LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanici spune:
Ioana, daca nu stiai, ieri a fost Pluto in opozitie cu Mercur de unde si tot razboiul aferent. Astrele iti vor surade in curand si prevad, in stele, bineinteles ca schimbarea va fi de bun augur.
Magdalena, uite-l pe dezbracatu cu putza in nisip. Ma da mie totusi mi s-a facut frig cand l-am vazut, da m-am topit cand l-am vazut sugand
Gabi, e bestial Tudor fara tinta. chiar daca nu stie unde merge, paseste apasat
Carmen, f tare la bulgari.
iote ma unde statea pitita doftoritza.Eliano, da parca la fel se dadea si pe vremea noastra, tot chimie si anatomie.....ori m-am dilit io?! aaaa, nu se dadea fizica....deci esti tare-n fizica sa inteleg.
Haideti mai cu 1 iunie, cine mai doreste cine mai pofteste.
Karla, hai, nu vii sa ma caftesti?
Tzuna, tu nu vii?
Si pe la ce ora sa fie? banuiesc ca nu o sa fie ora fixa...tre sa vin cu borcanelu de mancare pt rares? cred ca da....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
carmenefr spune:
Din penultimul meu mesaj, se deducea ca am luat kg in plus.Am scris io aiurea. L-am editat si pe el, ca ase mi-s de mandra de mine ca nu m-am ingrasat!!!
Elianadaca oi putea s-o faci, fa-o.Sa sti ca ai avea si clientiNumai io iti aduc cateva familii
Legat de treaba asta, sa va povestesc ceva.Prin '96, al meu sot facea practica la restaurare, la Moldovita parca.Cand au auzit, sus pe schela, ca vine un autocar de studente finlandeze.El si cu ceilati colegi si-au ras in barbi, vine autocarul, se uita astia luuuung, sa vada ce bunaciuni coboara din masina, coboara numai babete de 60- 70-80ani...Era bine daca astea erau masurile si nu anii
Sa afle apoi, ca erau babute iesite de mult la pensie, si care neavand ce face acasa, s-au inscris la facultate, la sectia de etnografie...Si bantuiau prin lume sa vada cat mai multe lucruri frumoase.
carmenefr spune:
Magda si noi am prins pe litoral 2dati cu soare si nor, dar ardea soarele de te coceai instant.Prima data ne-am lasat si noi la bulanasele goale, Teodora a stat in maneca scurta si cu picioarele in nisip.Asa incantata era!Un copil de vreo 4ani intrase cu picioarele in piscina mica, 2barbati intrasera in mare...inotau
Ia, nene, ca mi-am amintit.Fac si io un sondaj de opinie:cat de frig este la voi acasa???La noi cam intepenesti noaptea, asa ca de 2nopti bagam calorifeul electic.
elyanne spune:
Roxano se dadeau toate trei... Ei sunt tare in fizica... da' pe aia o inteleg, majoritatea chimiei ma depasea... acu ma depaseste toata
Carmen deci n-as fi singura la 80 de ani... ma mut in Finlanda... sau poate pana atunci se mai schimba si pe la noi Venim astea de pe DC tare din urma si ne apucam de facultati... dupa ce ne crestem copiii si nepotii...
Si la mine-i frig, da' nu bag nimic... ca mai nou sufar din cauza caldurii... M-am defectat de tot... Dar noi avem geamurile spre nord si asa e mereu ... mai frig.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
paxela spune:
ooo eliana , sanatosi???? sa dea domnul sa o tineti tot asa
si noi am refacut urocultura si e ok , acum mai astept momentul cand va incepe sa pape iarasi, mai avem inca ceva muciisori dar ii aerosolim si speram sa fuga toti
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
ane2200 spune:
Ioana - bafta multa in gasirea unui job compatibil cu tine, nu cu zodia sefei.
Crina -
Ellyane - dar bilet la loto iti iei?
Alexa - ma bucur ca a iesit ok urocultura. Acu, pofta de mancare sa aiba. Dar daca-i faci papa bun la ceaun, sigur va avea.
Am vazut si poze... mama, ce copii frumosi!
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
laura_oana spune:
buna fetele,
revenim si noi pe baricade daca ne mai primiti
bag repede niste poze cu edy pletos si "ioja chelioja" se cauta si in somn de par si doarme cu mana pe cap.daca il intrebi unde e parul lui vine si ne trage pe noi de par.
poze incepand de AICI
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
gabi78 spune:
Ma bucur sa citesc despre copii sanatosi! Asa sa fie toti!
Carmen si la noi e frig peste noapte dar bag calorifer numa la Tudor ca el se dezveleste noaptea, noi stim sa ne invelim macar.
Si l-am vazut in sfirsit si pe Edysor ... ca de cind nu l-am vazuuuut tot paru' i-a cazut .... . Curaj pe voi Laura sa bagati masina in parul lui. Nu v-a fost frica sa nu il taiati?
Chiar asa ce e cu Rianna? Ar fi trebuit sa nasca ... Nu stie nimeni nimic despre ea?
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
laura_oana spune:
gabi78 ca sa stea cuminte i-am dat in mana epilatorul meu mai plangea mai radea, se fatzaia, a tinut si masina de tuns in mana dar cand o simtea pe cap nu prea ii placea, asa ca trebuia sa ii distragem cumva atentia.si a mers varianta pana la urma ca iote ce chelios am acum.
carmen noi nu am mai dat drumu la centrala de multicel am o temp constanta de 19.5 - 20 grade in apartament si consider ca e suficient mai ales ca edy nu a fost obisnuit la caldura mare ,la 23 grade de exemplu e fleasca transpira de nu se poate.lui daca ii e frig stranuta.si atunci stiu sa ii mai dau ceva pe el.
am uitat ce am mai vrut sa scriu...
revin maine sper sa imi aduc aminte..
o noapte linistita si fara tipete prea multe ca pe mine Edy ma zapacit azi noapte...se vad canini si al 2 rand de masele( avem 8 dinti si 4 masele)deci nici macar nu ma mai mir de ce plange saracutul de el.
somnic usor.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!