Livada in sarbatoare: cirese de mai-iun06(68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani!!
DAVID MIHAI (Neda)
STEFANITZA (Wapi)
Sa cresteti mari si sanatosi

Oana 36+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut ciresime!! Hop si noi iar prin livada dam o tura sa vedem ce mai faceti. Multumim frumos pentru incurajari, sa fiu sincera nu e asa de greu acum ca ne-am mai obisnuit, sigur nu e nici usor dar e ok si nu as schimba situatia cu nimic. Ne-am indragostit iremediabil de pufuletele noastre amandoua.
La noi toate bune si roz.. Sabina doarme destul de bine, de fapt acum lucram sa o obisnuim sa adoarma singurica( sa vedem daca de data asta ne iese ca la Sofia nu am avut succes), ramane in continuare o papacioasa..hihi chiar am fost la control si are deja 4.300kg si isi tine cateva secunde capul sus cand o punem pe burtica.
Soficu' e..dezastru toata ziua s-ar ocupa numai de baby sis, la baie nu se poate fara ea, la schimbat sau la joaca; si daca pleaca undeva e trista daca nu merge si Sabina..
A inceput si Sofia sa lege ceva propozitii dar nu prea multe si sunt amestecate in romana si engleza gen: "mama baby pipi", "come in tata"....

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Si acum cu toate ca am ramas putinel cam in urma:

La multi ani dragi cirese si copacei si fratiori de cirese:
IRINA MARIA, HORA LUCIA,MIHNEA ALEXANDRU,DAVID,LUANA CLAUDIA,RADO GABRIEL,DARIA,DARIA MARIA,TIMEEA si VLADUT,RALUCA ALEXANDRA,DAVID MIHAI,STEFAN CRISTIAN,ILDI si ALIA!!!!

Mergi la inceput

Diana79 felicitari pentru printesa... hihi si voi sarbatoriti acum pe 8 mai..

Lacra am vazut poze cu Alec.. frumusel foc, si dintocul buclucas nu face decat sa ii sporeasca farmecul de strengar..

DianaR cand incepi serviciul? Tinem pumnii sa mearga totul bine!!

Adriana hihi ce m-ai distrat la faza cu falcutele.. deci nu sunt singura cu slabiciune pentru falcute si pulpite pufoase..

Miki cum mai sunteti? Multa sanatate lui Marc.

Virgi super povestea cu hotelul "love"... Cum a iesit petrecerea de ziua Luanei.. asteptam pozici..

Oana .. mai ai asa putinel..acus scoatem majoretele!!! Am vazut pozele de la nunta si ne-am indragostit si mai tare de ochisorii lui Paul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Multumesc frumos pentru urari.

Ziua Luanei a fost superba. Asta, ca n-a lipsit niciun copil de la eveniment.
In ultima zi am rezolvat si problema tortului ornat. Chiar daca i-au gresit numele si au scris "Happy birthday Cladia", si l-au ornat printre altele si cu 4 rosii, a fost frumos si delicios.
Poze, gasiti aici:
http://good-times.webshots.com/album/563448320juaOsL

Domnisoara a fost tare mandra, m-a pus sa-i aprind lumanarea de vreo 5 ori ( one more time, mami!). Campioana la suflatul in lumanari, lucru pe care nu l-am stiut pana-n acel moment.

Astazi am avut sedinta cu consiliu de administratie la gradinita si am pus la punct detaliile pentru petrecerea finala. S-a decis sa facem un " Teddy bear picnic", cu prajituri in forma de ursulet, vom cumpara cate un ursulet de plus pentru toti copiii, iar ei vor invata la gradi pana atunci 2 cantecele cu teddy bear care vor fi cantate si dansate in parc. Nu in ultimul rand, absolventii ( cei de 3 ani) vor primi diplome.

N-am cititi nimic din urma, sper s-o fac acum pana se trezeste domnisoara si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

La Multi Ani si numai bucurii pentru ciresele care au implinit 2 anisori:

IRINA MARIA, HORA LUCIA,DAVID,RADO ,DARIA,DARIA MARIA,TIMEEA ,RALUCA ALEXANDRA,DAVID MIHAI,STEFAN CRISTIAN!!!!

La Multi Ani Ildi!
La Multi Ani Alia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Virgi, ce draguta fetita... si ce rochita frumoasa... o bombonica.. Dar unde ai gasit atatea tipe blonde?... am vazut parca numai copilasi blonzi
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna Livada draga!

Iata ca intru sa mai dam si noi un semn de viata. Am reusit sa citesc totul din urma.

In primul rand trebuie sa urez LA MULTI ANI cu mare intarzire sarbatoritilor PuiuDana, Irinel, Irina, Ellax, Lacra, NoemiTm, Virgi, Gabi25, Monicutza, CatXo, Mihnea (lui Cypocs), Amonar, Alda, Monnica, Bogdana, Ildi25, Alia, Vlad (al Dianei)!!!

Dar si cireselor noastre scumpe care au implinit deja 2 anisori: Maia Sofia, Victor, Cosmina si Medeea, Erik Sebastian, Maria Teodora, Alexandru Serghei, David, Robert, Evelyn, Bianca Stefania, Maya, Irina Gabriela, Andrei, Noemi, Ingrid, Sofia Alexandra, Alexandru Mihai, Yanna Sophia, Nichita, Sara Maria, Kailan, Natalita Elena, Alessia, Irina Maria, Hora Lucia, Mihnea Alexandru, David, Luana Claudia, Rado Gabriel, Daria, Daria Maria, Timeea, Raluca Alexandra, David Mihai, Stefan Cristian!!!

Felicitari Cami, Arabela, Diana79, pentru noii membri ai familiei! Sabina, Mihai-Bogdan, Alysia Maria bine ati venit pe lume !!!

Am vazut ca s-au mai alaturat aici in livada si alti copacei cu ciresele lor....Ildiko, Cristina, Mihaela - bun venit la noi!

Am admirat pozele cu ciresele aniversate!!! Asa ce mari au crescut...Si doar mai ieri erau niste bebelusi...

Lacra, imi pare rau de toate pataniile voastre cu Alec, cu dintisorul. Felicitari pentru casuta cumparata. Este mare lucru ca ai unde evada la aer curat, in apropierea Bucurestiului.

Arleena, tu spuneai de Alex ca merge pe varfuri. Si Andrada a avut asa o perioada. Sotul a mers ca un balerin pana pe la vreo 3 ani, si vad ca e totul ok. Andrada s-a cam lasat de acest "sport". Poti incerca sa il incalti in casa cu sandalutze. Sau si mai bine intreaba dr.

Ralucis, am admirat pozele cu printesele tale! Ce seamana amandoua!

Angelica, Papadie, tinem pumnii pentru Razvanel si Sofia!!! Asteptam sa reveniti numai cu vesti bune!

Altfel, noi suntem bine. Prin martie a avut Andrada episoade febrile, cu peste 39, si nu reuseam sa i-o scad pentru mult timp doar din medicatie. Asa ca am ajuns la dr cu 39.6. Nu avea alte simptome, insa dr a vrut sa-i faca analizele inainte de a vedea daca o baga pe antibiotic. Ne-am internat pt o zi la spitalul Medlife. Intr-adevar dai un ban, dar conditiile si personalul sunt deosebite. Am reusit sa nu ajungem la antibiotic. Pana la urma s-a dovedit ca a fost vorba de un rotovirus (sper sa nu fi gresit), care i-a dat si o eruptie pe piele. Totul s-a terminat cu bine pentru Andrada, in schimb eu am tot tinut-o/ridicat-o in brate in spital, asa ca a trebuit vreo 2 saptamani sa stau la pat, caci ma durea burtica.

Deja acum sunt in saptamana 21 si se pare ca vom avea un baietel. Vom face pereche. Andrada este foarte energica, asa ca atunci cand mergem afara la joaca, am nevoie de insotitor. Fie ma ajuta soacra-mea, fie mai nou o verisoara care e studenta. Cica de la mijlocul lui iunie va trebui sa ma duc si la munca, caci am o perioada de o luna si jumatate neacoperita de concedii. Daca nu ma voi simti bine, voi lua probabil medical. La birou inca nu am anuntat pe nimeni de sarcina. Ei abia asteapta sa revin la lucru. Cred ca le va pica fata rau de tot cand ma vor vedea.

Am fost cu Andrada la mare prin aprilie. A plans ca nu o lasam sa intre in apa...Pana la urma oriunde gasea putina apa printre pietre acolo isi baga manutele. Si era asa de rece apa... Am vrea sa ajungem si acum in iunie, dar e mai dificil, caci nu stim cu exactitate cand e tati acasa. La noi se fac planurile acestea de pe o saptamana pe alta.

Se discuta mai inainte despre ce jucarii le-am mai cumparat copiilor. Andrada este incantata de acestea:

http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2878
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3677

Si eu am cautat pe net jucarii si mi-am scos ceva linkuri. Sa vedem ce vom alege intr-un final. Inca mai trag nadejde ca va avea timp sotul sa caute prin Paris ceva jucarii mai deosebite.

Si-a dat si Andrada drumul la vorba. Repeta aproape orice cuvant nou auzit. Stie si cateva verbe, dar nu formeaza propozitii. O incanta povestile. I-am cumparat cateva carti de la editura Egmont, cu povestile clasice de la Disney. Asa ca prima oara ii spun povestea uitandu-ne la poze, caci nu are rabdare sa-i citesc, si apoi ii pun filmul cu desene. Cel mai mult ii plac Bambi si Alba ca Zapada (probabil unde au mai multe animale). Altfel e indragostita de cai. Avem cateva jucarii-cal (chiar si un balansor), dar se gasesc destul de putine jucarii. De mancat, mananca. Nu-mi spune niciodata ca-i e foame, dar nici nu face asa nazuri la masa. Mananca legume in salata, mai ales ceapa verde si castravetele. Si ei ii place Almette si cascavalul, si mai nou telemeaua. Fructe ii dau sa pape si asa bucatele (si le ia singura cu furculita) mai ales banana, para, pepene galben, capsuni, cirese, dar si sub forma de suc (portocala, mar, kiwi). In continuare nu ii plac dulciurile. A inceput sa manance ciorba singura cu lingura, dar ii place sa adune doar zeama, dupa care se plictiseste si sfarsesc prin a-i da tot eu. Acum la 1 an si 11 luni avea 12 kg. La inaltime nu o prea masor. Cand vom ajunge la controlul de 2 ani, vom vedea.

Cam astea ar fi noutatile de la noi. Inchei aici caci s-a sculat printesa.

am livada in sarbatoare.

Steluta (21w+) si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Virgi ce dragute pozele de la petrecere.. ati avut o groaza de invitati!!Mi-a placut mult rochita Claudiei..

Steluta multumim frumos si bine ai revenit!! Felicitari pentru samburel-baietel si sarcina usoara in continuare! pentru Andrada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani!!!!
RAUL CELESTIN (Raluca)
Sa cresti mare si sanatos, sa fii bucuria parintilor tai

La multi ani Gugutza, de ziua numelui (Elena)

Stelutza ce bine sa aflam vesti de la voi!

Cami, huh, mai e putin si intru in sapt 38.... nu pot sa cred ieri am terminat cu cumparaturile pt spital - si am organizat bagajul pe hartie, nu-mi place sa vad nimik impachetat, dc e scris stiu de unde sa le iau si le "ambalez" in 15 min

Livada

Oana 36+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput