LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

quote:
Originally posted by madybulancea

Neatza ???

si eu si eu si eu in clubul celor care vrea o zi fara tero...

mai fetelor razvi acu chiar nu mai vrea sa pape,aseara a refuzat laptele la 10 a luat doar vreo 30ml,la1 evident k ii era foame dar tot nu s luat decot vreo 50ml iar la 6 a luat 100ml...ce pusca o avea????ciorba ieri abia a mancat,iar seara la 6 cerea haleala si mancat toate cerealele,dar sa refuze el laptele????nici nu stiu ce sa fac,ce sa cred...
of of of

va multumesc ca ne-ati admirat podoaba capilara!

v-am pupat

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Eu zic ca nu trebuie sa te ingrijorezi , prichindeii au zile in care mananca mai mult si zile cand nu... fata mea nu prea mai vrea lapte... decat dimineata dumicat cu paine si miere , foarte putin seara sau deloc. Vrea sa manance decat ce mancam si noi ...poate si al tau la fel , s-au saturat oare de laptic

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata!
LA MULTI ANI, ANTONIA! Sa ai parte doar de lucruri bune in viata!
andra, gabi, mihael@, roxi, tzuna , multumesc pentru aprecieri! Roxi, nu era Bistrita in poza aia, e lacul de acumulare de la Batca-Doamnei(zice sotul).
gabi78, Tudor avea un par super, dar mie parca imi place mai mult asa tunsulici, il prinde tare bine!
martutza, iar am stat si m-am minunat de ochii pustiului tau, te innebunesc, nu alta. Iar tie iti sta foarte bine cu parul lung.
aliona, stiu ca nu-ti foloseste la nimic, dar imi pare tare rau. Sper din tot sufletul sa te aduni repede si sa mergi mai departe.
mihael@, cum s-a facut recoltarea de sange la Stefania, in mod obisnuit, din vena? As vrea sa-i fac si eu analize, dar mi-e mila de ea. Si din deget nu se ia pe aici.
tzuna, asteptam poze cu Maria.
Avoogt, ai o frumusete de fetita. Bine ai venit la noi!
radcarmen, imi place cum se pregateste Vlad de plecare. Cat despre bucatarie, asta numesti tu dezordine??
Amma, chiar ma gandeam ca sherbi nu a mai intrat de mult si iata ca ea umbla prin tari straine. Tu esti o frumoasa si cu par si fara. O prietena draga a trecut prin aceeasi chestie (la san) si dupa cateva sedinte de chimioterapie m-a sunat si mi-a zis: "Veste buna, nu mai am par pe picioare"
mami_alexia, eu dau un biberon seara si in rest avem inca doua mese de san (teoretic), dimineata si la somnul de pranz. Practic, se mai trezeste si noaptea si vrea sa pape, sau poate vrea doar sa se linisteasca, nu stiu. Esential este sa accepte biberonul. Eu intentionez sa inlocuiesc si masa de dimineata, dar momentan avem o problema cu laptele, aseara nu a vrut deloc biberon, ceva nu ii convine. Am trecut pe Milumil Junior in care ii pun cereale, poate nu ii place gustul la lapte sau la cereale, mai testez azi, inca nu stiu.
Pupici, weekend placut!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Arissa, Alexia nu a acceptat biberonul niciodata si am hotarat ca nu are rost sa i-l mai dau acum, ca sa manance pana la 3 ani cu biberonul. O sa ii dau canita din aceea, cu cioc.Ok, deci tot 3 mese de lapte pe zi aveti, merci de informatii.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata mai spre pranz!

La Multi Ani, Antonia!Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa le aduci parintilor multe bucurii!

Heei, Laina, mamica de fetita sarbatorita, mai da si pe la noi cu vorba despre printesa ta!

Ioana si Carmen, m-ati distrat cu duamna Carla! M-am mirat si eu in prima clipa ce e cu intrebarea asta si ce-as putea sa raspund!
Io-s cu K nu cu C!

Referitor la doamna mea bona...deocamdata liniste. Dupa ce toata noaptea am visat ca plecase si eu boceam de mama focului, a venit ieri femeia, mai devreme decat de obicei. Era cam suparata si ofta dar nu am mai discutat nimic. Ne-am purtat una cu cealalta ca si cu ouale. A excelat in grija fata de Luca...Nu aveam cum sa abordez subiectul sau sa-i zic hai sa punem reguli pe hartie! Oricum, imi pare rau ca nu mi-am tinut gura! M-am trezit si eu ca fac pe sefa cand nu trebuie! Mai vedem ce va fi. sper sa trecem peste incident. Maine mergem la un botez si il duc pe Luca la ea cateva ore...

In rest...sunt cam suparata. Iar l-am trecut pe Luca pe regim. Adica lapte fara lactoza, orez, carne fiarta, mar copt. Face de prea multe ori caca si prea moale. Apropo! De cate ori fac kk copiii vostri pe zi? bine, in afara celor mai constipaciosi! Am impresia ca de-asta al meu nici nu prea mai ia in greutate. Tot o tine cu 10 kg de 2 luni!

Lapte Luca mananca destul dar tot formula! Cam 800 ml/zi. Uneori mai mult! Mi-a rupt portofelul, mai ales acum de cand cu cel fara lactoza.

Curatenie? Ce o mai fi aia? Strang continuu si nu se cunoaste. Zici ca e taifun. Acum e in cratiti, acum in gunoi, sifonier, wc, flori, sub pat, pe masa...eheeeee! si probabil asa va fi mult timp. Eu am mochetat bucataria si holurile, ca intr-adevar era foarte rece ptr el si zici ca e pe bulevard musiu!

Avoogt, vazut si eu fetita frumoasa cu ochi de azur...

Vreau si eu zi de stat cu picioarele pe pereti, dar unde sa gasesc!!!!???

Cred ca mai era ceva, dar nu-mi amintesc. Revin!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Antonia!

Si noi tot cacaciosi tot la regim,cred a raceala asta isi face cam mult de cap.Urla continuu am impesia ca e si de la rasfatz,noptile astea nu prea am dormit,halal zile libere si de odihna.
Karla in mod normal al meu facea o data pe zi caca sau maxim de doua ori,acum de 5 -6 ori,si mooale.

Roxano daca tu iti faci problemee eu is deja la balamuc,fac criizeee
Pt ca
Radu in loc sa-si puna hainele murdare in cos si le agata in cuierul de prosoape de la baie.
Ursu cand se dezzzzzzzbraca si le lasa exact acolo unde pica.
Maria cotrobaie in dulapuri si face parada modei,plus ca da iama in rujuri si farduri
Robert parada modei cu 10 schimburi de haine aruncate in camera amestecate cu carti si caiete,pixuri si stilouri.
Eduard cotrobaie peste tot,scoate toti pampersii plus haine,plus tot ce mai gaseste si i se pare interesant.
Azi tooooata lumea a sters-o de acasa ca e zi de curatenie

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaani, Antonia!!!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salut!
Ioana m-ai distrat cu copouasul tau
Amma mie imi place cum iti sta.Parca esti un baietoi frumos .Am fost si eu identica vara trecuta .
Roxi ma bucur ca v-a priit plimbareala.
Avooqt frumoasa fata, frumoasa mama, ce mai....frumoasa familie.
Bine ati venit la noi.
Andra ce fain e la tine....niciodata nu te plictisesti si mai fac si trasnai amuzante picii.
La multi ani!!!Antonia

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

La multi anisori, Antonia! sa cresti mare si sanatoasa si cuminte!

It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Avem dinti. Iepurasul a venit cu dintisori. Are unul sus si unul jos. Si mai iese inca unul jos.
KARLA, al meu face caca de 4-5 ori pe zi, normal. Banuiesc ca de la dinti face asa de des.
MAMI ALEXIA, eu ii dau sa suga de cate ori vrea dar dupa ce papa mancare. Azi a mancat la 10 dar daca a plouat si nu am iesit afara, a adormit la 11 sugand, ca atfel nu vrea sa adoarma. Afara mai adoarme in carut. Noaptea suge la fel de 2-3 ori pe noapte. Oricum cred ca de la san este disperat dupa mine, nu pot sa ma duc nicaieri ca plange dupa mine. II dau sa suga ca am si mult lapte si dupa ce o sa il intrac nu o sa mai aiba de unde, asa ca profit si ii dau de cate ori vrea.
Si noi suntem tunsi zero.

MIHAITA 31 MARTIE

http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Antonia!
Sa cresti sanatoasa, frumoasa si desteapta,sa ai o viata minunata si sa iti iubesti parintii!

Ama . Iti sta bine cu noul look (mai bine nu era nevoie de el, dar asta e acuma). Sa stii ca ma gandesc la tine si il rog pe DD sa scapi odata de perioada asta si sa fii bine in totalitate. Te felicit pentru rabdarea pe care o ai cu Lucas...jos palaria!

Andra dragaaaaaaaaaaaaaa...sanatate si putere sa rezisti la teroristii tai. Pot doar sa imi inchipui ce e la tine acasa zi de zi, dar e si veselie mare. Bravo!

Sa imi trimiteti si mie adeziunea la clubul mamicilor care vor o zi libera numai pentru ele.

Eu nu ma nevrozez cand scoate lucrurile din dulapurile la care are acces...mai trebuie sa faca si el ceva toata ziua. Mai tare ma enervez cand arunca mancarea pe jos sau cand si-o pune in cap...atunci fac ca trenul. Rusine sa imi fie ca am doar un copil si nu am rabdare! Apropo's...cumpar rabdare daca cineva mai are rezerve de vanzare.

Cam atat pe azi...
Pupici la tot stupul.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput