LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 17
anaalina spune:
Uiuiuiuuu!!! Ce rai sunteti ati lasat copilul bec!!!! DAr e fromos tare si asa.Pupal-as pe cheliuta
Si la noi e frig si bagam seara ceva in priza.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
Crina_mio spune:
Laura Edy pletos dar si pe "ioja chelioja" Si ce dulce e in poza in care doarmeeeeeeeeee !!!
toti bondareii si albinutele. Ma bucur ca Mihai si Andrei sunt sanatosi, sa o tina tot asa sa-i dea ragaz mamei sa se apuce de invatat. Eliana, daca ai nevoie eu te ajut la fizica si ma rasplatesti cand oi castiga la loto sau si mai bine cand ti-oi deschide cabinet de stomatologie. Si mai stiu si ceva chimie, asa ca... hai la invatat .
Sper ca si Deliutei sa-i revina pofta de mancare, ca doar o tine mami la cort, la aer curat
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
iunita spune:
sara buna gajici!
iaca vin la voi cu o mare rugaminte. maine , care puteti, care aveti timp, care aveti un moment de respiro aruncati un gand bun si catre noi ca o sa fim toata ziua (si se pare ca e posibil si maine noapte) la spital pt investigatii gastroenterologice.. am multe emotii , mi-e frica, aci sunt varza aci mut muntii.. eh.. greu gleutz...dar trecem noi si peste asta.
iediat ce aflu ceva conncret va anunt.
am facut si o boccelutza.. ma parca is proasta.. mare chestie, mergem la niste analize..dar, va rog sa ma credeti, la ficare pampers pus in gentutza ma bushea plansul... abia astept sa scapam ca io mor de inima.
am vorbit cu Martutza azi. Victorash e bolnavior - bronshita. Speram sa isi revina repede repejor! Sanatate multa!!!
Ioanacica la horoscop la tine scrie ca in dragoste astrele iti surad dar in cariera astrele se kk pe ele de ras..aia e dusa frate. Las' ca iti gasesti rpd de munca..pana atunci ai putea sa dai o fuga la Matei.... zic si io asha.....
Eliana hai , ne bagam..c asi eu cochetez cu ideea ..io m-ash baga pe pediatrie evident. sau pe neuro ceva.....(hahaha)
l-am vazut pe Edyyy..foarte tare cheliutza mica.
ma, pe 1 iunie si amrta si loradin ziceau ca ar veni.. sa le trecem la lista .. sa le avem la mana.
gata, va tzuc, ma duc sa ma frec prin pat 2-3 ore pana o sa ajung la concluzia c aoricum nu mi-e somn....pup
oof mai fetelor.. asha speram sa nu am nevoie niciodata sa apelez la voi pt chestii d'astea.... dar sincer am nevoie de voi. e psihologica treaba.. e partea aia cu " vreau sa imi spuneti c ao sa fie bine".. hai ca aberez. papaaaaaaaaaa
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
iunita spune:
tot eu!
a mai fost cineva in spitalul "vicxtor gomoiu" ?
aveti idee cat ar trebui s aii dua medicului care se va ocupa de iarina? ii dau la inceput sau la sfarshit? la mijloc.. pushca mea
si daca e cineva pe fir sa imi spuna ce ar trebui sa iau la mine pt 1 noapte. am pus asha:
pijamale pt amandoua
1 rand de haine de alergatura pt ea
2 prosopele
pampers +servetele -pt ea :D
paturica pt ea
sosete pt amandoua
lingurita+ castronel + biberoncu ceai + un bib pt lapte
nu vreau nici sa plec cu juam de casa dupa mine. ma intereseaza chestii abslout importante ca in rest ori cumpar de pe acolo ori vine sotzu pe acasa...
iar plec. pup
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
Amma23 spune:
Stai femeie pe curu tau si treci la culcare ca nu are nimic fii'ta , in afara de un IQ muuult peste medie.
Da' pentru ce-i faci investigatiile, scuze da io am sarit neshte pagini.
Toate gandurile si rugaciunile mele maine pentru Iarina, pup curutu'.
O sa fie bine Iunio,stai linistita.Sunt 100 % sigura de asta si crede-ma ca simt anumite lucruri. Si la Cristina a fost la fel,numa' nu va mai agitati. Stiu ca nu-i usor, da' ai incredere ca o sa fie bine.
Hai treci la culcare si gandeste-te numa la frumos.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Amma23 spune:
Noapte una si maine sa te prezinti acasa cu fata sanatoasa tun.
Pupici
Ama si Lucas 12 Martie 2007
gabdyd spune:
Radcarmen multam de raspuns. Sunt asa de zapacita de nici nu mai stiu ce inseamna ROR, dar mi-a spus mama ca i-au facut doua vaccinuri. La fel mi-a spus si mie dr, ca nu e asa grav dar totusi...
In fine sper sa fie bine si sa nu faca si Julie , sau si mai rau sora-mea .
Alionushca , nu fii suparata, va veni cu siguranta si BB2.
La multi ani! albinutelor sau bondareilor care au mai implinit un anisor si multa sanatate celor bolnaviori.
martutza spune:
buna seara
sanatate la puiutii bolnavi,succese la facultati mamicilor,pupici la tunsulici pe cheliute si pe ochii invinitetiti
Victor are bronsita,eu sunt in galeata de tristete asa ca nu va mai stresez cu ale mele.sper sa nu dea in pneumonie sa ajungem la spital.e bolnav dar rele tot face.azi a smuls pragul de demarcatie dintre hol si sufragerie,ma refer la bagheta de fixare pusa peste parchet.mananca bine si asta ma bucura.sper sa isi revian repede.
Iunia mai baga 2 body in caz ca transpira de la agitatie,2-3 bavetici si carpite daca regurgiteaza de la endoscopia baritata,apa plata,2 biberoane.banii baga-i inainte la prima discutie sa aibe omul de ce sa-si dea interesul..mama lui de sistem sanitar romanesc.100 pentru dr la care te duci e suficient si mai dai apoi la aia de la eco 50 si la endo 50.ia si de 5 lei pt asistente sa fie draguta cu fata.sa veniti acasa cu rezultate bune .va imbratisez cu drag.astept vesti
Amma tunsulica frumusica .
Noapte buna si sanatate muuuuulta.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
laura_oana spune:
neatza feteleeeee
am facut o cafeaaaa moama ce buna e....asa ca cine mai doreste cine mai poftestete ...treceti al apelu de dimi si al rugaciuni si incurajari pt IUNIA SI FRUMUSETEA MICA DE IARINA
IUNIOOOO eu sunt de parere ca nu are fata nik si ca veti venii inapoi mai sanatoase decat ati plecat, tu mai linistita si fata fara nici o problema.asa ca hai curaj si asteptam vesti.e prea de dimi sa zic ceva mai inteligent....
ma chinuit si azi noapte edy....sa iasa odata caninii aia ca ma impusc ...e mai rau decat la restu dintilor inclusiv cele 4 masele( nu a facut asa urat), ziua e matzait, noaptea la fel+ plans, catzarat pe mine.nu ii intrii in voie cu nimik, musca, baleste ...de fapt ce va zic io voua ca doar si voi le stiti pe astea...
BEAU CAFEAUA SI REVIN, FAC PATURILE SI AM SCHIMB DIN PIJA
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
FETELEEE sa va intreb
copii vostrii se cer sa faca la olita???? ca Edy nu vrea sa se ceara si pace.
acu de dimi mi-a tras tzapa...a facut kk pe el, de obicei dimi bea lapticu apoi il pun pe olita si face pisu si kk, si peste zi daca il pun face pisu sau uneori mai face si kk, o singura data s-a cerut " mama cacaaaa" si a plecat spre baie l-am pus repede pe olita si a facut kk.dar de obicei zice dupa ce face in pampers!
cum ati invatat voi copii sa spuna cand fac? ca al meu e capos rau nu vrea sa zica si ma oftic.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!