LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI ANTONIA!SA CRESTI MAREEE SI SANATOASA!IMI PARE TARE RAU K NU AM REUSIT SA IMI FAC TIMP SA II SPUN IERI!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Am revenit. Ati scris, nu gluma.

Gabi - tare scump Tudorul tuns. . Intr-adevar, bicicleta e superba, dar e pentru copii de peste 18 luni.

Aliona - imi pare rau.. Capul sus, bb2 va veni la timpul lui.

Marta - VIctoras-smecheras care te face din priviri. Asta e abia inceputul...

Poze - Arissa, Marta, Gabi, Ioanaradu, Ellyane, Mady, Avoogt, Radcarmen. Sper ca nu am uitat pe nimeni. Si... pauza, ca am obosit.

Incarc imediat niste filmulete facute azi dimineata la Juni, si poze din deplasare.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Eliano am uitat...matza ramane acasa sechestrata. Las cheia la un preten sau acu am lasat la tanti a lui Rares si vine odata la 2 zile sa curete nisipul sa mai puna de mancare si sa ii schimbe apa. In rest plictiseala la maxim, e disperata cand ajungem acasa....2 zile mangaiem la ea non stop

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Am vazut filmuletul cu Rares cum mananca capsuni doamne cate de dulce ,mai ales finalul cand scoate limba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

seara buna!

si noi am stat azi de pe vatra pe cuptor. dimineata ce am mesterit niste schimbari prin baie/bucatarie si cam atat. ba am vizionat si filme.

vazut pozici cu pitici .

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

fetele am si eu o intrebare:vreau sa ii fac lui razvi dovlecei umpluti cu pui si nu stiu ce sa fac sa fierb carnea si toate cele sa le pisez si sa le pun in dovlecei si apoi sa ii dau un pic la cuptor sau pot sa pun toate cele crude direct in dovlecei si apoi la cuptor si sa ii scot cand e gata???????

pup la fete

iunita super pozeleeee!!!!!!!!!!!

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

quote:
Originally posted by madybulancea

fetele am si eu o intrebare:vreau sa ii fac lui razvi dovlecei umpluti cu pui si nu stiu ce sa fac sa fierb carnea si toate cele sa le pisez si sa le pun in dovlecei si apoi sa ii dau un pic la cuptor sau pot sa pun toate cele crude direct in dovlecei si apoi la cuptor si sa ii scot cand e gata???????

pup la fete

iunita super pozeleeee!!!!!!!!!!!

Poze Razvanelu

Din cate stiu eu poti sa umpli dovleceii cu carnea cruda .. toate cele apoi la cuptor si gata

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Revin cu poze noi aici.
Si, pentru cei care vor sa vada Junii Brasovului

Vin si io in clubul mamicilor care vor o zi libera . Oare cerem asa mult?!

Amma -

Riloasa - felicitari pentru dintisori.

Mady - si eu stiu la fel - carnea o pui cruda si bagi totul la cuptor. Yammy-yammy.

Si, cu scuzele de rigoare, Antonia

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salutare stup!
La multi ani! prichideilor care au mai implinit un anisor!

si pupici la toata lumea!

Acum, problema: copila mea a facut rujeola dupa vaccinul de un an , a mai patit cineva?
Dr de familie si pediatra spun ca nu e grav, ca e o forma usoara dupa vaccin, dar mi-e teama de urmari.
Stie careva mai mult?
PS am folosit vaccinul de la stat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Gabdyd ati facut si ROR la un an? Daca da, sa stii ca sunt copilasi care fac o usoara forma de rujeola cam la 7 zile dupa vaccin. Noi am facut doar un vaccin la 1 an si sapt asta ar trebui sa mergem sa facem si ROR, dar doctorita m-a avertizat de atunci ca este posibil ca in urma administrarii vaccinului ROR sa ii iasa ceva bubite si chiar sa ii curga mucii si ochii, ca si un fel de guturai. Asa ca nu te speria.

Am vizionat tone de poze...sa va traiasca bebeii scumpi si dragi si sa fie sanatosi si fericiti.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput