Strumfi de iulie-august 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 3
violetan spune:
Fiana, sa-ti traiasca matei si sa creasca mare si sanatos! Ca frumos e! si la multi ani si pt surioara!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
lorinaoo1 spune:
Lunitooooooo daca ne-om vedea vreodata sa te tii bine ca iti sunt datoare cu mii de pupici
si
Esti socata? Si eu: fii-mea a mancat juma de mar copt si 150g de iaurt la masa de seara + san Nu am vazut-o niciodata sa manance asa. Am facut cum ai spus tu, adica la ora 3 nu a vrut sa manance decat vreo 3 lingurite, prin urmare am iesit la plimbare fara sa ii mai dau nimic papa. Acum sunt fericita. Om vedea cum se continua maine povestea
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
diane_dun spune:
Hop si eu sa va zic ca se gaseste iar Calgel in farmacii. Cel putin asa zicea ieri farmacista de la care am cumparat 2 tuburi, asa, preventiv.
Noi sambata o sa mergem la controlul de 9 luni, mi-e si frica sa nu fi scazut Dani in greutate, ca la 8 luni avea 7,100 kg (si 71 cm) si de atunci nu prea a mai vrut sa pape solide... I-a dat zilele astea si al treilea dintisor.
Felicitari noilor iepurasi, Emily si Mihai!
monicabo, felicitari si sarcina usoara!
Mami de Dani (1 august 2007)
CarlaV spune:
Fianna, sa-ti traiasca flacaul si surioara. De cateva zile ma gandesc sa nu uit azi sa va felicit si era sa uit .
Luna, Saby avea 73cm si la 8 si la 9 luni. S-a nascut micuta (48.5 cm).
Mie nu mi s-a instalat CM si nici nu am luat nimic contraceptiv dupa nastere, am folosit doar prezervative. Preferinte de marca nu am insa dupa nastere nu le-am mai suportat o vreme pe cele cu nervuri. Inainte de Saby am luat pilule 8-9 ani, acum nu vreau sa mai aud de ele.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=1a461b5629848062cb8f59&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asta ne-am ocupat noi de ceva vreme.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
Fianna scuze nu stiu de ce am retinut ca pe 1 e sotul. Oricum La multi ani in primul rand lui Matei si apoi surioarei tale si abia apoi sotului.
Lavi ma bucur sa aud ca mananca Lorinuta si sa stii ca e numai meritul tau pentru ca stiu ce greu e inceputul, stiu ce greu e sa nu vii la o ora cu ceva de papa ca poate mananca atunci si tot asa. Dar odata intrata in program merge struna, cel putin la noi.
Eu iau pastile contraceptive ca mi-e frica altfel.
Unde a fugit toata lumea?
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Timi07 spune:
Buna seara!
Luna n-am putut sa vad cu ce v-ati ocupat voi in ultimul timp, in schimb avazut pozele cu copii frumosi in parc.
Alina.a voi unde umblati? La balaceala in Ungaria?
Tot nu-mi revin cum a crescut Sophie asa de-o data....pana nu demult ii erau toti pantalonii nu puteam sa i dau ca picau de pe ea si acum aproape ca-s mici. In sfarsit se bucura cand ma vede si pe mine, pana saptamana trecuta plangea si ma certa unde am fost. (mai ma cearta da tot mai rar)
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
fianna spune:
Multumim de urari!
Ma gandesc si eu sa incerc sa-i fac program de masa lui Matei dar parca totusi... eu am o problema cu mancarea. Daca as putea l-as tine numai pe san. Si asa acum mananca cam 50 gr de altceva pe zi, in rest e laptic. Azi la 9 luni l-am cantarit si avea 9 kg. Si e vesel si activ si in afara de raceala luata de la mine e sanatos.
Cred ca o s-o mai tergiversez putin.
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
Luna1 spune:
Cred ca merge acum filmuletul nostru de mai sus.
Timi cresc repede fetele noastre. Si a mea ma cearta lunea cand vin de la serviciu.
mamiCamelia spune:
Fianna, bebelul surioarei mele are 8 luni si nu vrea sa pape nimic decat san. De 2-3 luni se chinuie cu alte"sortimente" , sucuri, supe, piure, etc... nu reuseste sa-i dea mai mult de 5 varfuri de lingurita. Il chinuie asa de vreo 2 ori pe zi. Daca ar fi dupa nepotel ar termina un borcanel de papa intr-o saptamana. Nu vrea si pace. Dar e mai grasunel decat Luca al meu, desi e cu o luna mai mic, si e sanatos tun. Are un dintzisor abia, rasarit saptamana trecuta. Ti-am spus toate astea ca sa nu te simti singura in lupta voastra cu mancarea
Succes maxim!