LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 14
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
florin-a spune:
mamia_alexia-incapatanati tauri avem(apropo de compatibilitate zodiacala)!Ana merge de manuta, in casa chiar se ridica la marginea patului si intinde manuta ca sa o iei si sa ''pa''.Dc incerc sa scot mana ca si voi se lasa in fundik.Dar nu am vz un copil asa de disperat ca ea ....vrea sa urce si sa coboboare scari in continuu
Ioana-eu nu stiu cum ai rezistat totusi atat iubita???Io ma duceam de mult
Crinami-ai adus aminte de o colega care isi intarca si ea fetita...o avea la altcineva ca sa poata face lucrul asta..saraca umbla si cu foi de varza la sani numa sa ii treaca mai repede dar a reusit..asa ca curaj
ioanaradu spune:
buna dimineata!
haideti la cafea!
fetele va multumesc ... stiam eu de ce vin sa ma plang la voi.
pe la 9 ma duc sa-mi inregistrez demisia.
va pup! mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
gabi78 spune:
Ioana iti tin pumnii! Si iti doresc sa gasesti ceva "compatibil zodiacal"
, n-am mai auzit asa timpenie!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
radcarmen spune:
Neatza!
Ioanaradu, te inteleg perfect si cam stiu ce specimen de sefa e aia ca am lucrat si eu 8 luni la o firma unde sefa contabila era nebuna, pe bune. Nu doresc nimanui sa treaca prin cosmarul prin care am trecut eu, deci te inteleg perfect. Nu se merita sa iti consumi nervii cu asemenea persoane deraiate ca o iei si tu razna. Bafta sa gasesti job nou!
Crina, nasa mea a intarcat fetita acum 3 luni si a fost relativ usor. Intr-o saptamana fata uitase de titi. sa treaca mai repede si sa vina wekendul sa zbori la albinuta ta!
Ma bag la vizionat poze noi!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Ioana wooooooow
Io zic sa le ceara atasat la cv astrograma completa...
Vreau si io sa fiu off-topic... se poate? Ca n-am cui sa ma vaaaait...
Intru ieri pe site la UMF... asa, ca n-aveam ce face, si m-am ofticaaaat rau... Acu se da examen la anatomie si fizica sau chimie (la alegere)... si grile... pai pe vremea meeeeeea
In plus, a scazut si nr. de candidati pe locuri...
Cum sa fac io acu facultati la 30 de ani, cu 3 pici pe cap... ca asta nu merge la ff... Termin medicina la 40, odata cu fii'mea, scoala... Nu-i coreeeeeect... Dar speranta moare ultima, poat castig la loto, angajez 3 bone si ma duc la facultateeeee, la 30 de ani ... si p'orma ma pun pe scos dinti
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
radcarmen spune:
Elianaaaaaaaaaaaaa vrei sa te faci doftorita tu cu ipohondria ta?????????????? Pai vezi ca stiu cazuri de studenti la medicina care aveau pe rand simptome pentru toate bolile pe care le studiau. Baftaaaaaaaa!
Carmen ma bucur ca ati avut o vacanta minunata iar locurile prin care ati fost sunt absolut superbe iar Teodorei se vede ca i-a priit marea. Pupici!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
gabi78 spune:
Am vazut pozele cu Teodora .... super faine.
Carmen spune-mi te rog ce model e carutul vostru, ce firma, ca vad ca are si cos de cumparaturi si se si lasa pe spate de tot. Asa ceva vreau si eu sa luam.
Si misto patutul! Da' voi o-ti fi fost la 10 stele frate! Ca io ma duc in bunglow si nu cred ca au asa ceva. Da' nici nu am intrebat.
Si ca am adus vorba .... Ideea e ca intentionam sa plecam la mare in Grecia, pe la jumatatea lunii iunie. Cum fac cu ciorba de copil? Ca cica aia n-au ciorba acolo? Voi care sunteti mai umblate ziceti ce si cum, ca io is mai de la tara si habar nu am. De iesit am iesit doar la rusi si aia nu au auzit de ciorba, aveau supa-crema de chestii si era fffff nashpa.
Asa ca astept pareri si impresii.
magdalena76 spune:
Neata fetelor!
Am venit si eu la cafea.
Ieri toata ziua m-am chinuit sa pun poze de la mare si iata rezultatul:
[url=”http://www.ringo.com/photos/album.html?albumId=43071963”]poze[/url]
Gata ma bag sa citesc ce a-ti scris ieri si dupa aia sa comentez si eu.
gabi78 spune:
Magda www.ringo.com/photos/album/photo.html?photoId=263866036&albumId=43071963" target="_blank">chiar asa de cald a fost?
Foarte frumoase pozele.
Sa nu te superi te rog, dar cred ca e pt prima data cind il vad pe sotul tau in poze si ... pare un pushtan. Poate de aici si deciziile aiurea?