LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
radcarmen spune:
Roxanoooooooooooooo ai facut matza duamna. I-ai luat masina. Asa da!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mihael@ spune:
arissa, sange i-am luat din vena si a fost destul de dificil, a urlat rau, dar a intepat-o o singura data, i-a lasat acul acolo si schimba eprubetele...ea a avut mai multe analize si a fost nevoie de mult sange. Cred ca din deget nici nu se pot lucra prea multe analize, ca nu e cantitatea suficienta. dupa recoltat am intrat intr-o camera alaturi si a supt putin si gata, a uitat.
mami de alexia, stefi suge la somnul de la ora 4, seara la culcare si peste noapte cam de 3 ori, dar a inceput sa ma traga de bluza si sa spuna "sisi", semn ca e mare caprita de -acuma si cred ca ar trebui sa ma gandesc la intarcat...inca nu m-am hotarat cand sa fac asta
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by riloasa
Avem dinti. Iepurasul a venit cu dintisori. Are unul sus si unul jos. Si mai iese inca unul jos.
KARLA, al meu face caca de 4-5 ori pe zi, normal. Banuiesc ca de la dinti face asa de des.
MAMI ALEXIA, eu ii dau sa suga de cate ori vrea dar dupa ce papa mancare. Azi a mancat la 10 dar daca a plouat si nu am iesit afara, a adormit la 11 sugand, ca atfel nu vrea sa adoarma. Afara mai adoarme in carut. Noaptea suge la fel de 2-3 ori pe noapte. Oricum cred ca de la san este disperat dupa mine, nu pot sa ma duc nicaieri ca plange dupa mine. II dau sa suga ca am si mult lapte si dupa ce o sa il intrac nu o sa mai aiba de unde, asa ca profit si ii dau de cate ori vrea.
Si noi suntem tunsi zero.
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
felicitaaaaari pentru dintisori!
Mihaela si
![](copilas.gif)
Poze
Varsta Stefaniei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
La multi ani, Antonia!!!!!
Iti dorim sa cresti mare si desteapta, sa ai o viata frumoasa ca o zi insorita de mai!
Ne-am intors de la Alba, n-am apucat sa citesc mare lucru si nu vreau sa scriu asa, raspunzand din doi in doi, recuperez si apoi trec la scris si va pove cum a fost in deplasare.
Nu pot sa trec peste asta....Alionushca, imi pare tare rau de ceea ce ti s-a intamplat, uita-te la puiul tau dulce si alina-ti durerea. O sa te ajute Dumnezeu sa ai inca un bebe!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
gabi78 spune:
Aliona imi pare foarte rau. Iti doresc din suflet sa iti revii rapid si sa ai puterea de care e nevoie pentru a merge mai departe.
Victor dragule nu o mai scoate pe mami prin parc, ca se facu gagica misto si ramii fara ea ca precis o fura flacaii. Si poate te mai induri sa ne mai tragi si noua un zimbet face-to-face. Dar stiu ca nu te lasa mama aia a ta.
Matei esti foarte nehotarit, ori pupi fata ori tabara ea pe tine, ori in caruta ori in teleguta. Si lasa-o mai moale cu cirligele ca asta e treaba lui Tudor.Am primit si noi la motz o piscinutza asemanatoare ... dar o pastram pentru la mare.
Vladut bine ii faci mamei, ce o fi vrind? Sa stea pe forum si pe confeinte si tu sa te joci cu jucariile? Scoate dragule tot ce iti pica in minute si du-le prin toata casa ca asa trebuie sa fie o casa cu copil de un an, cum altfel?
Ce am mai vazut? Aaaa... Gemenutii mei dragi! Eu habar nu am sa ii deosebesc, adica nu stiu care e Andrei si care e Mihai dar e clar ca nu sunt 100 % asemeni. Dar care e diferenta ? ca io tare sunt ...
Avgoot am vazut mai demult pozele tale, m-am uitat asa cum era de asteptat in primul rind la cele de la nasterea printesei tale ... dhe, frumos sa ai asa un moment imortalizat.. felicitari si bine ai venit si de la mine!
Mady la voi o sa fie circ la tuns, dupa ce ca e mare parul mai e si numa' numa' cirlionti
Poze de la intilnirea de mame sexi ... Amma si Sherbi, cu copii superbi Lucas si David ...
La faza cu "duamna" sunt in plus, nu stiu despre ce e vorba, dar sunt curioasa, asa ca da-ti un link ceva sa vaza si ochii mei ca ..., macar pe PM.
In rest ... miii de multumiri pentru aprecieri, dar nu era nevoie sa va deranjati ... ce va asteptati sa iasa dintr-un tata frumos si o mama superba?
De 1 Mai am fost la nasi, copilu' din dotare a fost super fericit ca a stat toata ziua afara si arata exact ca un pui de tigan, murdar din cap pina in picioare, dar extrem de fericit. Pe 2 mai am fost la tara, ca a avut tacsu ceva de reparat la masina si a inhatat doua surubelnite si a fugit pe strada, de s-au luat vreo doua babe de mine ... vai cum las copilu' sa puna mina pe alea, ca isi scoate ochii ... si am zis pai si ce ii scoate pe ai dumneavoastra?, nu de alta dar au inceput cu de ce il tin cu capu' gol si "doar" cu o bluzita pe el. Adica eu de abia am prins curaj sa il dezbrac si vin ele cu sfaturi????
Una peste alta au fost doua zile superbe.
Azi a plouat toata ziua si copilu' e f nemultumit ... normal ... nu? Sa vedem cum o sa fie miine ...
O seara frumoasa sa aveti si miine o duminica placuta!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
gabi78 spune:
Roxiiii cumpara si tu pat Raresului, nu il mai lasa sa doarma prin sertare
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
loradin spune:
La multi ani,Antonia!!!!!!
Si un pupic dulce de la Ana!!!
Iar mamicii ii urez sa-i creasca mare fata,sa fie sanatoasa si as mai vrea sa-i spun ca imi este tare dor de ea!!!!
Mihael@ spune:
La multi ani, Antonia!
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
Crina_mio spune:
La multi ani,Antonia!!!!!!
Sa fii fericita si sa ai o viata plina de impliniri!!
Am citit din 2 in 2, dar am vaut foarte multe poze cu pitici superbi si mamici asemenea. Va pup pe toti, eu fug sa dorm langa pitica mea. Zilele astea am fost prin plimbari (o sa pun si poze dupa ce-mi gasesc un cablu nou, ca pe cel vechi l-a bagat pitic in guritza si zice ca-i malfunction ).
Noapte buna pitici si mamici
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AVoogt/AVoogt.jpg)
AVoogt spune:
La multi ani, Antonia. !!!
Sa cresti mareee, sanatoasa , isteata si frumoasa
Am vazut acum filmuletele cu Ana, ce dulcica este ,... si pozele cu Maya ... ce gurita si ochisori frumosi ... doua printese frumoase!
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt