Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)
Raspunsuri - Pagina 5

cami_antonia spune:
meda il stiu pe marinescu ca si eu am facut cu el o laparo....dar atat....si dupa ce mi-a zis ca sunt bine a zis ca ar trebui in 5-6 luni sa raman natural fara altele.....i-a spus asa si unei prietene si a ramas imediat....
la mine nu s-a intamplat la fel.....am incercat 2 luni dupa operatie....dar apoi am incetat cu postul.....iar acum.....vom incepe din nou....dar nu inteleg ce zici de fiv natural....ce e ala???.....am inteles ca aveti probleme....si in cta la cine te monitorizezi.....zi-mi si mie ca nu stiu....eu sunt satula de lutescu si ca atare la monitorizare ma duc la ciufu desi ea e doar medic imagist si nu si ginecolog.....
cam atat
vca pup
am ceva treaba
ceau
cami
ne auzim pe seara....

medamaya1 spune:
Cami draga si eu sint satula de Lutescu(eu la ea am fost ptr ca era singura care facea inseminari in oras, am pierdut asa vreo 2 ani), acum merg la Balasa(ea), in Medgidia, super tare imi place de ea, am fost la dinsa o singura data, la morfologia de trim 2, apoi am ajuns de urgenta la spital cu contractii5 minute , a venit imediat la 5 dimineata ,nici nu pot sa-ti descriu cum s-a purtat cu mine pe perioada spitalizarii, o saptamina, am stat cu sotul in camera , a vazut ca daca e si el acolo linga mine sint mai calma, asa ca la lasat sa stea cu mine si chiar daca eu eram mai mult inconstienta , mi-a spus apoi sotul cum era ori ea , ori sotul ei care e seful la sectie, jos palaria amindoi.Iar la cabinet cind merg sincer stau cite o ora si ceva, doar la control.... la morfologie am stat 4 ore jumate in cabinet , cind am iesit de acolo mi-era si rusine de fetele de pe hol care asteptau saracele cam de mult.

medamaya1 spune:
Tot eu.
Fiv pe natural, se face fara tratamentul necesar producerii mai multor ovocite, hormoni bagati cu forta in organism, trat este foarte puternic ptr Fiv, DE ACEEA EU VOI FACE ferilizarea doar cu ce produc eu in mod normal , 1 ovocit, 2 max, restul procedurii este la fel, doar se elimina trat.Iar embrionul gata format se introduce in uter ET, la 72 ore.Apoi mai ramine sa se si prinda....

anadomnica spune:
medamaya1 - vom fi alaturi de tine! Sa ne tii la curent cu evolutia situatiei si... cu Maica Domnului inainte, ca nu te lasa ea si nici noi. A... si sa citesti pe parcursul procedurii (de la recoltare, trecand prin ET si pana cand se termina sarcina, Doamne ajuta 9 luni dupa aceea! ) Acatistul Sfantului Stelian (este si pe prima pagina link catre el). Sfantul Stelian ocroteste copiii si daruieste mamelor prunci buni in locul celor pierduti (cum e si cazul tau din pacate) si apara de boli si orice problema pruncul de la zamislire incepand. Eu am primit canon sa citesc Acatistul lui in fiecare seara si tare mare incredere am ca atunci cand va fi si la mine sarcina Sfantul ma va ajuta sa o duc bine pana la final. Ne vom ruga si noi pt. tine, si am sa ma rog si eu la Sf.Stelian special pt.tine de cand incepi procedura. Doamne ajuta!
Livsy - am primit sugestiile. Mai asteptam dezbateri!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

LunaNueva spune:
Buna ziua dragutelor!
Trebuie sa va spun ca rugaciunile ne sunt ascultate si indeplinite, chiar daca nu sunt toate indeplinite dintr-o data. Ieri una din rugaciunile mele a fost ascultata. Am primit vestea ca sunt acceptata la facultatea de moase!!! Aici pentru aceasta facultate modul de selectie este foarte dur, in afara de note si prestare academica precedenta mai exista si o serie de 10 interviuri cu tot felul de intrebari ciudate, care se schimba de la an la an. Dar am reusit sa intru!!! De ieri sunt in al noulea cer. Abia astept sa treaca timpul si sa pot avea si eu grija de gravidute si sa le ajut sa aduca puiuti sanatosi pe lume. Aici ori intri in grija doctorului, ori in a moasei, fiecare dupa preferinte. Singurul lucru pe care o moasa nu-l poate face este cezariana, iar in cazul in care este necesara cezariana de urgenta aceea este facuta de doctorul de garda. Diferenta intre moase si doctori este ca sigur nasti cu moasa ta, pe cand cu doctorul nu nasti decat daca este de garda sau s-a programat cezariana la o data stabilita. Si acum ca am terminat cu mica descriere a procesului de pe aceste meleaguri vreau sa va spun ca am mare credinta ca Domnul Dumnezeu ne vede si ne aude pe toate. Totul este sa avem incredere, rabdare, credinta multa si sa ne rugam! Dumnezeu e bun si mare si are grija de noi toate caci doar suntem copiii Lui.
Noi luna aceasta vom incerca natural si poate nici nu vom mai avea nevoie de medicamentele pe care le-am comandat in Romania!
Va pup pe toate si va urez o saptamana usoara.

medamaya1 spune:
Multumesc fetelor.
Anadomnica, citesc si acum Acatistul Sf Stelian.Multumesc .
Luna Nueva, ma bucur ptr tine, felicitari
Va pup cu drag pe toate si Doamne ajuta la toata lumea

anadomnica spune:
LunaNueva - ma bucur mult pentru tine . Trebuie sa fie foarte frumoasa aceasta indeplinire a visului de a putea profesa ca moasa pe meleaguri atat de departate.Domnul sa te ajute! Vei ajuta la multe nasteri si asta e considerata fapta foarte buna in fata Domnului, iar daca pui si dragoste in meseria asta, ce sa mai zic, esti o fiinta binecuvantata!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

magdita spune:
Buna fetele mele,
HRISTOS A INVIAT !
Nu v-am scris de vreo saptamana si vad ca deja sunteti la pagina 5 a unui capitol nou. Scrieti, nu gluma !
Bun venit noilor fete pe care le cunosc si de la alte subiecte. Sa ne ajute Bunul Dumnezeu tuturor sa ne implinim visul!
Anadomnica, multumim pentru noul format al capitolului nostru, pentru toate informatiile pe care le treci constiincioasa pe prima pagina, te pup si te imbratisez cu mult drag.
Va pup pe toate fetelor si trebuie sa imi fac timp sa citesc ultimele pagini din capitolul trecut, ca am cam ramas in urma.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
LunaNueva felicitari pentru reusita ta, frumoasa meserie!
Magdita multumesc de primire si te salut si eu coleguto!
Povestea mea, of....e asa de veche....si am scris-o asa de multe ori, incat am impresia ca toate fetele dupa forum i-mi cunosc povestea! Am sa ma adun zilele acestea si am s-o scriu pentru voi! Promit! Ce vreau sa va spun acum despre mine, e ca ma bucur ca am invatat sa-i multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru realizarile mele din viata de zi cu zi. Si o data cu acest lucru am devenit mai rabdatoare si mai increzatoare ca intr-o buna zi, ruga mea cea mare va fi ascultata!
Va pup pe toate si va urez la toate implinirea celui mai mare vis, cat mai curand!!
cu drag Ioana

cami_antonia spune:
buna fetele
am revenit...
meda....multumesc pentru lamuriri.....era chiar bine de stiut....ca nu stiam ca exista si asdtfel de fertilizari in vitro....imi pare bine ca mi-ai spus....chiar nu stiam....cat despre lutescu eu am fost la inceput la el si m-a enervat odata cand a tipat la mine ca nu imi putea face un control normal ca nu ma relaxam.....pe cand la marinescu cand am fost nici nu mi-am dat seama cand m-am urcat pe masa ca m-am si dat jos....asa de usor a fost.....e un super profesionist.....plus ca toata lumea se poarta frumos ca doar este sefu.....in giulesti....
eu tare am fost in dilema cand mi-am ales medicul....si desi multe fete nu-l laudau....eu am multe cuvinte frumoase pt el....mai ales ca nu cere nimic.....decat sa nu i se para ca esti impertinenta a.....ca atunci sare in sus.....si asta il inteleg ca este profesor....
daca zici ca e buna balasa poate merg si eu la ea....dar ea are cabinet si in cta???? da-mi si mie un nr de tel/.....
luna nueva....bravo tie....iti va fi de mare folos totul....e bine ca inveti aceste lucruri...
magdita bine ai revenit,.....tu ce mai faci cu incercarile????
ioana asteptam si povestea ta....noi nu prea o stim pt ca suntem relativ noi pe aici desi citeam pana acum....totul dar nu retineam cazurile si nici rezolvarile sau nerezolvarile.....
va pup pe toate
plec la rugaciune
si voi reveni
cami