LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Intru asa pe fuga sa-i felicit pe picii din poze. Carmenfr- cred ca v-ati distrat de minune. Si eu vreau mai multe detalii legate de mancare/cazare. Si preturi dc poti. pentru noi patutul pentru Maria e vital dc vrem sa dormim cum trebuie cu totii asa ca sunt foarte interesata de locul unde ati fost voi si ati avut asa conditii pentru copil. Am vazut si un bebe alaptat pe plaja... Magda aia e poza de inramat. Sunteti f frumosi amandoi.

Noi suntem binisor. Eu am niste migrene groaznice. Nu mi s-a mai intamplat pana acum. Sper sa-mi treaca. Mariei ii iese o masea deci e matatita si nu mananca si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Gabi78 multumim de aprecieri. Pe 2mai a ars soarele de ziceai ca-i vara, dupa pranz a inceput furtuna si poaia care nu s-a mai oprit. Acum sa nu-ti inchipui ca am tinut copilul nu-stiu cate ore dezbracat cu putza-n vant. Cred ca a stat gol cam 30 de minute pentru ca scapase in mare si isi udase body-ul si pampersul si cum eu nu am luat in calcul si varianta asta( asa ca nu am luat lucruri de schimb pe plaja) l-am dezbracat de tot pana s-a uscat si l-am imbracat direct cu plovoras si pantalonasi.
In legatura cu sotul, stiu ca nu-si arata varsta dar totusi are 30 de ani.

Mergi la inceput

Ioana sunt multi nebuni in lumea asta dar nu trebuie sa-i suporti pe toti. Si eu am o sefa dusa cu pluta dar nu este chiar asa sarita. Mult noroc sa-ti gasesti repede alt loc de munca si un sef cat mai normal cu putinta.

Mergi la inceput

Crina ma bucur ca Maya s-a acomodat atat de repede. Si tie un ca sa treci cat mai usor de partea cu intarcatul.

Mergi la inceput

Eliana ai curaj daca vrei sa faci o facultate acum. Eu am un copil, zero timp liber si nu as mai face facultate acum nici sa ma platesti, d-apai daca as avea 3 copii.... Esti de admirat. Noi te sustinem indiferent ce hotarasti sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Magdalena, foarte frumoase pozele, iar Vladut cel brunetel e un scump!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Gabicarutul e de la babycomfort, anul trecut am dat 3.5mil pe el, avea pe turcoaz si verdele asta, am luat verde, si toata lumea zice ca am baiat!La hotel, ma intreaba un nene care era cu fi-sa:da' ce e, baietel?Nu, e fetita, zic io cu un zambet lesinatLa catre el:a, pai unde sunt cerceii?in urechi, frate, ca doar nu i i-am pus in alte parti!!
Carutul e practic, se strange ca umbrela, si are multe trepte, vreo 7, in fct de ce nivel vrei.Io ii dau nota 9 din 10, pt ca avand 2manere, nu unu' nu e atat de usor manevrabil ca celelalte.

Tzunanoi am fost la Albena. hotel Kaliakra,4*,all inclusive.Si sa-i laud un pic, ca a fost grozav la ei!
cost: 150E pers, pt 4nopti.(printr-o prietena care lucreaza la agentie, am luat biletele la 125 de caciula)
-3mese pe zi+2gustari
bar in hotel, la piscina si la snack-bar
-2piscine, una de oameni mari si una de 40cm pt pici, cu tobogane cu caderi de apa...
-2sezlonguri pe plaza cu husa si 2prosoape/camera
mancare era.....sa crapi mancand.de dimineata era omleta, kaizer prajit, oua fierte, omleta cu sunca prajita pe paine, 4feluri de cereale, miere 2neamuri,lapte, toppinguri vreo 7(fineti, miere cu nuci, caise confiate...), 2feluri de iaurt, simplu si cu fructe(adica avea fructe adaugate),compot de piersici si capsuni,vreo 7feluri de desert, trigoane cu vanilie si cioco gogosele cu vanile si cioco, prajitura cu gem...nici nu mi le mai amintesc.Deci, e imposibil ca picii sa nu aiba ceva de mancare.Pt ca erau intre neamurile astea de mancare, feluri vegetariene, mancare de post...
la pranj erau 2ciorbe, seara alte 2feluri de ciorba.Erau vreo 5felri e carne(peste, curcan, pui, porc, vita, miel)facute in diverse feluri, garnituri la greu, salate la greu...Credeti-ma, ca pretina asta a mea a venit cu 3kg in plus!Io am venit la fel, 55 la dus, 55 la intorsApoi erau vreo 10feluri de praji, 2-3torturi..
De baut, de la apa chioara la ceai de plante medicinale, ceai negru, fresh-uri de grapefruit si portocale, la vin alb/rosu...buneee, la cocteiluri de n-spe feluri, fara nr...fara nr....
In camera aveam un pat dublu, o canapea(daca ma certam cu sotu), si un pat single.Baie cu dus(spatiul pt dus era cat o cada), 2prosoape mici, 4mari(2erau pt la plaja), era curat de am umblat toti desculti, far teama ca luam vreo ciuperca pe talpa.Plus accesorii la baie:periute de dinti si pasta, 2casti de baie, 2sapunele,un kit pt cucoane, cu cateva tamp. demanchiante , cateba betisoare de urechi, si o pila mititica, pt sot un kit de ras, cu u aparat si o cremuta, si kit pt ajutor, de-ala cu ac si ata.La dus era o chestie desteapta, un buton de ajutor daca ti s-a facut rau.

Tragand o linie, am socotit caa fost cam 30E de pers.Acu' sa fim seriosi, unde gasesti la noi asemenea conditii, de cazare plus masa?Si restul de facilitati?
Am zis ca poate prindem dupa 25 aug, cand preturile scad din nou.
A, si poate ne-ati vazut zilele alea la Realitatea, ca tot filmau prin hotel,ca era emisiunea aia, Romania vs Bulgaria.
A, puteam sa mergem la piscina la un hotel apropiat, piscina int, apa avea 31 grade...insa pretina asta era in zile nefavorabile..asa ca am renuntat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Pt pici avea Dance club, si de pe 1mai a venit o trupa de animatori bulgari, care a organizat jocuri de tot felul pe muzica(pt picii mai maricei)De nu s-au distrat!!Si noi cu asia mici in brate sau dupa gat!Apoi am dansat cu Teodora pana a picat lata
Pt sotii care se plictiseau, era masa de ping-pong(i-a batut sotul meu pe toti intr-o seara, pana la 3dimi a stat), apoi biliard(cu plata)jocuri pt copii(fotbal)
Da, am aflat acum ca e full inclusiv in sept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

florin-a si mamia_alexia – si eu am o tauroaica mai mare cu cateva zile decat puiutzii vostrii si tot asa nu vrea sa mearga singurica, dar nici nu ma stresez. Are ea toata viata inainte sa mearga. In schimb adora sa faca zeci de ture (pana mai ieri prin casa cu mine, acum cu mamaie prin curte) tinuta de manuta si te anunta ca vrea asta cu un e-pi-de super dulce.
Cat despre varza – sa traiasca, eu chiar cred ca mi-a facut bine. Ma dor in continuare sanii, dar parca nu mai sunt asa de congestionati. O sa treaca si perioada asta.

Carmen – sper ca si puiul meu sa uite la fel de repede ca si fetita nasei tale de tzitzi. Nu mai conteaza cat de mult ma dor pe mine, important e sa uite ea ca sa ma pot duce sa o vad. Azi noapte a cautat-o pe mama de tzitzi

Eliana – tinem pumnii sa castigi la loto si sa poti sa te faci doftoritza, venim sa ne tratezi si pe noi. Acum serios vorbind, daca iti doresti asta o sa gasesti o solutie sa-ti faci facultatea, ca or sa creasca picii iar tu esti destul de tanara, asa ca ai timp.

Vazut si eu poze cu Teodora, super concediu vostru si ce mai patut avea printesica in camera!!! Cat despre mancare ... pai la ce povestesti tu acolo cum sa nu te intorci cu 3 kg in plus???

Si pe Vladut la mare l-am vazut, m-a cam luat cu frig cand l-am vazut dezbracat (sau or fi frisoane de la febra?!?!?). Magda ce baiata mare ai flacaul!!! www.ringo.com/photos/album/photo.html?photoId=263866028&albumId=43071963" target="_blank"> La asta m-am uitat foarte mult. Vazut si tatic in poze si taaaaaare copilaros mi s-a parut. Sper sa reusiti sa va rezolvati problemele, mai ales ca am inteles dintr-un mesaj de-al tau ca voi inca va iubiti.

Crina si Maya Georgia

1 Anisor

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ne-am vaccinat... ror-ul adica...
Deci sunt bine, sanatosi... altfel nu-i vaccina.
Au mai luat si in greutate... dr. a scazut cam putin la tzoale ca sa ma simt io bine... dupa ce zise el... 800g fiecare in 2 luni. Io zic 600 g

Multumesc pt. incurajarile legate de facultate... mi-am dorit foarte mult, n-am fost in stare (mama ei de chimie ), parintii nu m-au vazut in stare sa termin facultatea pt. ca ma ofilesc repede... Si uite asa am facut contabilitate... si-mi place atat de mult, ca de-aia fac grafica
'oi vedea ce o mai fii... nu ma las... pana la 80 de ani

radcarmen pai io vroiam doftor de dinti... ce sa ma mai doara, ca ma dor ai mei suficient

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput