Livada in sarbatoare: cirese de mai-iun06(68)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
Wapi, ce fain de Stefanita ca a fost la tara!! Si noi vrem! Dar in vara asta nu prea cred.... Asa ca ne consolam la zoo, unde invatam cum fac toate animalele...
Crize si la noi sunt - am descoperit ca pedeapsa functioneaza f bine dc suntem consecventi (mare descoperire ... insa pana nu vezi ca functioneaza in propria ograda pare doar mit...) adica e dus in camera lui si ii spunem ca ne-a suparat, sa stea sa se gandeasca. Apoi vine spasit la noi, ne zambeste timid si cam atat
acum intelege doar ca poate fi pedepsit si asculta - de cele mai multe ori
Dulciuri, snacks (gustarele) nici noi nu servim - da' fructele sunt pasiune mare - de ex, marul verde si cand e ghiftuit tot rontaie 2-3 muscaturi.... de pofta.... si mai avem probleme cu mazarea si cu pastaile - sper sa-l tina naravul! - ca dc vedem fie si numai desenate si ne apuca disperarea ca parca am manca..... pastaile i le dau in timp ce fac ciorbita (de obicei de legume, fara carne) ca altfel plange de piciorul meu.... Toate legumele le verifica pana le tai in supa/ciorba sa nu fie cumva stricate
sper sa fie mereu asa - ca pleaca de la noi, mama si tata, care mancam tot ce-i leguma in orice fel...
Gata, ca prea m-am lungit ...
Lacri, asa trebuie, Alec sa aprecieze fetitzele, sa se pastreze pentru ele cat despre fericirea cu tatal lui... stim si noi cum e
doar in poza daca il vede e gata
de cand stau cu el in concediu ma baga si pe mine mult in seama da' tot tata e febletzea
Oana 35+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
wapi spune:
Oanamai ai asa putin
Pedepse avem si noi, acasa functioneaza, dar inflexiunile si tonalitatile pe care le scoate in alea 3-5 minute te fac sa-ti doresti sa dai putin cu capul de pereti.
Week end placut :)
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
adriana spune:
Lyly, pe bune ca mi-e rusine cu tricoul ala, mai bine nu-l comandam.. Iti scriu mesaj.
Irinel, ma bucur ca ma incurajezi.. uneori tot mai ezit -parca as duce-o, dar ma gandesc ca-mi bat singura cuie in talpa..
Spun si eu la multi anisori, si sa fiti sanatosi cu totii, dragilor:
LUANA CLAUDIA
RADO GABRIEL
DARIA
DARIA MARIA
TIMEEA
RALUCA ALEXANDRA
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
OanaRusu spune:
La multi ani, Vladut de DianaR, sa cresti mare si sanatos
sa fii frate adevarat pentru Timi, si ea sora-sora pentru tine
Oana 35+, mamica de
OanaRusu spune:
La multi ani!!!!
LUANA CLAUDIA (Virgi)
RADO GABRIEL (Mihaela)
DARIA (CATXO)
DARIA MARIA (Camelia - gabi25)
... unde esti Camelia?
Oana 35+, mamica de
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mikiion/mikiion.jpg)
mikiion spune:
Imi pare rau ca nu v-am mai scris, dar am avut un pitic bolnav. Diagnostic, otita si amigdalita.Antibiotic 10 zile.
Si ca sa puna capac la toata joi spre vineri ne-am panicat pt. ca nu reuseam sa-l facem sa respire si sa doarma in acelasi timp....Asa ca am fugit cu el la spital..... Pana la urma a fost distractie mare.
In momentul cand ne-am hotarat sa plecam, el urla , plangea, nu reusea sa adoarma din cauza atacurilor de tuse si de panica.
L-am imbracat cu chiu cu vai, descult, pus repede o caciulita ca era ud de transpiratie, urcat in masina si plecat.
acum vreo 7-8 luni, urla daca mergeam noaptea cu masina. Si nu prea am mai repetat experienta de atunci.
Acum lucrurile au stat cu totul altfel....
Cum am plecat, s-a trezit complet si a inviat pisoiasul meu. Cum am ajuns pe autostrada a inceput: uite...Uau...Uau... Era asa de incantat de luminute si de toate reclamele care sunt pe autostrada care merge prin oras, mai ales...
Noi cica mergeam cu un bolnav in masina.....El a inceput sa cante!!!!!Pu, pu, pu!!!! Foarte fericit. Mai ne aducea aminte cate un acces de tuse de ce am plecat noi la miezul noptii la spital....
Ajungem noi la Ste-Justine, spitalul de copii, intra el mandru acolo, si incepe...Face intai ca elefantul, apoi Chr...... !!!! sa sperie infirmiera.....Apoi vrea sa se urce peste tot....Nu spun ce fata a facut cand a vazut patul de examinat in forma de dinozaur.....
Era asa de incantat!!!
In 30 minute, ne examineaza, ne-a dat si urgenta de gradul 4( adica minima ), ne-a sugerat ca pt. asta se sta 8 ore la coada...S-a uitat la noi , cu un zambet...Voi nu vedeti ca aveti un copil sanatos......
Asa ca am plecat spasiti cu coada intre picioare...Doar n-o sa stau 8 ore sa ma vada un medic.... Pai acolo erau copii bolnavi....
Sotul imi spune in masina la intoarcere...«Ar trebui sa-ti educi copilul sa joace si el teatru cand e bolnav. Sa nu ne mai facem de rusine alta-data»
Partea buna e ca ni s-a confirmat ca nu are nimic la plamani, ca respiratia aia suieratoare si horcaitul e de la secretii. Si ca sa crizele se decalnseaza in pozitia orizontala. Si sa-l culcam cu capul la 30 de grade.
Acum e mai bine, dupa 6 zile a dormit si el o noapte fara sa planga si sa tuseasca din 30 in 30 de minute.. Ceea ce e lucru bun.
Nu stiu cum sa le explic doctorilor astia ca al meu copil ma mosteneste, noi nu facem febra....El a facut in 2 ani doar de 2 ori. Si nu mai mult de 39. O data de la un vaccint la 12 luni , si acum vreeo 2 luni de la o gripa....
Ei au grilele lor, daca nu are febra nu e bolnav....
Eu cand eram insarcinata cu el in 25 de saptamani am facut o criza de apendicita, la limita peritonitei , daca nu ma operau atunci. Si tot la fel, nu le venea sa creada ca nu am febra.....Pana nu m-au operat nu au crezut ca chiar e infectie serioasa acolo.
Acum ma uit din urma sa vad ce ati mai scris....
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
OanaRusu spune:
Mikiion, la bolnavior, nasol fara febra, nici eu nu mai fac de cand nu mai am splina, pt bebe e nasol dc medicii considera semn de boala in primul rand febra....
Venim sa pupam din greu fetele aniversate azi!!
La multi ani!!!
TIMEEA (DianaR)
RALUCA ALEXANDRA (Ela + Adib)
Sa cresteti mari si sanatoase, bucurii pentru parintii vostri
Oana 35+, mamica de
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
O duminica placuta va urez!
La multi anisori!
TIMEEA (DianaR)
Andreea lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
Lya spune:
La multi anicu intarziere:
HORA LUCIA (Luana)
MIHNEA ALEXANDRU (Carmina)
DAVID (Nikolett)
LUANA CLAUDIA (Virgi)
RADO GABRIEL (Mihaela)
DARIA (CATXO)
DARIA MARIA (Camelia - gabi25)
Sarbatoritelor de azi:
TIMEEA (DianaR)si Vladut
Si in avans pt maine:
DAVID MIHAI (Neda)
STEFAN CRISTIAN (Wapi)
Sa cresteti mari,sanatosi si sa aduceti multe bucurii parintilor vostrii!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Burtocika/Burtocika.jpg)
Burtocika spune:
Buna, fetelor ! La Multi Ani tuturor sarbatoritilor si multumim si noi de urari !
Nu prea am reusit sa intru in ultima vreme, sper sa reusesc acum, ca am inceput serviciul ... Chiar ma intrebam daca mai sunt mamici care au stat 2 ani intregi in concediu sau am ramas eu ultima care ma intorc in campul muncii ... Am cautat cu disperare o modalitate sa mai stau acasa, am o gramada de treburi pe care le-am inceput sau care erau in plan si pe care n-am reusit sa le fac inainte sa ma intorc la serviciu, si care acum stau si nu stiu cand voi mai avea timp sa le termin ... Din pacate nu am gasit nici o modalitate sa fac bani stand acasa, iar din salariul sotului nu prea putem sa ne descurcam 3 persoane ... Plus ca daca nu as mai lucra, toata bruma de exeprienta pe care am acumulat-o in 10 ani de "cariera" se duce naibii si pe urma nici c-as mai putea reveni pe ceea ce fac (nu ca acum mi-ar fi mai usor).
Sa va povestesc exeprienta noastra cu gradinita: am incecrat s-o ducem la Arc'en Ciel, program 8-12, am fost 3 zile in Saptamana Mare (am fi vrut toata saptamana, dar intrau in vacanta). Prima problema - modificarea programului; a trebuit s-o sculam la 8 fara un sfert in loc de 9 jumate, motiv pt care n-a mai vrut sa manance biberonul de dimineata ... Am dus-o acolo si educatoarea a vrut s-o ia de langa noi si s-o bage in sala; a doua problema - s-a speriat si n-a vrut, s-a bagat intre picioarel mele si nu se dadea dusa neam; am intrat cu ea in sala, dupa care toti copiii s-au dus sa primeasca impartasania ca era inainte de Paste si cand a vazut ea ca n-o mai baga nimeni in seama si-a dat drumul, a inceput sa umble pe peeste tot, sa ia jucariile ... Impartasanie n-a vrut sa primeasca si mi-a parut bine, ca nu-mi place ideea sa bea din aceeasi lingurita pe care au lins-o 30 de copii ... Dupa care a inceput sa se integreze in colectiv (vreo 10 copii) si am lasat-o acolo. N-am plecat prea departe, am stat vreo juma de ora langa usa, sa fim daca incepe sa planga, dar n-a plans, iar pe la 10 le-a dat sa manance. Nu prea a mancat in prima zi, dar a doua a fost ok. Ca si program, nu pot sa spun ca faceau niste chestii foarte speciale, am fost putin dezamagita, le arata niste imagini destul de simple si ii punea sa spune cum se cheama sau cum face animalul respectiv ... Fii-mea deja stia toate chestiile astea, la 2 ani, si ea era cea mai mica de-acolo ... A doua zi deja nu mai vroia sa plece de-acolo ...
Problema e ca a 3-a zi, ultima, m-am trezit ca face febra (37.5) si tuseste putin ... Am dus-o, dar am bolit toata vacanta de Paste ! Tuse puternic, nopti nedormite, cine naiba s-o vada in ziua de Paste, am dus-o la Gomoiu la camera de garda; acolo, medic rezident de medicina de familie, care habar n-avea, ne-a dat antibiotic; a luat 5 zile, dar n-ar fi trebuit, era doar o viroza care trecea oricum ... Boala asta a dat-o complet peste cap ca si comportament, a devenit foarte rasfatata si abia am putut s-odam jos din brate dupa aia ... Asa ca am renuntat momentan la gradinita, o sa mai facem o tentativa la 1 iunie, speram sa treaca sezonul racelilor ... Deocamdata sta cu soacra-mea, dar nu e o solutie care sa-mi convina ...
Va pup si va mai scriu cand pot,
Boghi
poze Gongutza
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri