LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

hello-e dimineata dar acum pot sa va scriu,,in ultimile zile nu am avut acces la net acu profit ca doarme si va scriu cateva randuri asa asa ca sa nu uitati de noi
In primul rand -La multi Ani Antoniasa cresti mare si sanatoasa alaturi de parintii tai!
despre constipatie-ff rar in ultima vreme ni s-a intamplat dar can mai avem probleme ii pun cate juma de supozitor cu glicerica asta dc nu functioneaza toate celelalte...la noi mai merge si terci de mamaliguta!
lapte-la cutie nu fierb si dupa ce am incercat dorna si milli ne-am oprit la Cedra de 3,5 care e ff gustos si il papa cu placere!
dezordine-Ana nu are treaba cu asa ceva cu toate ca mi-as dori..asa mai scap si eu un pic de ea...toata ziua agatata de picioarele mele---cu altcineva nu face asa dar la mine are o placere imennsa sa se agate,,,si nu o iau in brate deloc...NU STIU CE O AVEA!
De mers inca nu mergem singurele, avem dinte nr 5 in curand si 6, este tare isteata le prinde din mers-e suficient sa ii arati odata si este un Limbric-nu stiu frate de unde atat energie-neaparat tre sa o dau la un sport ca nu se mai poate
Va pun si catenva poze..nu stiu cand mai pot intra de aceea va pupic si va imbratisez cu drag,,,acu ma duc sa fac mancare...am un cheff
1 AN!

http://b2.lilypie.com/DyTFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Alionasi multi pupici !
Avoogt-bine ai venit!
Ioana Radupt mandrete de baiat
Loradin, Paxela-cred ca e specifica compartare asemenea la nume Ana-ma inscriu si eu in club cu Anuta mea!
Anaalinapt tine si pentru Cata!
Arissa-of ca nu am mai apucat sa vb deloc-ce mai face Maya-parca era un pic racita cand am vb ultima data
Ma oftic caand vad poze cu copii vostri in picioruse-oare cand o avea de gand si a mea sa plece
Eram la dermato(inca suntem pe tratament pt urticarie-oricum e pe trecere) si ma plimbam cu Ana pe acolo si ncep 2 cucoane:
-Vai doamna sa mergeti cu ea la ortoped, nu vedeti cum calca pe vf??Si sa luati incaltari cu talonet(de parca eu nu stiu!)Stiu copil de 7 ani care si acum calca pe vf pt ca nu si-au dat parintii interesul.
Eu:calca pe vf dar in 5 min isi da drumul la mers-asa e ea!(oi fi vreo denaturata de nu imi duc copilu la ortoped?????dar dc pediatru zice ca e ok ,ca a vz cum merge si ca sta pe talpa cand e in repaus, si ca merge numa pe talpa sprijinindu-se de toate alea!!!Si dc as fi tinut-o in premergator mult as fi zis-dar sunt copii care au stat in premergator muult mai mult decat Ana si sunt ok cu mersul!
Fetelor ce sa fac-ham nu vrea,doar sa ii iau un premergator de impins Stiu ca fiecare copil are ritmul lui, si ca nu are decat 1 an si o saptamana (eu am mers la 1 an si 2 luni)dar cand vad albinute si bondarei pe pic lor...offf offf si iar offf

http://b2.lilypie.com/DyTFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

florin-a lasa copilu in pace... si mandra mea a calcat mult si bine pe varfuri... a mers tarziu, pe la 1 an si o luna a inceput sa mearga fara sprijin... etc. Astia doi au mers mai repede si mai bine... cu toate ca nu ma asteptam... toate cele le-au facut mai tarziu ca si sora'sa... fiecare are ritmul lui...
Iar despre incaltari, parerile sunt impartite... unii zic cat mai usoare, moi etc. Eu sunt de parere ca daca e sa aiba ceva la picior/talpa... nici mama talonetului nu-l drege... mi se pare la fel ca aia cu infasat copilu strans ca sa aiba picioarele drepte...
Dar eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji pt. ca nu merge cum trebuie, inca, si ca o sa calce pe varfuri o vreme... rabdare... e la inceput...

Roxanooooo exploatezi copilu'? L-ai pus sa dea cu aspiratorul... il culci in sertar... Si matzaaaaaa... chinui saraca pisica in masina aia mica si pitica... Chem protectia copilului si cea a animalelor...
Intrebare: ce faci cu matza cand plecati in plimbari? Ca io as lua soacra cu mine cand plecam cu trupa in concediu... ca sa nu ne intoarcem mai obositi decat am plecat... dar nu stiu ce sa fac cu pisica din dotare...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineatza!

Am incercat sa recuperez din "pierderile" din zilele in care am fost plecata, asa printre picaturi, ca sunt numai cu monstruletzii acasa si nu prea ma lasa. Sper ca nu o sa se supere nimeni daca am sarit peste poze.

Dar am vazut asa: Vlad, cum face el ordine (mama-sa nu mai are nici o treabaaa), Matei in ciupercutza, Maya - baiat de cartier, bietul Rares - pe care-l culca mama-sa in sertar , Ana la concurenta cu tortul ei, Razvanel cretolin, Tudor - tuns si la fel de frumusel, Alexia grasunica, intalniri la Paris, Victoras-smecheras, frumusica albinutza noua Bianca,....Maaa, spuneti pe cine am uitat si ii trimit o portie maree de pupici dulci de la Giulia sa ma iertati!

Vad ca s-a discutat de alaptat...am ajuns sa fiu si eu cam disperata - ca as vrea sa mai alaptez numai dimineatza si seara, dar nu e asa - Giulia adoarme numai la san sau - rar in carucior (sau in masina) si de cate ori cade, se supara - vrea laptic de consolare, vine, ma trage de bluza. O sa fie greu cu intarcatul.

De constipatie (am fost patita cu Raul), am incercat tot felul, i-a mers mai bine cu fulgi de ovaz (dinaceia neprocesati) ii combinam cu iaurt si ii manca.

Mai am muuuulte de spus, dar nu am timp acum, sper sa intru mai tarziu!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

buna dimineatzaaa!!

inrpimul rand vreau sa urez La multi ani Antoniei si sa imi cer mii si milioane de scuze de la elena.. nu am reusit sa ajung la calc, ieri am fost pe drumul inapoi spre casa si apoi a fost HAOS! deci ..la multi ani cu sanatate, fericire, impliniri! Va pupam si va imbratisham cu drag!

asha.. am vazut POZELE.. Tudor e bestial tuns!!!! i'm in loooooveee. am vazut 3 matze in iarba si o mandra tare..mandra, pe razvan crezt si frumos, pe donshoara de cartier pe victor zambaricios,pe matei care mushca fetele de nas ( moa cat de schimbat e cand e imbracat ca un shmecher!!! e suuper bestial!) asha..pe cine am mai vazut.. a pe minunea cu ochi albastri bianca care m-a spart, pe [Raresh[/b] care e mega frumos de bestial in poza facuta in scoica ..aia inc are doarme.. e genial!!! ce-ammai vazut frate ca imif ac ochii flica-flica...a, da pe [ana] laziua ei cu tort cua rtificii.. ma, le-am vazut, pe toate.. m-ati spart ..da' nu-i bai ca va bag si eu un set de aprox 100 d epzoe:d sa va vaz acuma.

in rest ce sa va spun ..e ciudat tare sa raman singura cu ea dupa ce o sapt am fost ca la pensiune..doa ro hraneam, o culcam si cand vroiam sa ma joc cu ea ma jucam..cand nu..NU.

maine iar am o candidata pt bona, sa vedem ce o iesi acum..sa imi tineti pum,nii.

dintre realizari ..azi de dim bulina mea a facut primul desen din viatza ei. os a il scanez si poate daca o prind in pase bune o si filmez sa nu ziceti ca va mint. era tare ca io ii spuneam hai mami sa desenam un bebe.. si ea a trs niste linii aiurea si foaaarte incantata de ea a exclamat BEE-BEEEEEE! parte mai putinf rumoasa e ca sunt plina de carioca pe maini si..fatza. si azi tre sa ies NEAPARAT dinc asa. despre cuma rata ea nu mai vorbesc..poate o sa iif ac si niste poze sa le treceti la ASHA NU! recomand cu caldura culorile si un NU categoric cariocilor!!!!

hai c a intre timp am reusit sa descarc si pozeleee

ma duc sa fac o tocanitza pt zgatie. si dupa-amiza ma duc sa vad o bebitza miiica miiiica am niste emotiiiiiiiiiiiiiiiiii cat casa!!

va pupam pe toate !!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Fetelor voi a-ti dat careva ciuperci la bebeii? Ca am facut o supa crema de ciuperci si as vrea sa-i dau putin,pot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Iunia, e superba Iarina, imi place mult cum ii sta cu palariutele alea...e ca o papusa
pai maine, poimaine te trezesti ca deseneaza un bebe frumos

la desenat eu ii dau stefaniei tablita magnetica( carmenefr pentru idee) si-si exerseaza "talentul" acolo...mai nou a invatat sa si stearga si o tine asa minute bune...scrie, sterge, scrie iar.

Lauramar, chiar nu stiu de ciuperci

Kitty, bine ai revenit din deplasare

florin-a, stefi a facut primii pasi singura acum o saptamana, dar mai mult de 2 nu face si se lasa repede jos...si eu as vrea sa mearga odata, dar o sa se intample asta cand capata ea curaj...si acusi face 1 an si 2 luni

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Lauramar, aici este mancare de bebe, la borcan cu ciuperci champignon.Deci cred ca e voie.Si daca e supa e mai light.Cred ca poti sa-i dai.
Revin mai tarziu ca-mi vine fomistu' la masa.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Mersi fetelor,eu i-am dat putin si i-a placut f. mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Gata, am vazut si poze frumoase din Paris cu Carlutul care s-a facut un adevarat domnisor blondin. Stefania, a mers cu filmuletele? ca is curioasa.

Si cele 100 de poze cu Iarina le-am vazut ....am salivat la tortulet, of course si m-am minunat de "fitele" Iarinei. Da de ce o duci cu ham in parc? ti-e frica sa nu pice in bot?!

ptii da ce de poze am mai vazut zilele astea....Ah, si pe Maya am vazut cu o toaleta f draguta (cea mov)

noi am stat azi in casa desi au fost junii si ar fi fost bun prilej de iesit la clatit ochii, numa ca am fost aseara la nunta, ne-am trezit tarziu si fara chef, afara cam frig desi soare....deh, putori.

I-am dat capsunici azi lu raresu, astept reactii ca el de obicei nu manca ceva nou fara sa comenteze

Dar oare Rebiana, Roxygeo, Raisa, mai traiesc?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput