Strumfi de iulie-august 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
anamiha spune:
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare- cati ml de calciu de dau la 9 luni jumatate?
Va pup
cafera spune:
quote:
Originally posted by mamii
cafera stay ascunsa??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
Cum ascunsa? Nu ai vazut ca ti-am admirat baiatul...
Ioana75 spune:
Salutare!
Lavi, mersic. Vedem cu plimbarea, intii sa stabileasca colegii programul exact; in principiu pe 26 iunie sint in corpul C.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mamii spune:
cafera am vazut
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
violetan spune:
Lavi, la multi ani cu intarziere lorinutzei! Toate urarile cele mai frumoase si mai inspirate dela mine!
Nico, eu atat am de zis:
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
Kariris spune:
Buna mamici si bebici!
Cred ca va imaginati de ce apar atat de rar spre deloc: timpul. Am citit cate ceva din urma si sper sa nu o spun cu pacat... pe undeva va invidiez. Voi chiar mai aveti timp pentru cate ceva. Eu nu. Eu nu mai am timp nici sa innebunesc. La noi toate se intampla pe rand ca sa simt din plin ca sunt mamica.
Karina are 6 dinti in gura pentru care bineinteles am suportat cu stoicism nopti la rand de circ si plansete si fundulet la tavan. Iris nu are nici un dinte inca deci o voi lua de la inceput si cu ea probabil cand se va mai linisti Karina. Iris se ridica in picioare non stop si isi da cu capul de pat intr-una cand cade... fapt pentru care trebuie sa o pun in tarc. Karina inca nu se poate ridica in picioare desi e cu 600g mai usoara ca sora ei. Nu se poate ridica decat in premergator.
La masa e un circ non stop pentru ca draga de Karina vrea sa ii dau numai ei daca se poate. Cum vede ca indrept lingurita spre Iris incepe: " ne, ne, ne" si se stramba si face ca ariciul. Daca s-ar putea sa pape numai ea, sa fie toate jucariile la ea, ii fura tot lui Iris inclusiv suzeta din gura (desi ea nu suge suzeta) dupa care ii da si 2 palme in cap tipand de bucurie. Iar Iris saraca e mai bunuta, mai blanda, mai tolomaca si si-o tot fura de la sora-sa. Ieri a muscat-o de mana de am crezut ca ii face gaura.
Cred ca o sa imi mai iau o bona ca doar noi doua nu mai facem fata. Eu nu mai apuc sa gatesc pentru mine deloc. M-am saturat de iaurturi ca de mere padurete.
Abia astept sa ne mutam (zilele astea, in sfarsit!) ca sa le pot spala si eu intr-o cada mare pentru ca nu mai incap in nici o cada de bebei si ma si rup de spate.
Deci, per total stam bine: avem si dinti (Karina) si am inceput sa si mergem tinute de mana (Iris).
va pup pe toate si pe bebei!
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
cafera spune:
Lachi, sa-ti traiasca minunile. Cred ca e tare greu cu doua de-o data. Noroc ca sunt asa dulci si uiti de toate privatiunile. Cine e doamna care te ajuta? Sta permanent cu tine? Va doresc zile usoare si nopti linistite!
ioanaiub spune:
Lachi, ce mininatie de fetite, sa-ti traiasca! E greu cu doua deodata dar cred ca si bucuriile sunt la dublu.
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
lorinaoo1 spune:
Mamii felicitari pt "tata" si ici sa iasa dintii mai usor.
Lia nici voi nu cred ca o sa va lasati mai prejos
Nico ce domnisoara cocheta ai tu acolea
Ioana insemnez pe calendar
Violeta esti o dulce! Multumim de urari cat si pt mesajul frumos din jurnal
Monicabo multumim pt mesaj
Lachi ti-am vazut mandretile de fete . E simpatica tare Iris cum inchide ochisorii la pozat si Karina e tare semeata si curajoasa, iar tie iti sta bine blonda. Trimitem pupici sa-ti dea niste energie suplimentara
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by anamiha
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare- cati ml de calciu de dau la 9 luni jumatate?
Va pup
poze cu Eva
Eu nu ii mai dau calciu de cand mi-a spus Alina, mama de A-uri, ca nu e bine sa ii dau fara niste analize in prealabil. Deci, practic, nu stiu sa raspund la intrebarea ta? Mai bine intreaba medicul, asa vei fi mai sigura ca faci ceea ce trebuie.
Apropo de calciu, ca mi-am adus aminte... La copiii vostri li s-a inchis fontanela? Imi aduc aminte ca parca pana la un an si jumatate se inchide.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal