Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)
Raspunsuri - Pagina 4

Livsy spune:
Cami, imi era dor de tine!!! Sa stii ca si eu sunt bine dispusa azi. Pur si simplu... Si la fel ca tine, am renuntat si eu la cafea, am "scapat" de ea in Postul Craciunului. Ma bucur ca am scapat ca eram dependenta si am auzit ca desi-i buna tare la gust pentru organism chiar nu-i cine stie ce.... Mi se face dor din cand in cand, dar de baut nu-mi vine sa beau... oricum pt fetele care se gandesc sa renunte... sansele de BB sunt mai mari fara cafea .... asa se spune, dar nu stiu cum se face ca eu cunosc doua persoane care beau zeci de cafele pe zi (la asta adaugandu-se si pachetele de tigari aferente) si care n-au avut nicio problema sa ramana gravidute... hmmmmmmm... de studiat!!! Oricum, stiu sigur ca pentru unii, cum sunt si eu, cafeaua nu-i buna (decat la gust!)
Sper ca nu v-am intristat!...
Cami eu zic sa nu astepti sa vina "rusii"... sa te pui pe treaba, ca cine stie?! O prietena buna era sigura ca e "safe" si asa de safe a fost... ca acuma are o fetita superba superba... de aproape trei anisori . Cu asta SIGUR v-am inveselit!
Va pup pe TOATE fara exceptie... si astept sa apareti. Sunt de aceeasi parte a baricadei cu Cami!
Cu drag,
Ana

anadomnica spune:
Buna dimineata fetelor... cu toate ca e aproape pranz. Azi la mine a fost ceva mai aglomerat la lucru in prima parte a zilei si este si ziua de nastere a unui coleg .
Cami, eu am citit topicul asta de la inceput de la capitolul 1 pana in prezent pt. a cunoaste mai bine aspirantele de aici si "munca" lor. In general am o memorie buna, dar rog frumos toate fetele care vor gasi inadvertente in povestea mea sa ma corecteze... eu am sa incerc sa ticluiesc o "istorie" si o prezentare cat mai bune si ma bazez intr-adevar pe ajutorul vostru si poate mai intra si aspirantele si gravidutele mai vechi sa ma ajute si sa ma corecteze. Bineinteles ca toate sugestiile sunt binevenite, lucram impreuna. Acum... am vazut ca sunt niste nick-uri trecute in lista fara numele de botez si cred ca am sa le sterg in curand daca fetele care au vrut sa fie trecute cu respectivele nick-uri nu vin sa ne spuna si numele de botez ... oricum nu cred ca putem sa ne rugam doar pt. niste nick-uri... iertare celor in cauza
... va mai asteptam pe la noi.
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

cami_antonia spune:
anadomnica
cele care nu au numele ar trebui sa le treci separat si cand se vor hotara sa ne scrie si ne vor da amanunte mai multe le vom trece si datele lor....imi pare rau dar strunf....din cate stiu eu a intrat putin apoi a disparut si nu ne-a spus nimic despre ea....si asta este doar un singur exemplu.....atat....
livsy....imi pare bine ca suntem bine dispuse azi....eu ma bucur ca vine vara....eu ma deschid ca o floare cand vine vara.....am si eu destule probleme personale....dar stand de vb cu voi....si vazand ca scapam de ploi.....imi vine sa cant de bucurie...
va pup pe toate si astept cat mai multe comentarii
cami

anadomnica spune:
Fetelor, am reusit sa fur putin timp de la servici si sa intocmesc o poveste la inceput de topic. Astept amendamentele
!!!
Cami, fetele vizate sunt: 70.strunf (cum ziceai), 76.Dasalina si 81.Silvy24. Nu ma pricep cum sa le trec separat... sper sa vina in curand sa ne spuna numele lor de botez. Celelalte fete, poate le-ati mai intalnit la alte topicuri... poate le rugati sa poposeasca putin si pe la noi.
la toate fetele, Cami spor la treaba primavara asta, ca am auzit ca ai mult de munca
inainte sau dupa invazia ruseasca
. Eu sunt bine, incerc sa-mi pregatesc terenul sa merg in vara in Bucuresti la cumnata mea care are o doctorita f. buna cu care ea a si ramas
. Trebuie sa ma pregatesc cu analize de aici... insa cred ca voi mai amana acest nou demers cu 1-2 luni, pt. ca suntem acum in focuri pt. finalizarea casei si deja foarte multe drumuri si foarte multi bani se cheltuie... asa ca lunile astea am mare nadejde in Sfintii Parinti Ioachim si Ana si in Sfantul Stelian si in Maicuta Domnului ca ma vor binecuvanta cu prunci buni!!!
!! Doamne ajuta!

cami_antonia spune:
anadomnica....ai scris scurt si la obiect exact ce trebuia....bravo...si sper sa nu amani prea mult dusul tau la bucuresti....conteaza mai mult un bebe mic decat casa....asculta-ma ca asa am facut si eu anul trecut....am stat un an degeaba....
te pup
cami

anadomnica spune:
Bine zici cami sa nu aman... dar... la noi mai este o problema: in familia mea doar eu am permis de conucere, si toate drumurile depind de mine asa ca daca eu plec la Bucuresti... totul stagneaza
. Ca sa nu mai spun ca deja sunt f.f.f. obosita de la cate drumuri fac (casa o constuim la Falticeni, sunt 80 km dus(inca 80 intors) din satul in care stam acum :((()Si la Bucuresti tot eu tre sa conduc... si chiar mi-e groaza de drumurile astea. Inainte de Pasti ziceam ca ma voi odihni de sarbatori si apoi voi avea puterea sa strabat din nou acesti km (400 aproape de aici la Bucuresti)... insa se pare ca nu a fost suficienta odihna... ca acum zilele astea dorm de nu ma mai opresc (hahahaha... oricum si oriunde apuc, pun capu' jos si trag un pui de somn hahaha). Asa ca ... vreau eu, dar corpul nu prea ma lasa.
pup

medamaya1 spune:
Anadomnica, multumim de ''POVESTE"", mie imi place tare
In legatura cu finalizarea casei si noi sintem cu aceeasi problema, finisajele la etaj, le-am inceput pe cind eram insarcinata, la parter nu aveam cum sa bag 3 patuturi in dormitor, asa ca ne-am apucat sa facem etajul, dar din pacate nu s-a finalizat nici una , nici cealalta ......
Acum astept cm , apoi incep din nou, fetele cred ca voi avea nevoie de tot suportul din partea voastra, mai ales in perioada de dupa ET.Sper sa nu va stresez prea tare
Meda

cami_antonia spune:
anadomnica eu zic ca pana la bucuresti poti face o escala de o noapte pe undeva......ca nu e o avere sa dormi la o pensiune...asa ca nu te vei mai chinui sa mergi intr-una ca e obositor....e adevarat....caci la ce calduri sunt vara in bucuresti....ori mergi acum....iun mai....ori l;a toamna in septembrie......ca intre lesini....
meda.....te ajutam cu placere....dar ce inseamna ET?????.....si unde le faci????la cwe doctor mergi?????
va pup
cami

Livsy spune:
Medamaya, pai de ce sa ne stresezi?! Te vom sprijini cu multa bucurie si incredere, de-aia suntem aici, nu?!
Anadomnica, mie mi se pare ca si fetelor, extraordinara povestea scrisa de tine. FELICITARI!
Am, personal, o mica problema cu acel cuvant pe care am vazut ca uneori ai simtit nevoia sa-l pui in ghilimele si anume "lupta". Sunt curioasa ce credeti si voi... Eu una ... sunt de acord ca in viata trebuie sa luptam in primul rand cu noi insine, apoi cu diverse circumstante si cine nu lupta n-are cum iesi victorios... Nu stiu, ceva ma deranjeaza in ideea de a "lupta" pentru Bebe. Poate faptul ca Bebe oricum vine numai cand ii este ingaduit de Dumnezeu. Daca gasim un alt cuvant in loc de acesta si daca sunteti de acord desigur cu aceasta sugestie... il putem inlocui, eventual: eu propun "aspiratie", "vis", "dorinta arzatoare", "Rugaciune"... ce vreti voi, ceva pozitiv (fiindca "lupta" in capul meu are si o conotatie negativa... ceva se opune... trebuie sa te opintesti... sa faci un efort... e adevarat c-asa-i, doar ca atunci cand vine Bebe cu adevarat... nu mai e nicio lupta... asa vad eu lucrurile )
Stiti ca eu vorbesc mult.. Tot paragraful de mai sus sper sa nu stearga ce-am scris inainte, si anume ca am o parere extraordinara despre cum a formulat Anadomnica povestea acestui subiect si ca o felicit din suflet pentru aceasta!
Va imbratisez pe toate
Ana

medamaya1 spune:
Cami, eu nu pot ramine pe cale naturala, probleme avem amindoi, eu le-am rezolvat, dar ramin ale sotului, asa ca se poate doar prin fertilizare in vitro.ET=embriotransfer,toate astea le fac la Buc., in cta nu am unde si oricum nu m-as baza pe dr de aici....Cu Marinescu am obtinut sarcina si cu toate ca am unele resentimente fata de el......aici e o poveste lunga, voi continua sa fac cu el , e fffffffffff bun ptr a obtine sarcina.... ptr restul, monitorizare sarcina voi merge in alta parte.Voi incepe ptr inceput cu vreo 2-3 fiv pe natural(fara trat), restul e la fel si daca nu si nu voi mai incerca un fiv clasic, cu trat , cu toate ca dupa atitea trat mi-e cam frica...dar nu pot renunta, cred ca as lua-o razna, daca m-as oprii.... va fii bine .... trebuie sa fie, ptr fiecare dintre noi