LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna seara Si Hrisos a inviat si de la noi!
Aseara la 23.00 am sosot si noi de pe coclauri bulgaresti,ce sa va spun, a fost de vis,ne-am relaxat, vremea n-a fost grozava(am prins de vreo 2 ori soare sa ne lasam la costum de baie).In spate munte, in fata plaja...Relatia cu sotul parca si mai buna
Teodora a fost cuminte ca de obicei, la inceput era singura pitica din hotel, apoi a venit valul de 1Mai, si-au venit vreo 10copii pana in 2ani, misunau picii p-acolo...Cea mai mica avea ...2luni.in total cred ca erau vreo 30-40 de copii.
Cu mancarea am rezolvat-o frumos(noi am avut all-inclusive) Teodora manca omleta de dimi si iaurt,ciorbica la pranz si eventual ceva carnita(pui, peste)si ciorbica pe seara, ca doar seamana cu tata, ciorbar!I-am dat pana si apa de la dozatorul lor, suc fresh de la dozator...Bine ca a fost totul ok.Oricum, tolba de medicamente era in camera!
In camera am avut patut, deci picea a doarmit in patul ei...noi intr-al nostru
Am vizitat Balcikul(super!) si Nisipurile de aur, unde ne-am invartit juma' de ora in cerc, ca sa gasim un hotel( unde statea sor'mea), care hotel isi avea numele scris mic, pe o pancarta parpendiculara pe drumul pe unde bantuiam noi, deci aveam sanse 0 sa-l zarim!
La Balcik am reusit sa dilesc ap foto, adica am rugat o pretina sa-l tina un pic, el era deschis, ea cu ochii aiurea la frumusata de flori de pe langa paraiasul de acolo...e si amorezata...asa ca maine il ducem la service, ca a ramas obiectivul intepenit la jumate.Deci, poze va dau(doar pt juma' de calatorie) dupe ce aduce aparatu' de la doftoriceala. Sper sa nu ne coste prea mult...ca paraii s-au dus pe calatorii

N-am avut timp sa citesc toate amanuntele si nici sa vad poze
Am vazut in schimb ceva vesti proaste de la Aliona si cu divortul Magdei

A, motanul nostru a stat singur acasa, cat ne-am zbenguit noi pe coclauri.Are tot timpul castronul plin cu crantanele, apa in blid, si a trecut soacra-mea de vreo 2ori sa-i curete tava. De aseara, e in mari tandreturi cu noi.Motanul, nu soacra
Gata, fug la somn, ca de maine o iau de la capat, am de bagat n-spe masini, de facut mancare, curatenie, cumparaturi...Mai bine ne mutam la hotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata,

haideti la cafea!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Buna dimineata!
am venit si eu la o cafeluta ca sunt inca adormita.
ne-am intors de la mare sambata dar nu am apucat sa ajung cu cititul la zi ca al meu gupil daca vede calculatorul deschis este calare pe el, asa ca, citesc la servici..
in legatura cu marea, noi am fost in neptun si ar fi trebuit sa stam 5 zile dar din cauza ca a plouat ne-am intors mai devreme. doar de 1 mai a fost frumos si am facut plaja si ne-am jucat cu puta-n nisip. am intrat si cu picioarele in apa. Vladut a fost foarte incantat de apa si a facut taraboi cand l-am dus pe nisip. cat a fost soare si am stat afara ne-am descurcat, in schimb de cand a inceput ploaia ne-a scos peri albi Vladut ca ne-a plimbat prin hotel ca deh, se plictisea copilul doar in camera asa ca am facut kilometrii intregi.
cam atat despre vacanta noastra la mare. hai ca ma bag la citit pana nu incepe lumea sa lucreze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

Cafea si la mine ca nu mai poooooot de somn. Ieri am fost la un botez de fetita, pe Luca l-am lasat la doamna bona si am constatat un lucru grav! a plans dupa mine o jumatate de ora! Cred ca s-a cam obisnuit cu mine toate zilele astea libere. L-am lasat si cu ta-su cateva ore zilele trecute si ce i-a venit sa-i puna niste poze! cum m-a vazut pe mine a inceput sa urle! Dar in ce hal! L-am gasit cu ochii in lacrimi si suspina de mama focului. S-a lipit de mine si era tare suparat. Asa ca...trebuie sa gasesc o metoda sa-l mai dezvat de mine...trebuie sa ma dau dusa mai des de acasa. Dar imi este atat de drag de el ca alerg ca o disperata cand se termina programul la serv. Simt ca nu am aer pana nu il vad...

S-a facut mare, stie multe, vine si ma pupa cate 5 minute continuu, ma ia de gat si ma strange tare-tare, isi lipeste fruntea de fruntea mea si ma priveste in ochi, ma mangaie, intelege tot ce ii spun, vocifereaza prin fel de fel de sunte, ne cearta, pleaca suparat in alta camera (de-a busilea, inca), dar nu vorbeste. Doar chitz/chitz, pis, pis, ham, ham, iha, iha si nelipsitul mama cand e de santaj...

Gata, trec la treaba ca deh...s-a terminat boieria!

O zi buna tuturor!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Fetelor am citit din urma si vroiam sa va multumesc pentru ca sunteti aproape de mine. Am sperat ca aceasta scurta vacanta la mare sa-i deschida ochii sotului meu si sa realizeze ca greseste. Nu a fost asa. Acum cu dumnezeu inainte si sper sa fie bine cumva...imi pare rau pentru Vladut, ca ar fi fost bine sa aiba un tata langa el. Din cauza asta am luptat si am incercat sa mai salvez ceva. Acum sunt cu sufletul impacat ca am incercat cu tot ce depinde de mine ca sa remediez situatia.(inca mai incerc dar.....)
Tot timpul am crezut ca suntem oameni maturi si putem vorbi deschis despre orice si putem sa ne rezolvam problemele ca doar ne iubim si ne intelegem si am trecut prin atatea impreuna. Vad ca am gresit. Am crezut ca daca ne iubim putem rezolva orice problema. Se pare ca nu este asa. Momentan doar creditele ne mai tin impreuna, ca sotul vrea sa aiba constiinta impacata ca nu m-a lasat cu datorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

baiii dar de ce e asa liniste pe aiciiii???

magda imi pare tare rau!

carmen ma bucur ca v-ati distrat!

multumesc de raspunsuri!

va pup!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Hello!

FLORIN_A - ai un copil perfect. Mai mult ca sigur nu are nici o problema si in curand va merge f bine. Si eu imi faceam aceleasi probleme. Maria care fusese f vioaie din totdeauna nu vroia s amearga deloc in picioare. era numai in 4 labe peste tot. Ajunsese sa "alerge" in 4 labe deci nu avea nici un interes de a merge. Am incercat hamul, tinutul d emanute, pacalitul cu telecomanda... nimic. Asta pana a primit o masinuta d eimpins. Intai o impingea stand in genunchi spre dezamagirea mea. Apoi ii placea sa o impinga stand in picioare si numai cu ea ii dadeam voie sa vina pe gresie (in baie si bucatarie) si uite asa a devenit interesata de mersul biped. Si acum merge singurica. E haioasa rau. Se cam clatina dar merge singura pe distante mari. Si de cand merge singura calca mult mai bine. Ca inital merge pe varfuri sau cand calca pe tot piciorul isi tinea piciorusele intoarse rau sper intrerior dar se pare ca pediatrul a avut dreptate si pur si simplu nu era obisnuita cu mersul. precizez ca Maria nu a mers decat 2 zile cu premergatorul apoi mi-am dat seama ca nu-i face bine si nu am mai pus-o deloc.

A-VOOGHT Am vazut si eu pozele de la operatia de cezariana. cred ca sunt speciale si e foarte bine ca ati avut norocul sa vi se faca acele poze.

IUNITA- ce ai facut cu bona? Felicitari Iarinei pentru primul desen. Uite ca si Maria a desenat pe tablita magnetica si cica era ham-ham desi sincer nu semana deloc dar nu i-am pozat capodopera. Acum imi pare rau.

LAURAMAR- i-am dat Marie o ciuperca facuta pe gratar cu un graunte de unt si putina sare. I-a placut dar nu ar mai fi mancat. Nu a patit absolut nimic. Erau ciuperci d ecultura evident nu din padure.

CARMENFR- felicitari pentru vacanta reusita. Ma bucur ca cea mica nu v-a facut probleme. patutul din camera era al vostru sau d ela hotel? Poate parea aiurea dar e posibil ca unele pensiuni /hoteluri sa puna la dispozitie patuturi ? Maria nu doarme niciodata cu noi c anu vrea, crede ca e loc de joaca acolo si nu stiu ce vom face cand mergem la Vienna in toamna ca nu avem cum sa luam si patut cu noi.

Am vazut si poze din urma cu matzele lui Elyanne, cu Sherbi si Amma, cu Iarina.... Avem niste copilasi superbi. Parca s efac din ce in ce mai frumosi.

Noi suntem bine. Maria ba mananca, ba nu dar macar nu slabeste.... Sambata seara am iesit in Mall la film dupa ce am culcat gaza la 9. Au stat bunicii cu ea. Din fericire nu s-a trezit deloc si oricum am ajuns la miezul noptii acasa. Sia fost asa bine.... Mai vreau. dar nu s emai poate si asa am avut noroc.....

Va pup si va urez o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Tuna, patutul era de la hotel.Teodora n-a zis nici pas!, i se parea normal sa doarma acolo si nu cu noi.Nu cred ca toate hotelurile/pensiunile iti pun la dispozitie scaun de masa si patut...din pacate.
Noi inainte sa plecam, am intrebat la agentia de voiaj daca cei de la hotel au scaunel de masa.Ca sa nu plecam cu atatea angarale dupa noi.Iar de patut ne-au intrebat cand ne-am cazat.Am avut mare noroc, ca dupa 2zile au venit o groaza de pici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor!
Ieri ma intreba sotul:s-au intors fetele,ti-a venit sufletul la loc????
Deci a-ti devenit ca un drog pt mine.

La multi ani Paul Cristian sa cresti mare sanatos si la punga gros.

De la noi nici o noutate in afara de raceala care a luat-o si Maria si Robert.Asa ca ma distrez la greu.

Florin_a lasa copilul in pace ca o sa mearga in picioare,ai vazut tu sa se marite vreuna de-a busilea????Eu asa le ziceam tuturor "binevoitorilor" care ma cainau ca fii-miu nu mergea inca in picioare la un an si o luna.

Magda multa putere iti doresc si daca ai nevoie de o vorba buna,noi toate iti stam la dispozitie.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Alionuska imi pare rau de bb2. Nu am cuvinte.

Mergi la inceput