasi IUBIRE, o viata mai frumoasa si o Familie adevarata. In cazul in care toate conditiile ar fi indeplinite (adica sa fie sotul de acord, sa avem cu ce sa-l crestem...) eu una nu as avea nicio indoiala - si continuand sa ma rog ca la momentul ales de Dumnezeu, Acesta sa incununeze si dragostea noastra cu un copilas... Mai demult am vorbit cu o dna de la Biserica Stavropoleus, bucurestencele sigur stiu aceasta mica bisericuta considerata o bijuterie in centrul orasului. I-am explicat ce e cu acel Acatist lung pe care i l-am dat (era cu numele noastre, pe atunci eram numai vreo 50 si ceva... ) si mi-a spus sa ma rog Maicii Domnului, caci Ea raspunde negresit. Si apoi mi-a spus.... "daca nu, adopt! Este la fel de primit! Mai primit este..." Si va spun sincer ca eu cred aceste cuvinte! Nu stiu daca "mai primit"... mi-e suficient ce reprezinta asta in fata Lui Dumnezeu.

Acum trebuie sa va las, ma cheama treburile. Va transmit
din partea Cristinei, Cris2081, din Constanta, ca si ea doreste sa mearga sa se inchine la Braul Maicii Domnului si va putea sa ne trimita snurulete pentru legat in jurul braului. Eventual o rugam pe Cami sa trimita celor care nu sunt din Bucuresti si-i mai usuram astfel si munca lui Cami, iar celor din Bucuresti le trimite Cristina, prin mine. Vedem... MULTUMESC celor doua constantence minunate care s-au oferit sa faca acest gest pentru noi! Cami, te rog sa ma treci si pe mine cand faci plimbarea pe malul marii Eu sunt un mare fan al marii si al orasului Constanta!

Va imbratisez pe toate cu multa dragoste
Ana

Mergi la inceput

Livsy, draguta, multumesc de raspuns. Am observat tema specializata despre adoptie, am mai citit sporadic si pe acolo... Pana acum insa sotul meu nu era deloc de acord cu asa ceva, zicea ca inca suntem tineri, ca mai avem oricum de "muncit" si de sperat, ca... etc. Nu stiu daca am precizat aici, eu am 28 ani, sotul a implinit duminica 31 ani. Ce e mai minunat este ca acesti colegi ai mei care au adoptat atat de frumos au la randul lor 28-29 ani, adica... tineri, ce sa zici... cu multa dragoste. Poate ca vor mai veni si alti copii biologici la ei, cum deja unul dintre ei are un copil biologic cu sotia de numai 6 luni... Deci, revin, mult m-a impresionat dragostea lor, puterea lor de lupta, pt. ca va dati seama ca multe glasuri se ridica impotriva cand esti asa tanar si adopti aceasta solutie pt. a darui dragoste unui copil. Ce sa zic, decat ca Domnul i-a binecuvantat! Si cel mai mult ma bucur ca acum si sotul meu este mai dispus sa adoptam aceasta solutie, eu chiar mi-am zis ca daca voi avea in continuare o stare materiala buna, si chiar de voi avea copii mei de sange, tot as vrea sa adopt, in semn de multumire. Din pacate, intr-adevar partea cu posibilitatea de a adopta e mult, chiar prea mult, legata de starea materiala ... Noi pana deunazi am stat cu chirie, casuta noastra abia acum se termina... Inca mai trebuie bani multi pt. a ne putea si muta, gard, trotuare, mobila... etc.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Hristos a inviat!!!

Harnicutelor,ce de mai scrieti,ca nu ne mai tinem dupa voi,dar nu-i problema,ca mare bucurie ne faceti sa va gasim aici,cu atatea cuvinte si ganduri ziditoare de suflet!!!

A propos de adoptie si eu sunt total de acord cu voi ca e mai aproape calea mantuirii,pentru ca dam sansa unui sufletel sa traiasca intr-o familie si creasca normal,bineinteles crestineste.La biserica unde merg duminica vine o doamna cu un copil al ei,marisor si unul adoptat,de vreo 4 anisori,bolnavior,iar ea e singura,divortata.In fiecare duminica aproape il impartaseste pe cel mic si inchipuiti-va ce milostenie face din moment ce nu poate merge deocamdata baietelul.E frumos ca un ied si Dumnezeu il va vindeca,sunt convinsa!!!

Si eu aveam aceasta idee in cap si am zis ca daca asta va fi calea de a avea un copil,sa mi-l scoata Dumnezeu inainte.Si acesti copii sunt trimisi tot de Dumnezeu fiecarei familii.Deci sa ne rugam tot Maicutei Domnului,ca ea va mijloci si va trimite fie prunc in pantece,fie copilul mult dorit,intre care cred nu-i mare diferenta cand ai IUBIRE!!!Se vede clar ca Dumnezeu poate da prunci dupa adoptarea unui copil.

Alinushca,pupici,sa creasca sanatos bebita,sa ne dai mai multe vesti despre voi si cat aveti acum,ca nu mai stim.Pacat ca nu ne intalnim mai des,burticoasele,ca sa aducem speranta fetelor,care se roaga pentru noi muuult!!!

Georgia,si eu am tot timpul la mine poza parintelui Lavrentie,de la Frasinei,trecut la cele vesnice si am certitudinea ca se roaga pentru mine si ma pazeste,deci ii port o mare iubire si respect,dar intr-adevar trebuie sa ne rugam noi pana vor deveni sfinti.

Pupam toate fetele si ne rugam sa ne dea Dumnezeu rabdare,pana la marea minune!!!Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

anadomnica, sunt 100% de acord cu ce spui , insa asa cum am zis , io ma rog la parintele , ca si cum ar fi langa mine , ca si cum l-as ruga pe parintele Iordache , de la Sf Spiridon Vechi ;cred ca pe lumea asta , asa cum sunt medici cu talent sunt si preoti/calugari cu har deosebit , care daca traiesc sau nu , ne ajuta prin rugaciunile lor ....asa cum acum ceva zile virginia , ne zicea de un preot cu har
nu ma rog la parintele arsenie , cu numele de sfant , ma rog la el , ca la un om care a iubit copii si familia;va multumesc insa de atragerea atentiei

legat de adoptie .... hmmm.. si io m-am gandit de zeci de ori ... in fel si chip .. ideea este ca io am mintea mai "impleticita" , si ma gandesc ca adoptia trebuie sa fie un act de bunatate , nu unul de "last choice", adica daca io nu pot las' ca adopt , desi si asa e bine .. pana la urma e un bine facut unui seaman de-al tau; asa cum spuneai anadomnica , colegii tai sunt de admirat , sunt intra-devar un exemplu , caci desi, mai aveau mulllttt timp in fata , au infiat un sufletel .. ei sunt un etalon ...mare fapta de bunatate

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

virginia , mi-ai luminat mintea ... si io care credeam ca voi stii io ce sa fac ..daca sa adopt sau nu , si exact cum am postat anterior , ma cam simteam vinovata ca incerc totusi sa am bb meu... asa o sa-l rog pe DD , sa ma duca El de mana acolo unde ma asteapta bb-lusul meu

Albert Einstein

Mergi la inceput

ainigriv - mutlumesc pt. raspuns si pentru cuvintele izvorate dintr-un mare suflet, pot spune. Am sa ma rog la Maicuta Domnului si are Ea grija sa aduca sufletelul de copil mult dorit si pt. mine mai devreme sau mai tarziu, intr-o forma sau alta. Cred ca tu esti acum pe ultima suta de metri inainte de marea intalnire, oh... ce emotii si ce bucurie, cred ca abia astepti sa strangi minunatia ta de fetita in brate. Doamne ajuta! Sa ne tii la curent, te rugam, sa ne bucuram si noi de bucuria ta!!
georgia_c- frumos ai spus ca o adoptie e binevenita indiferent cum s-a ajuns la aceasta decizie, chiar daca e ca o ultima solutie, Dumnezeu primeste fapta buna din mainile noastre. Intr-adevar am descoperit si eu ce colegi minunati am ca au fost in stare de asemenea fapte la varsta lor. Ma bucur ca ti-au starnit admiratia. Sincer am ramas impresionata si am vrut sa va impartasesc tuturor aceste exemple de suflete iubitoare, sa ne dea si noua curaj si pace indiferent de solutiile pe care le adoptam. Cred ca intotdeauna e bine sa avem exemple de oameni buni, de oameni mari care sa ne inspire, de etaloane !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilica75 spune:

cu intirziere spun si eu HRISTOS A INVIAT!
Cami daca se poate as vrea si eu o bucatica de snur...adresa mea de mail e banilevici@yahoo.com
multumesc mult si vreau sa multumesc tuturor fetelor ...

Mergi la inceput

http://www.scribd.com/doc/239103/Parintele-Arsenie-Boca-Ridicarea-Casatoriei-la-rangul-de-Taina

poate va ajuta ... cat am citit io , este o imbinare intre viata de familie , si rodirea pantecelui ....

Albert Einstein

Mergi la inceput

georgia_c - am uitat sa-ti multumesc pentru linkul cu pelerinajul Braului Maicii Domnului pe melegauri romanesti. Acum ne-ai mai trimis un link, ce frumos: inca o data multumesc

Mergi la inceput