Strumfi de iulie-august 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

mamiCamelia multumesc dar poate nu am fost eu prea clara . Eu nu consider ca duc o lupta cu mancatul intrucat nu tin sa-i dau sa manance. Sunt convinsa ca laptele meu e inca bun si ii acopera necesarul de nutrienti asa ca nu ma zbat sa-i dau sa manance. Nu as fi inceput nici diversificarea daca Matei nu se arata interesat de mancare si sa guste din ce mancam noi. Asa am inceput cu avocado luat din farfuria mea .

Ce tare cum te-ai potrivit cu surioara ta sa aveti copii asa apropiati ca varsta! sper si eu la urmatorii, desi sormea( nu cea mica de 18 ani) nu considera ca e pregatita inca. In ceea ce priveste relatia nepotelului cu mancarea poate ca inca nu e pregatit. Eu am observat la Alma a Petrei ca nu prezenta absolut nici un interes in ce era in farfurie sau in lingurita spre deosebire de Matei al meu care deschidea imediat gura. Cred ca fiecare copil are ritmul lui si intr-un final nu va ramane nici unul nediversificat!

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata si haideti la o

Luna e si meritul tau ca datorita tie am avut curajul sa las fata flamanda si sa sar peste o masa Eu ii dau papa la program si tot nu manca.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Uitasem, super filmuletul lui Adelise

Diane mult succes la controlul de 9 luni si pt noul dintisor!

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si noi la cafea.Noroc de Andrei ca-mi tine de urit caci ceilalti 2 baieti dorm. vb nb bn n b
L-am lasat si pe el sa va scrie ceva.
si o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimineata!
Luna, n-am cuvinte ce filmuletz super si ce dulceatza de fetitza ptiu ptiu ptiu
Nonna, lui andrei pentru ce ne-a scris el

Fetitzele, laur e racit saracutzul si tuseste rau din cand in cand. Mai de azi dimineata au aparut si mucisorii rauri-rauri pe care abia reusim sa-i scoatem cu pompitza sau batista bebelusului, pentru ca urla si se zbate de zici ca-l tai! In fine, intrebarea mea e: huimex sau ambroxol pt tuse? Tusea lui e expectoranta de la inceput. Dr de fam a zis humex, dr de la medicover ambroxol, pt ca tusea lui e deja expectiranta. Ce fac? Voi cum ati facut? Ce a fost mai eficient? Si oare mucii asa in valuri o fi semn ca e pe trecute sau s-o fi agravat? Nu de alta, dar ma simt vinovata ca l-am scos ieri afara, dar era asa frumos si dr de fam a zis ca are mare nevoie de aer, ceea ce mi s-a parut logic...offf. Multumesc pentru eventualele raspunsuri

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Violeta, daca tusea e deja expectoranta eu i-as da numai ceai de patlagina, nu sirop ci ceai facut foarte concentrat, de 5-8 ori fata de cum scrie ca se prepara ceaiul in mod normal. La noi a functionat dupa prima "doza".

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Multumesc mult, carla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Buna dimineata si de la noi mai gagiCElor

AM vizionat si eu poze SUPERBE de bebelusi model in iarba(fianna-luna).Cred ca era colectia Primavara-vara sau gresesc???

AM vazut k avem iarashi multi bebei raciti MUUULTA sanatate si speram sa scapati mai repede de mucosi si sa va bucurati de caldura de pe afara! bebicii bolnaviori

Si acum sa va povestim ce am facut si noi de 1 mai!AM FOST LA MAREEE"!"! a fost o zii superba si l-am descaltat putin pe alex si l-am lasat cu piciorushele prin nisip!Era foarte fericit ar fi vrut sa se si balaceasca dar...apa era putin cam rece oricum i-a placut.Pun si poze si sper sa imi fac un filmuletz ca al Lunei

SIiii ca sa ne laudam si noi http://www.flickr.com/photos/25237392@N04/?saved=1

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Mamii, ce pui mare si frumos! Si cum sta el cu talpitzele pe nisip/mare!! Sa-l papi, nu alta. Si ce haios e in poza aia imbracat cu vestutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Neata panselutzelor
Buna buna cafeaua Lunei....e dulce... e tare....ba e dulce.....ba e tare!
Pentru cine nu e in tara, fac completarea ca la noi ruleaza o reclama care mi-e draga , ca sa ziceti ca am innebunit.
Violetan imi pare rau ca a racit printzul. Nu stiu ce sfat sa-ti dau la medicatie. Doar unul am pt nasuc. Curata des, f des nasucul cu aspiratorul nazal zilele astea. Se vindeca mai repede tusea. Mucisorii cica actioneaza ca o bariera pt microbii care ar vrea sa iasa din caile respiratorii ale bebelului....ce-am citit si eu.
Sanatate multa.
A!...eu chiar daca mi-ar raci nitel bobocul tot l-as scoate afara. Cu atat mai mult creierasul are nevoie sa fie oxigenat. L-as feri doar de vant puternic...

Mergi la inceput