Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Iuliana...bine ai venit la noastra, Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa iti aduca bebelinul mult dorit.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele,
Acum am reusit sa citesc ultimele pagini din capitolul trecut si va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre calde si pentru incurajari Nu am cuvinte sa va multumesc indeajuns ! Va pup cu mult drag si sunt alaturi de fiecare dintre voi !
Meda, Anadomnica, Livsy, Mada, Virginia si toate celelalte fete
Meda, ma intrebai in capitolul trecut ce probleme avem. In urma laparoscopiei facuta pe 12 dec 2007, mie mi s-au cauterizat cateva puncte de endometrioza in spatele uterului, pe fundul de sac Douglas. Medicul meu mi-a recomandat tratamentul cu diphereline care imi inducea o stare de menopauza de cateva luni, tratamentul dura 3 luni, insa menstruatia putea sa vina dupa alte 3 sau chiar mai multe luni, cand se eliminau din organism substantele active din tratament. Nu am vrut sa pierd atata timp si m-am hotarat, dupa multe informatii adunate de pe net, sa imi intaresc sistemul imunitar, sa imi schimb alimentatia si modul de viata si sa incercam niste inseminari artificiale.
Sotul a avut in octombrie diagnosticul de astenozoospermie, cu alte cuvinte erau lenti, insa am rezolvat aceasta problema dupa un tratament de 4 luni cu tribullus terrestris 3/zi si zinc, pentru imbunatatirea vitezei. Am incercat natural 3 luni, stii ce se spune, ca dupa laparoscopie primele 3 luni sunt cele mai importante, sunt sanse mari de conceptie, insa minunea nu s-a intamplat.
Asa ca in aprilie am facut prima inseminare artificiala, nereusita din pacate. Pentru aceasta inseminare am facut stimulare cu clostilbegyt, z5-z9, iar in z10 prima monitorizare. La aceasta prima monitorizare, nu s-a vazut nici un folicul destul de mare de luat in seama. Nici in z12. De-abia in z14 s-a vazut unul de 12mm pe OD. Am fost din nou la monitorizare in z16, aveam unul de 18 si unul de 15, amandoi pe ovarul drept. In z18 nu erau schimbari spectaculoase, asa ca m-a chemat din nou la monitorizare in z19, cand crescusera putin, unul era de 20,7 si celalalt de 18. Am fost la eco si in z20, nu erau schimbari majore, insa am facut pregnylul, iar sambata, 12 aprilie, z21 am facut inseminarea, fara sa am certitudinea ca foliculii se sparsesera. Am stat in Bucuresti de pe 01 aprilie pana pe 12 aprilie, invoita de la serviciu si stresata la maxim datorita ritmului "galopant" in care crescusera foliculii mei. Scuze ca m-am intins atat...
Acum nu mai pot pleca de la serviciu ca sa incerc o noua IA, mai ales ca nu stiu cum voi reactiona la o noua stimulare. Deocamdata incerc sa ma relaxez putin, sa scap de obsesia asta pe care am facut-o pentru bebe.
Stiu ca este incomparabil ce ti-am povestit mai sus cu tragedia prin care ai trecut tu si iti multumesc pentru toata sustinerea ta. Sper sa reusim toate sa ne implinim visul. Ma rog la Dumnezeu sa dea copii tuturor femeilor care si-i doresc din toata inima.
Doamne ajuta-ne

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;0;30/st/20080426/l/27/k/1860/ttc.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Multumesc pentru primire Andreea si iti doresc acelasi lucru.Atunci cand ne-am gandit ca este timpul sa avem un copil,iar doctorul mi-a spus sa am in primul rand rabdare nu ne-a trecut prin cap ca vor trece atat de multi ani.Acum stiu ca dupa ce doctorii isi fac treaba, doar Dumnezeu mai hotaraste cand este timpul sa se intample, de aceea ma rog si astept.Sa avem speranta.
Va imratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeee

in primul rand urez bine a venit iulianei....sa de-a Dumnezeu sa i se indeplineasca cat mai de curand visul de a deveni mama.....

virginia ma bucur mult ca sunteti bine....va pupam....si sa scrii in continuare ca ne dai mare incredere.....

magdita si eu am facut laparo....dupa cum am mai spus....si nu stiam ca cele mai importante sunt primele 3 luni....noi am incercat primele 2 luni dupa.....apoi am luat pauza o luna....ca a fost postul.....si acum vrem sa reincercam....sper sa fie bine....ca marinescu a zis ca sunt bine.....dar intr-adevar tre sa fii mai destresata.....sau mai relaxata....dar vezi ca nebunia asta a vietii ne baga intr-o viteza....de uitam ca trebuie sa mai si traim si sa ne rugam....

bb_wanted....bine ai revenit printre noi....sa ne scrii si tu ce mai faci....ca doar ne saluti si dispari....

maraanisia.....ma bucur pt tine ca pleci in grecia....poate gasesti si vreo biserica la care sa poti lasa un pomelnic de-al nostru.....

anadomnica si eu zic....ori te duci acum in bucuresti ori pleci abia prin septembrie octombrie.....vezi si tu cum iti faci planurile....

meda tu cand ai programata urmatoarea procedura????????????????

va pup pe toate....
sa nu uit si de tine georgia......trebuie sa ai timp intr-o zi sa dai si de un preot cu care sa stai de vb....sa-i explici pe indelete situatia....ca sa te poti linisti de adevaratelea....

cami

Mergi la inceput

hei
am revenit sa intreb ce o mai face sukisuki....de ce nu ne mai scrie....???? nu ne-a mai dat un semn de foarte multa vreme

cami

Mergi la inceput

fetelorrrrrrrrrrrrr

veste mareeeeeeeeeeeeeeeee

vine BRAUL MAICII DOMNULUI....pana la urmaaaaaaaaaaaa......cica ceva intre 15 mai si 18 mai si in constanta si in Mangalia......asa ca sper sa pot cumpara un snur...ca nu stiu acum de unde ca sa va pot trimite la toate doritoarele.......poate unele dintre voi ajungeti chiar si pe aici....

va pup
astept vesti de la voi
cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cami ..ce veste MINUNATA , din pacate nu cred ca pot sa ajung, dar as fi recunoscatoare daca mi-ai trimite si mie

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Cami, mie una mi-a placut ca dr si crede-ma ca am fost la tare tare multi, am fost la toti din cta si toti imi serveau aceeasi placa, stai linistita draga esti ok, du-te acasa si presteaza..... daca ar fii asa usor la toata lumea ce bine-ar fii...
Nu are cab in cta, doar in medgidia, nr de tel ti le voi da miine pe privatUrmatoarea incercare o voi face la urmatoarea ovulatie, adica , la sfirsitul lunii cam asa ceva, am mari emotii ptr ca punctia se face pe viu, fara anestezie, cam nasol...dar sper sa gaseasca ceea ce trebuie
Magdita draga , o sa reusim toate intr-o buna zii, sper sa fie cit mai repede ptr noi toate.
Cum va venii in cta , in mangalia,, nu conteaza eu voi merge cu siguranta, de data trecuta am luat metrii intregi de panglica si va voi trimite celor care veti dori
Va pup acum
meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

cami, meda - fetelor, aveti grija de noi si va multumim anticipat. Mi-ar place mult sa ajung si eu la Constanta/Mangalia cand e acolo Braul Maicii Domnului... si cine stie, poate voi reusi. Intre timp am incredere in ajutorul vostru ca veti avea grija de noi si veti pregati un snurulet/panglica pt. fiecare doritoare.
Va multumesc la toate pt. grija de a ma informa cu privire la programul medicilor, am sa tin cont. Oricum orice proceduri mai complicate le voi lua in considerare abia din toamna. Pana atunci as vrea macar sa ajung sa fac o vizita la Bucuresti la dr. sa duc analizele mele si sa primesc un prim sfat. Doamne ajuta.
luca2008 (Iuliana) - fii binevenita, te intampin si eu cu dragoste. Fie ca timpul petrecut pe lista de aspirante sa fie cat mai scurt!
MaraAnisia, mada23 - Ma bucur si eu ca ati mai scris un rand si pentru noi. Ma gandeam pt. toate fetele, pentru cele mai retrase in special care sunt alaturi de noi si se roaga dar nu prea scriu: v-as ruga sa va faceti simtita prezenta votand acest topic. Atunci vom sti ca vegheati din umbra si sunteti pe aproape. Eu am vazut ca mada23 a votat acest capitol si am stiut ca e alaturi de noi... asa mi-a venit ideea sa indemn fetele macar sa ne voteze la fiecare capitol si le vedem si noi ca ne citesc si sunt alaturi. Domnul sa va binecuvinteze!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Hristos a inviat!!!

Ce de fete frumoase si harnicute!!!Bun venit,Luca!!!Alaturi de noi,bunul Dumnezeu sa auda rugaciunile si sa ingaduie pruncul mult dorit.Ar fi bine sa ne spui si povestea ta,ca primim mult curaj cand vedem fiecare incercare prin care trec fetele!!!

MaraAnisia,ai fost la noi in vizita si noi nu am stiut?!La Manastirea dintr-un lemn este Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului,asa ca nu intamplator te-ai simtit asa bine.Eu sunt prin zona,poate alta data luam legatura si ne vedem.

Cami,intr-adevar vine Braul Maicii Domnului,de la noi se face un pelerinaj pe 18-19-20 mai,se trece si pe la Dervent si in Constanta si de asta nu stiu sigur unde vor gasi Braul,dar in orice caz il vor prinde acolo.Nu trebuie sa cumperi snurulet,trebuie doar sa ai o rola de panglica,sa o atingi de Braul Sfant si apoi o poti taia si imparti.Eu nu cred ca pot sa ajung,ca sunt aproape termen si nu pot pleca la drum,dar voi fi cu gandul acolo,ca mare minune,sa vina la noi lucru atat de sfant!!!

Daaa,chiar,Sandaa,Soukisouki,Criss si celelalte fete ce or fi facand ca tare ne e dor de ele.Nu trebuie sa ne spuneti ceva special,ca nici noi nu avem ceva de spus,in mod special,dar uite ca fiecare cuvant venit din suflet,ne zideste si ne intareste!!!Va asteptam cu mare drag si nu fiti suparate ca inca nu s-a implinit minunea,nici nu renuntati sa credeti,ca va veni cu siguranta!!!

Pupam toate fetele,fara exceptie,ca sa se si ia,vorba ta,Anadomnica,si va dorim o zi senina,plina de bucurie.Asteptam vesti mari,cu bebei,asa ca sa ne bucuram!!!

Mergi la inceput