LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 13
gabi78 spune:
Incerc si eu sa il aduc pe Tudor la Bucuresti, dar nu pot sa promit nimic. Oricum am numere de telefon, vad ora intilnirii si sun in caz ca ajung.
Am fost in parc acusica si copilu' a luat o mare trinta! E vinat la un ochi si sub ochi si are si cucui.
Va pun filmuletz sa vedeti cum merge de bezmetic fara adresa.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
gabi78 spune:
Am mai dat o tura prin parc si am revenit cu poze facute azi dimineata.
Am facut si ROR-ul .... spre sa nu aibe reactii. Doctora mi-a spus ca la o luna de la vaccinul asta pot sa ii fac Varilix-ul, voi ce stiti?
Iar vaccinul impotriva hepatitei A, Havrix parca, e bine sa i-l fac atunci cind intra in comunitate. Acum cica nu are rost.
Mi-a mai spus ca mai e unul impotriva a nu stiu ce, si chiar am uitat ce a zis, dar am retinut doar ca e bine sa i-l fac mai spre 4 ani.
L-am si cintarit/masurat ... are 9,4 kg si 78 cm ambele ma foarte multumesc.
AVoogt spune:
quote:
Originally posted by gabi78
Incerc si eu sa il aduc pe Tudor la Bucuresti, dar nu pot sa promit nimic. Oricum am numere de telefon, vad ora intilnirii si sun in caz ca ajung.
Am fost in parc acusica si copilu' a luat o mare trinta! E vinat la un ochi si sub ochi si are si cucui.
Va pun filmuletz sa vedeti cum merge de bezmetic fara adresa.
Foarte frumoase poznele, filmuletul din parc cu prichindelul... totusi am ramas surprinsa , baieteul care l-a impins ...inca de acum e violent
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
gabi78 spune:
AVoogt baietelul acela are un an si 5 luni deci este cu 3 luni mai mare decit Tudor. Si pe mine m-a surprins.
mami_alexia spune:
quote:
Originally posted by florin-a
Fetele sarumana pentru raspunsuri si incurajari.Eu sunt convinsa ca ma intelegeti ca as vrea sa imi vad si eu mai repede albinuta pe piciorusele ei,,,visez de copil la imaginea asta in care sa chem copil la mine si sa vina ca un robotel,,,o sa ziceti ca am innebunit!
De maritat in 4 labe nu o so marit dar...
1 iunie ..ce as veni si eu..macar sa va cunosc..poate facem si noi mamicile de Cta ceva..ia sa dau eu sfoara in tara
Pupici multi multi multi
Irinuca si Paul-Cristian
PS.cum fac sa imi apare si mie la varsta Ana text in loc de link??
http://b2.lilypie.com/DyTFp3.png
Florina, fetita ta merge in patru labe si nu vrea in picioare? Sper sa nu gresesc ca asa am inteles din mesaj. Daca te consoleaza cu ceva si noi tot problema asta o avem. Mergem in parc, toti copii fug in picioare ea fuge dupa ei in patru labe, prin iarba. Ii este frica, cand ii dau drumul la manute se pune in fund, e foarte smechera. Dau de baut cand incepe sa umble...doar sa veniti pana la Cluj.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ioanaradu spune:
am ajuns acasa. ce va spuneam dimineata? sunt cal-ma ... sunt cal-ma ... inspir ... expir ... cred ca nasteam de 10 ori cat am inspirat si am expirat.
MI-AM DAT DEMISIA!!
stiu ca sunt off-topic ... dar asta e.
a mai auzit cineva ca o ditai directoarea, peste 50 de oameni sa spuna ca isi formeaza echipa pe compatibilitati zodiacale?????
sau ca pe ea n-o intereseaza ca noi avem copii ... copiii se fac cand ai stabilitate financiara si in cazul nostru, al femeilor, cand esti maritata cu un barbat "realizat": casa, masina, conturi "grase".
si ... facultati?? cine ne-a pus sa le facem? pb noastra daca am pierdut 4-5-10 ani pe bancile facultatii. pe ea n-o intereseaza.
adica ne-a jicnit pe fata si pe noi si barbatii si copiii.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
elpower spune:
Ioana sa treaca "calmul" asta! Eu zic ca nu e de regretat. Cu asemenea sefa iti luai campii mai devreme sau mai tarziu. Auzi la ea "compatibilitati zodiacale"! Ce mai e de zis la asa ceva? Si eu cred in zodiii, adica in influenta planetelor din momentul nasterii, dar de aici pana la alegerea echipei in functie de asta...
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Off-topic, on-topic suntem acilea sa ne plangem, sa radem impreuna, asa ca ziceti ce va doare ca nu exista "off", nu?
Vreau si eu la intalneala! Da' care-i ora? Am veni de sambata seara sa nu ratam nimic . Vorbesc eu, dar sper sa nu se iveasca nimic si sa luam scaun de masina sa putem veni. Ca trei-patru ore cu Thea in brate nu-mi surad deloc. Si nici nu e sigur. Sa va vad, sa va ascu;t, sa vad pui dragi si scumpi... Hmmm! Ce vis frumos!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
carmenefr spune:
Ioana bine ai facut.Cum e posibil, ca un om cu rang superior, ales -teoretic- pt ca e o pers capabila, ca are abilitati, ca stie sa vb cu oamenii, sa poata gandi asa???Si mai ales o femeie???
La cum gandeste, o fi ma-sa lu' Columbeanca.
Crina_mio spune:
Gabi ce dulce-iTudor!!! Si ce fain l-a ignorat el pe baietelul care l-a impins!!
Ioana - pai cu asa specimen de sefa... mai bine demisia. Tinem pumnii sa-ti gasesti ceva fain si bine platit si cel mai important cu un colectiv si sef de gasca.
Multumesc fetelor pentru incurajari. Pentru Maya a trecut mult mai usor decat ma asteptam. A plans decat putin dupa ce am plecat noi apoi s-a luat cu joaca cu nepoata mea. A mancat bine, a dormit toata noaptea si astazi doua reprize de cate 2 ore. Ce mai... am fata mare si independenta. Trebuie sa invat de la ea. Ca eu am fost varza toata ziua si la propriu si la figurat . Mi se fac sanii ca niste bolovani si trebuie sa ma tot masez ca-s numai guguloaie prin sanii mei. Mi-a dat dr. de familie si ceva de oprit lactatia, sper sa treaca mai repede si vina week-end-ul sa-mi vad puiutzul. Azi am vazut-o din nou pe camera web, ea radea, nu avea nici o treaba. Macar bine ca ea se simte bine, de fapt asta-i cel mai important. Eu sunt matura, vaccinata, trec eu peste asta.
Noapte buna
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya