Strumfi de iulie-august 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
mi_a spune:
Buna seara si de la noi!
Incerc sa raspund si eu la cateva intrebari, daca imi mai aduc aminte:
Mikhy, feicitari pt. flacau. Al meu inca nu a luat-o din loc, insa face progrese de la o zi la alta din alte puncte de vedere si anume intinde nasucul la pupat, arata cu degetul daca e intrebat unde e becul( pana acum arata doar cu privirea). Despre Bebe Care pot sa-ti spun ca eu am carucior de la ei, nu e nemaipomenit , dar nici scump! N-am idee despre scaunul de masina . Eu am Miniblu scoica si sunt multumita de el. Nu ca mi-ar fi stricat unul mai bun, dar la mine in oras oferta nu e prea variata in ce priveste articolele de bebelusi.
In privinta intercatului, mi-e groaza sa ma gandesc la acel moment, sincera sa fiu sper sa fie cat mai tarziu pentru ca sunt eu mai dependenta de alaptat decat el. Ma gandesc cu groaza ca o sa trebuiasca sa il resping atunci cand vine singur si se lipeste cu gurita de pieptul meu si de aceea nu cred ca o sa am inima sa fac asta prea curand. La mine s-a pus problema intreruperii alaptatului cand am descoperit diabetul pt. ca medicamentele pe care trebuia sa le iau erau incompatibile cu alaptarea. Din fericire a existat varianta injectiilor cu insulina si astfel am rezolvat problema. Eu nu sunt pregatita psihic sa renunt la alaptare, mi-am dorit foarte mult acest lucru si cu greu l-am realizat, asa ca...
Lia, din pacate si eu intalnesc astfel de mamici in parc si prefer sa ma tin la distanta de ele.La urma urmei nu am nimic de pierdut! Lui Mihai ii plac foarte mult copii si pana acum nu a avut experiente neplacute cu ei.Cert e ca nu s-a jucat decat cu vreo 3 de varsta lui , nu mai mari( ma refer in parc).
Mamii, felicitari pentru "tata"! Mihai spune de multa vreme si ma-ma si ta-ta, insa fara sa fie adresate cuiva , adica nu mi-a dat impresia ca si constientizeaza cand spune. Parerea mea este ca sunt doar niste silabe in perioada asta de lalatiune. De exemplu el nu a auzit cuvantul "tata" si cu toate astea spune de la 6 luni "ta-ta-ta-ta". Desigur, asta nu inseamna ca taticul lui Ale nu trebuie sa fie mandru !
Lavi, in "Mama si copilul" scrie ca e normala la bebelusi teama de straini din luna a opta( asa parca ii zice) si ca asta e primul pas spre socializare.Mihai plange daca se apropie prea mult de el sau prea brusc persoane necunoscute. Atata timp cat stau la distanta le studiaza foarte atent si daca crede el de cuvinta le trimite si un zambet. Totul e sa stea departe! Nu i s-a inchis fontanela, chiar acum 3 saptamani i-a palpat-o dr.
Nma, bine ai revenit! Ti-am admitat puisorii dragalasi!
Lachione, ce dragute sunt Iris si Karina. Si bucalate ! E fascinant ceea ce povestesti despre diferentele dintre ele!Poate dupa ce iti pui bona vei intra mai des pe aici sa ne mai povestesti despre ele!
Acum noapte buna , ca pic de somn!
Mihai si mami
Luna1 spune:
Mamii felicitari pentru tata. Vezi pana venim la voi sa stie sa zica Adelise.
Noi calciu nu dam.
Si Adelise mai plange la straini dar rar, numai daca tabara pe ea. In general insa e ok ii place atentia acordata. Iar pe bebelusi sau copiii de toate varstele ii adora.
Nico am vazut doua frumuseti de copii. Sa-ti traiasca.
Lia eu am noroc ca aici nu se incurajeaza violenta deloc tocmai pentru ca au avut ani de bullying iar acum sunt campanii intregi de stopare a violentei. Asa ca majoritatea printilor au o rabdare de fier cu odraslele, vorbesc frumos, nu tipa, iar daca devin violenti copiii se procedeaza cu grija si tact urlete batai si violenta. Bine asta la modul general, gasesti si aici totate soiurile dar eu imi iau copiii si plec daca nu-mi place. Insa am noroc sa stau intr-o zona bunuta.
Lachi stiu ca nu e amuzant dar am zambit cu gura pana la urechi cand ai povestit de fete, i-am tradus si sotului si ne-am amuzat gandindu-ne cum ar fi cu doua Adelise. Sunt convinsa ca greu insa frumos.
Lavi nu ni s-a inchis fontanela insa e mititica, cam cat un banut de...nu mai stiu ce monede aveti. Oricum micuta.
Va pup
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
lorinaoo1 spune:
Neata! Haideti la o cafeluta buna, buna
Mi-a, Luna mersic pt raspunsurile cu fontanela. Chiar eram curioasa pt ca am intalnit in parc un copilas caruia i s-a inchis fontanela de la 2 luni si facuse tratament cu calciu.
La noi e o dimineata asa de frumoasa, insorita si vesela Sa aveti o zi excelenta!
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
ioanaiub spune:
buna dimineata
hai ca dau eu o cafea astazi sa mai inseninam ziua, ca si asa se anunta ploi
David a plecat la gradinita si astept sa se trezeasca Mara cu o foame de lup, ieri dupa amiaza am fost la gradina si aseara era gata sa devoreze tot de pe masa, noroc ca am mai temperat-o ... azi avem la pranz pilaf de orez cu dovlecei, un deliciu, e o placerea sa gatesc pentru ea, ca nu face mofturi ... mi-am cam pierdut avantul culinar in ultima vreme pentru ca David mananca foarte prost si nici macar nu era interesat sa guste mancarurile preparate de mine cu atata pasiune dar cand o vad pe Mara imi mai vine si mie inima la loc
in alta ordine de idei, m-am decis sa trec la cura serioasa de slabire, ca nu se mai poate asa, la Sovata la piscina nu ma simteam in largul meu, aveam impresia ca sunt cea mai grasa de pe acolo , sper sa-mi fie usor, cu atatea verdeturi la piata
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
cafera spune:
Buna dimineata!
Lavi, nici Ilincai nu i s-a inchis fontanela, dar nici nu trebuie pana la varsta pe care ai mentionat-o tu. Pupici la fata dodoloata.
Mamii, ce baiat mareeeeeeeee ai: merge, spune ta-ta, mananca paste, un voinic si jumatate. Si unde mai pui ca se pregateste sa o curteze si pe Adelicioasa. Luna, ai incurcat-o!
Lia, cazurile exemplificate de tine sunt, din pacate, prezente in multe locuri unde copiii ar trebui sa se bucure nu sa fie apostrofati. Nici eu nu stau prea mult in preajma acestor mamici.
Pandaaaaaaaaaaaa!
Karliiiiiiiiiiiiiiii!
De ieri, Ilinca mea frumoasa a inceput sa puna pasi maaaaaaaariiiiiiiii si cu tinta. Adica tine directia. Nu stiu cum a invatat, cert e ca am vrut sa o tin semeata pt o poza si m-am trezit ca a luat-o la picior.
cafera spune:
Am uitat sa va spun ca era fericita tare, tare de reusita. Si nu vrea sa fie tinuta decat de incheietura manutelor, ca e fetita mare. Am pupacit-o ieri toti si aseara si-o luase in cap: tipa si chiuia cat o tineau plamanii. De atata efort s-a culcat la orele 20 si nici acum nu s-a trezit. Nu vreau sa ma gandesc cum o fi scutecul.
Va pup si va astept cu vesti.
ioanaiub spune:
Cafera felicitari pentru reusita Ilincai ... se pare ca parasiti clubul
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
ghinetz spune:
quote:
a noi e o dimineata asa de frumoasa, insorita si vesela
Da, asa se vede prin geam, dar afara e rece si vant. Ai mei au sunat sa le arunc gecile pe geam, ca i-am trimis in bluzite.
Poate la tine in cartier sa fie mai bine. La mi ne e un alizeu care ma dispera. Vine de pe Cetatuia.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetzquote:
a noi e o dimineata asa de frumoasa, insorita si vesela
Da, asa se vede prin geam, dar afara e rece si vant. Ai mei au sunat sa le arunc gecile pe geam, ca i-am trimis in bluzite.
Poate la tine in cartier sa fie mai bine. La mi ne e un alizeu care ma dispera. Vine de pe Cetatuia.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Oana, ai dreptate, eu nu scosesem nasul pe fereastra afara. Dar eu tot vesela sunt, ca eu practic sunt dependenta de soare si de lumina.
Cafera felicitari pt progresele princesei Ilinca
Editez: am scris "princesei" pt ca ma gandeam la principesa mea, asa o alintam noi
lorinaoo1 spune:
hehe, daca tot vorbeam de printese si principese, sa va arat un pui de zana de care sunt din ce in ce mai indragostita
si cu hamul la plimbare