Strumfi de iulie-august 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

are 6 de la 6 luni si stau sa ii iasa 2 canini ,cei de sus!Se vad umflati si langa gingie dar vad k nu ies naibii odata!Si ale ishi face primul si al 2 lea somnic in pat la el!Primul somn e de o ora juma al 2 lea de maxim 45 de minute iar apoi in pat la noi IAr eu care fac ture intre patul meu si al lui ma ridic il pun ma ridic il reiau si tot asa .
Faza e ca azi noapte l-am lasat in pat cu noi tocmai ca sa vad daca mai bazaie si da urla deci e clar de la dinti..sper sa se rezolve si problemele noastre..

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ooooo, pai cu atatia dintisori o s-o crantane pe Adelicioasa la vara! Citeam azi dimineata ca urmeaza sa va vedeti pe teritoriul vostru. Musai sa-l inveti sa dea pup pana atunci!

Acu fug si eu sa blenduiesc ceva de mancare pentru mamzelina, ca acusi se trezeste si face scandal ca n-o astept cu masa pusa!

Mergi la inceput

chiar k sper sa invete sa pupe [:d] daca nu zice domnul Luna ceva ca tatzii ajtia sunt cam geloshi [:d]

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hmmm. Cine imi clantane mie fata? Cu pupicii suntem de acord! O sa invatam si noi sper.

Muncesc. Pupici.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

deci ne acceptati pupi baloshi??

Alex 8-9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

in sfarsit am ajuns la zi cu cititul si pot si sa postez ceva.
vad ca vine iar un val cu dintisori pe aici. andra s-a trezit toata noaptea. acum doarme la mine in brate. dimineata cand am verifica am descoperit dintisorul nr. 5.
la evaluarea de 9 luni stam destul de rau: 7.5kg desi la nastere a avut 3.5kg. analizele sunt bune asa ca dr spune sa o las in pace. ea mananca binisor.
am vazut foarte multe poze de cand nu am mai scri si toate mi-au placut. nu nominalizez caci sigur uit pe cineva.
monica felicitari si sarcina usoara! ma bucur pt tine.
mami eu am mare noroc cu andra ca sta cu oricine. s-a intamplat sa fim in oras si alex sa trebuiasca sa mearga la wc. a trebuit sa o las pe andra cu o doamna ca sa il ajut pe alex, iar domnisoara s-a dat in spectacol. ii placea ca o admira toata lumea. de azi avem o bona noua iar andra desi e maraici a stat cu ea. doar seara cand e foarte obosita plange dupa mine.
felicitari tuturor strumfilor care sunt la primi pasi. noi mai avem ceva de asteptat. domnisoara nu mai vrea nici sa se ridice pe patut.
daca va era dor de noi gasiti pozici aici
va pup

nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nicio problema va dam balosi inapoi.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

nma, ai niste frumosi. Sa te bucuri de ei.

Mergi la inceput

cafera stay ascunsa??

Alex 8-9 luni

Mergi la inceput

ce pot sa zic gata nu mai avem bebelushi avem copilutzi

Luna asta un IEZ face primul ANISHORRRRR Deci ar trebui sa se sarbatoreasca sper sa apara mama de IEZ sa dea de baut cand trebe daca ar timp

Apoi domnishroica lui NMA.....mamma mia ce domnisoara cochetzica..

Alex 8-9 luni

Mergi la inceput