Livada in sarbatoare: cirese de mai-iun06(68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Lacri, pe zambaretz, tare bine iti seamna

(eu sper macar asta mica sa aduca cu mine un pic.... ca Paul e tot tata.....)

Oana 35+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Diana, Abibranza felicitari pentru buburuzele mici!

Diana ma gandesc ce bucurie e in sufletul tau ca poti sa o alaptezi pe mititica dupa ce pe NIcole nu ai reusit. Bravo, felicitari! Ma bucur pentru refacerea rapida.

Virgi tu chiar esti prea stresata si de mancatul si de dezvoltarea Luanei. Daca o stresezi cu mancatul veti ajunge sa aveti tot timpul stresul asta. Daca nu mananca fructe incearca sa i le dai intr-o alta prezentare. Danut cand era mic in afara de banane nu manca nimic. Ii mai faceam milkshake si asa il mai pacaleam cu 1-2 capsuni, piersica... Si cam atat. Mai de curand i-am dat fructele la robot sa se faca pasta si ii adaugam eventual putina miere si i-l dadeam pe post de desert, tare mult ii placea. In ultimul timp fie ii tai fructele in bucati mici, fie ii fac sandvisele pe scobitoare cu o bucatica de mar si una de banana (ca asta stiu ca ii place) sau doar cu para, ca aia e mai dulce si vad ca a inceput sa ii placa mult. Stii ce cred eu ca a ajutat cel mai mult? Ca incercam sa ii dau fructele la ceva distanta de mese, adica la vreo 2-3 ore dupa masa, cand nu mai era satul, si cand faceam vreo activitate care ii placea lui mult (cand citeam povesti, sau ne jucam sau chiar cand ne duceam la locul de joaca, el mergea pe bicicleta si se oprea din cand in cand sa ii dau). Acum vad ca le accepta muuuuult mai bine. Singura mea durere e ca nu accepta sub nici o forma sa le manance cu coaja,da am zis ca decat deloc mai bine si fara coaja. In rest, mai bine ca Luana capata deprinderi sanatoase de a manca, nu o stresa ca nu e bine, cand o sa fie mai mare sa vezi ce te bucuri ca nu e fata grasa.

Adriana, si mie mi-a fost frica atunci cand intrasem la griji ca are DAnut probleme cu hiperactivitatea si mai ales problemele cu moartea Mariei. Si, poate mai bine ca in final n-am ajuns, si eu am auzit lucruri din astea, ca ii eticheteaza din start si ii tin separati de ceilalti sau le apare la dosarel (!!). Lasa fata in pace, unii copilasi vorbesc mai tarziu din diverse motive. Uite la Alec al lu Lyly rusinos manca-l-ar mama. Poate fetita ta n-a avut nevoie sa ceara ceva ca i s-a dat inainte de a apuca sa ceara. Ma bucur ca incepe sa vorbeasca si te linistesti si tu.

Mai stie cineva ce face Razvan al Angelicai?

La multi ani la toate mamicile sarbatorite si la toti copilasii sarbatoriti!

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Va scriu si eu cheauna de somn.
Adriana, poate mai are drum surioara ta prin Poli. Tricoul ciresesc e numa' bun ca marime pentru vara asta!
Mikiion, sanatate lui Marc! Uite, Alec il intreaba, nus' din ce motiv, daca si-a schimbat adresa Olita e un suport bun pentru jucarii,sic!
Virgi, tare-as fi decorat eu un tort cu numele Luanei! Va dorim petrecere frumoasa... ce idee draguta, cu coifurile. Si ce viata palpitanta, auzi, noapte de WE in love hotel, hihaha
Oana, prezic ca fetita o sa-ti semene
Irinel, nu stiu daca ai primit ultimul mesaj despre Razvanel. Era trimis in urma cu vreo 3 saptamani. E complicat sa-ti detaliez si neuronii mei sunt in concediu...daca vrei, iti forwardez mesajul.

Nu mai stiu cine scria ca se vede faptul ca Alec e un copil fericit. Sa stiti ca este... si e innebunit dupa tatsu. care il inveseleste si fericeste in fiecare zi!

Azi musiu a mancat...cirese de mai, si i-au placut. Nu suporta capsunile. Ce sa va mai zic... M-am bucurat cand l-am auzit tot azi zicandu-le "pa-pa" fetitelor din scara blocului cand i-am cerut sa o faca. Maaare minune!
Revin maine cu detalii despre imasul lui Alec,am fost sambata acolo. Era o iarba mare cat el, ca-i trebuia girofar ca sa-l gasim

Pe maine, asadar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Lacri daca e vorba de cea postala, ramanem tot aici inca un an.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Lyly, cred ca am citit mesajul ala, speram ca poate stiti daca au primit rezultatele la analize, parca ar fi trebuit, nu? VEzi, puiul tau vorbeste doar cu fetele, interesul poarta fesul :-))

MIhaela, sanatate multa la puiut.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Revenim si noi, dupa o perioada ceva mai lunga.
La multi Ani tuturor cireselelor! Poate reusesc sa fie si cuminti :)
Felicitari mamicilor pentru bebei !
Stefy e bine (el, ca pe mine cateodata ma innebuneste). Am trecut usor de primavara aceasta, cu doua mini raceli (la care singurul tratament au fost niste picaturi in nas). De Pasti si 1 Mai am facut un mini tur prin tara si a fost foarte incantat ( la tara mai avea putin si dormea cu vaca si vitelul in grajd - pe la 7 jumate dimineata una din bunici facea rondul cu el pe afara sa salute vaca, porcul, boboceii, puisorii)( asta pe undeva prin Oltenia). De 1 Mai am ajuns prin Pasul Oituz si l-am dus la salina la Tg Ocna, unde am ras cu lacrimi de cum se juca el pe topogan. A speriat pe toata lumea cu cat a mancat - la munte uneori ma mai sperii si eu :)
A inceput si el cu "crizele de personalitate" si ma rog sa am rabdare pana o sa-i treaca; a descoperit si ca poate tipa foarte tare (cred ca vecinii cred ca uneori il ard cu fierul rosu la cat de tare tipa ). Am fost si vedete in Ikea, pentru ca n-am stiut de limita de inaltime de 94 de cm ca sa aiba acces la locul de joaca, iar lui ii plac foarte mult bilutele, le-a vazut si apoi cu cine sa te intelegi ca nu poti intra sa te joci ca-ti lipsesc cativa centimetrii
Vorbeste binisor in propozitii, dar numai acasa, in public si cu copiii e mai rezervat. Stie sa spuna ca are doi ani si cum il cheama; n-am reusit sa-l invat sa salute oamenii mari ( doar pe bona o saluta la venire si la plecare ). Copiilor le spune Pa dar nu tot timpul. Legat de olita - niciun progres. Mai vedem vara aceasta. Cu fructele este pe zile: azi mananca capsuni, maine nu mai vrea; ciresele nu a are curajul sa manance, pune cu teama mana pe ele; ar manca castraveciorii acrii non stop si mamaliga daca s-ar putea .
I-am promis bicicleta de ziua lui, sa vedem cum reusim sa ne tinem de promisiune ( am eu o problema cu siguranta pe bicicleta).
Cam atat pentru moment :)

O zi frumoasa !

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

asa, mi-am dat seama ca nu-i tot
am reusit sa renuntam la biberon (asta pentru ca are parintii responsabili si i-au uitat ustensilele de papa la tara, inclusiv vreo trei cani prin diferite carucioare la supermarketuri) acum isi bea lapticul din cana cu cioc; inca mai bem formula - mai e cineva ca noi?
legat de ceea ce mananaca - eu tot "paranoica" sunt: adica ii gateste bona in fiecare zi, ii mai dau si mancare de la noi, dar nu chiar orice; restrictiile la dulciuri sunt in continuare in vigoare; nu stim ce sunt alea rontaieli (ceea ce ne atrage multe priviri dezaprobatoare - dar ne mentinem pe pozitii). chiar nu prea mai am idei ce as mai putea sa-i mai dau (mananca mazare, fasole verde, spanac pe langa legumele consacrate).

Gata, back to work!

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La multi ani!

MIHNEA ALEXANDRU (Carmina, cand mai treci pe la noi?)
DAVID(Nikolett)

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Si, pentru ca maine voi fi la munca:

La multi anisori!

LUANA CLAUDIA (Virgi)
RADO GABRIEL (Mihaela)
DARIA (CATXO)
DARIA MARIA (Gabi25)

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput