Strumfi de iulie-august 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Ups... si cafeaua Lorinei tot dulce e.... ba e tare... ba e dulce...ba e tare....
..... Clar am o problema....vedeti daca n-am nici o grija? Bebe mananca bine, nu e racit, sunt scutita azi de treaba ca e sarbatoare mare, afara e frumos...ce mai.... nici o grija...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Am revenit si noi prin preajma.

Am citit tot din urma, cat ati scris cat am lipsit noi, dar bineinteles ca am uitat mare parte din ce vroiam sa zic.

Luna multumim pentru retete. Sa ne mai dai. Am inceput si eu de vreo cateva zile sa ii fac mancarica gatita piciului, sa nu ii mai dau fiertura de legumite cu carnita. A mancat copilul meu legumele de ziceai ca cine stie ce ii dau. Tot a ras!!!!
Petra imi pare rau ca iti este asa de greu. Lasa ca se face frumoasa de Alma mare si sunt convinsa ca o sa te intelegi mult mai bine cu ea.
Violeta nu stiu ce sfat sa iti dau ca noi nu am trecut prin asa ceva. Dar sa treaca repede repede repede
Am vazut multe multe poze frumoase Alma, Matei de Fianna in iarba cu Adelise. Am vazut filmuletul cu Adelise. Supeeeeeerb filmuletul si supeeeeeeerba si fetita. Alex de mamii cu piciorusele in nisip - abia astept sa imi duc si eu piciul la mare.

Atat mi-am adus aminte .

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna dimi si de la noi!
Mihai a cazut azi din pat pt. prima oara! Era de asteptat, pt. ca nu mai sta locului nici o secunda, insa eu exact la asta ma gandeam cand s-a intamplat1 S-a atins putin cu capul de calorifer ( care e de tabla si a sunat a gol). L-am gasit pe burtica si nici n-a avut timp sa planga, ca l-am luat in brate. Am plans eu si pt. el si am tremurat ca varga vreo 10 min.
Violetan, imi pare rau ca Laure racit dar ai sa vezi ca o sa-i treaca repede. Nu fii ingrijorata, ca n-o sa fie nici o problema.Din punctul meu de vedere, n-ai gresit cu nimic ca l-ai scos afara pt ca nu era vant sau frig .Ce canita miraculoasa i-ai luat lui Laur, de bea atata apa? Noi inca nu chinuim cu 40 ml pe zi! Sanatate multa!
Luna si Fianna, v-am admirat puisorii, sunt super!
Mamii, super la mare si voi sunteti o familie frumoasa!
mamiCamelia, ce bine e sa n-ai nici o grija!

Multumesc mamicilor care au admirat vrabiutza Mihaitza

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Violeta si eu ma lupt inca cu mucii. sa stii ca tusea poate sa fie si de la mucii pe care ii tine in gat si nas, si pe care nu stie nici sa-i sufle, nici sa-i inghita. si andrei mai tuseste, productiv, insa eu mi-am dat seama ca nu are ceva in piept ci e din cauza mucilor. eu i-am mai dat sirop STODAL. pt ca e natural.cel putin asa se lauda.pt muci am folosit numai ser, din ala la sticlute mici, pt uz nazal si oftalmologic. fara pompita sau batista bebelului.
mi-a nu-ti fa probleme cu cazutu din pat, andrei a picat de 3 ori pana acu.
cu mancarea suntem la fel ca fiana cu bebele ei. lapte in principl si completare cu solide(numai cand vrea dumnealui).are la 9 luni 10 kile si ceva si 74 cm la ultima masuratoare acu o luna. asa ca se poate si cu lapte.mancare ii fac dar o mananc mai mult eu(k nici sotului nu=i place:))

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Camelia, alinutzaa, multumesc!
Mi-a, nu eu eram cu cana, as fi vrut eu! Bebe laur bea inca din bibe laptik si ceiutz. O sa incerc sa-i dau si apika, dar nu ii place. Am vrut sa-i dau supica si suc si n-a vrut. Mai incerc. I-am dat si cu cana cu cioc, dar varsa pe el si se preface ca ii vine sa vomite
Mychydutza, mersi!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Luna, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ! Am vazut si eu cum tipa copilul meu de foame si cum a hapait rapid un borcan aproape intreg (de 220g) de mancare. Pentru noi este un adevarat record .

Mi_a, eu eram cu cana. Nu stiu daca de la cana e sau nu, cert e ca am avut una inainte din care mai mult dadea pe el decat sa bea. Acum, de cand am schimbat canita, are spor, nu gluma. Nu e o marca anume, are mustiucul ala din cauciuc si poate sa-ti straga buzele in jurul lui sa nu mai curga pe langa. Asa arata. Cand iesim afara, rade aproape o canuta intreaga (are cam 150ml), iar pe zi bea cam 2 canute.

Mamii, mi-ai facut asa pofta de mare... . Noroc ca aici sta sa ploua si se mai atenueaza pofta. Scump foc Alexutzu tau .

Am vazut poze frumoase cu Matei al Fiannei ()si cu Adelise a Lunei, sunt flori intre flori, ce mai...

Mychy, Violeta, imi pare rau ca puiutzii sunt muciosi , le trimitem un sa treaca mai repede si sa se faca bine.

Revenind la noi, D vrea tot timpul in picioare, sa-l tin de manute si el sa mearga. Uneori se clatina de parca e beat , dar nu se lasa. Cand il iau sa-l asez in fund sau culcat, asa se enerveaza si da din picioare si se uita urat la mine incat cred ca daca ar putea, mi-ar trage si vreo 2 palme .

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

daca puteti sa va "infometati" copiii eu va apreciez, pt ca am incercat si eu treaba asta cu andrei si cand a inceput sa urle dupa lapte "mamamaaaaaaa" a trebuit sa sar cu tzatzele imediat la interval ca altfel era jale. si nu pt ca n-as putea eu sa-l aud plangand ci pt ca tipa asa de tare ca nu stiam ce sa-i mai fac.
am incercat sa-i dau mancare dar asa dadea din maini ca nu puteam sa ma apropii cu farfuria de el.acu ori e al meu mai capos ori e mai rasfatzat , dar cand vrea tzitzi nu stiu ce sa ma fac cu el. zici ca nu stiu ce tragedie i s-a intamplat. mamici de baieti, asa sunt si ai vostri caposi sau e al meu rasfatzat? pot vorbi la varsta asta de rasfatz? sau pur si simplu asa e el?of of mai mai!!!!!!!!!!!!!!!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

salutari si de la noi!

ne-am intors de la Sovata, am fost pentru cateva zile pentru o cura de aer curat ... David s-a balacit pe saturate in piscina hotelului si Mara l-a admirat (apa mi s-a parut cam rece pentru ea si in apa sarata nu a intrat, nu stiu daca era indicata pentru copii asa mici)
cand o sa am timp o sa pun si poze sa vedeti ce frumos a fost

Mara s-a facut o mare mancacioasa, nu refuza nimic, i-am facut intr-o zi ciorba de perisoare, mai dietetica, cu carne de pui si acrita cu suc de lamaie, in alta zi dovlecei umpluti si a fost taaaaare incantata
inca nu avem dinti, dar asta nu ne opreste sa savuram orice fel de mancare (la Sovata a descoperit checul, era si foarte bun )

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, ti-am admirat pozele noi, se vede ca ai schimbat aparatul, desi modelul e la fel de frumos ca intotdeauna. Mi-a placut mult cum ati amenajat coltul cu patutul, peretele pictat si lenjeria asortata.

Noi plecam la mare, venim duminica viitoare, sper sa ne rezolvam niste treburi si sa ne odihnim. Internet am la hotel dar nu stiu daca wireless sau nu, daca e prin cablu pot scrie de pe laptop, daca nu, o sa iau o pauza. Va pupam si sa va regasim sanatosi.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

am implinit 10 luni
La multi ani din partea lui mama, Ingriduta!!!!

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput