Strumfi de iulie-august 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
haideti ca am ceva timp, Matei e preocupat cu jucariile.
Fontanela nu-i inchisa, la straini plange doar daca sar pe el, cum spuneti si voi, in rest e foarte sociabil. In parc se duce spre alti copii, ii studiaza, inca nu am dat de mamici urlatoare si pocnitoare...probabil ca l-as lua si ne-am juca in alta parte.
Progrese....spune vrute si nevrute...e ca o moara stricata, rade mai mereu, e un copil tare vesel....sta singur in picioare, pasi inca nu a indraznit de unul singur, dar merge tinut de o mana...vine cand il chemam, ne da ce are in mana daca ii cerem.
Tricicleta aia e minunata, mai ales ca in carut nu mai statea de ceva vreme si il scoteam numai in brate afara. Sta si in piciaore in ea, si in sezut, apasa pe butoane....deci e super!
Despre mine, tocmai ma refac dupa un nenorocit de virus ciudat...un fel de gripa dar numai cu durerile de "carnitza" si de cap....oribil!
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
loredana_76 spune:
Buna dimineata.
Nu am mai intrart de mult ca nu prea am timp,dar acum m-am gindit sa va anunt : intru si eu in cursa pt bb2. a fost cam neasteptat dar acum incerc sa ma impac cu gindul.Singura problema e ca eu am facut cezariana si au trecut 9 luni(stiu ca trebuie sa treaca 1 an de la nastere)pina ajung eu la doctor aveti idee daca e vreo problema?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
Lorina , frumoase pozele voastre! Fontanela inca nu i s-a inchis....s-a mai micsorat, normal, dar tot mai e deschisa...si eu la fel am auzit ca se inchide la 1 an si ceva.
Andreea nu plange la straini (care nici nu o agaseaza), insa ii studiaza ff atent. Abia cand cunoaste omul mai bine, incepe sa zambeasca..altminteri sta serioasa.
In rest, merge sustinuta, singurica inca nu sta, decat 2-3 secunde, altminteri studiaza obiecte, tipa dupa ele (aici e cel mai greu, ca depinde ce vrea)
Trebuie sa mai citesc din urma, ca sa vad despre ce s-a mai vorbit, caci nu prea am avut timp.
In rest, multumesc celor care m-au mai felicitat in legatura cu sarcina...cafera, Amethyst, lorina, nma, si daca au mai fost fete acum , mai spre sfarsit, scuze daca nu am retinut.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
mi_a spune:
Loredana, felicitari din toata inima!
Din cate imi amintesc de pe vremea cand eram la aspirante, era acolo o mamica ce ramasese insarcinata dupa 4 luni de la cezariana si totul a fost in regula pana la urma. Exista riscul rupturii de uter -din ce-am citit acolo- insa cu o supraveghere medicala atenta sunt sigura ca o sa fie bine. Asa cum ii spuneam si Monicai intr-un mesaj anterior, cred ca sunteti niste norocoase sa va bucurati din nou asa repede de aceasta minune.
Mihai si mami
otim spune:
si
si de la noi .
noi periuta de dinti o folosim (fara pasta )cam de doua luni , la baie o primeste in manute si il mai ajut si eu , ii place la nebunie de periuta (acum sa nu va inchipuiti ca se spala pe dinti de mama focului , dar ne jucam cu periuta sa ne obisnium ) . La parte cu plansul
quote:
Originally posted by liadorian
mamii, si Una face fix la fel:
- se trezeste de en ori pe noapte - mai nou ma dispera motivul: doarme prunca pe burta dar nu stie sa se rostogoleasca inapoi pe spate cand are chef si atunci ori o ia in patru labe pana da cu capul de perete, ori mormaie s-o intorc eu. Chiar, cand se trezeste o sa sa exersam rostogoliri ca m-a capiat.
- plange cand te apropii de ea fara preaviz, daca te repezi s-o pupi, smotocesti etc. Daca o lasi in banii ei, sa initieze ea o apropiere, e ok. Dar cum nimeni nu-i da sansa asta, iaca am un copil urlator pentru care toata lumea ma compatimeste. Eu nu-mi fac chiar nicio problema, va socializa si Una in felul ei, atuni cand e pregatita.
e fix identic (parca mi-ai cunoaste copilul
![](icon_smile_big.gif)
Fontanela la noi s-a inchis de ceva vreme (cam de o luna ) de s-a mirat si tanti doctor ( de fapt ea s-a mirat si cand ne-a iesit primul dintisor la 4luni jumatate de m-a intrebat daca am baut calciu in sarcina )
Lavi e superba un pui de zana
Otilia
![](mamica.gif)
otim spune:
felicitari pentru cele care au curajul de a intra in cursa pt bb2 , va admir . Desi si noi ne dorim bb2 dar nu acum poate peste vreo 5 ani (planificat) sau cum o vrea Doamne Doamne ( dar nu acum ) .
felicitari loredana_76
Otilia lui Laurentiu Ovidiu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunflower1979/sunflower1979.jpg)
sunflower1979 spune:
salut!
stau prost cu timpul si-n plus denis a facut laringita, e racit.
dar am intrat sa o felicit pe a doua mamica ce a inceput odiseea pentru bb2. felicitari loredana! o sarcina usoara si un bb perfect iti doresc! mi se ridica pielea pe mine cand aflu astfel de vesti...de fericire!
si mai vroiam sa o laud pe micuta si frumoasa zana, lorina si sa-ti spun, lavinia ca mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris in albumul lorinei...cat adevar!
si am mai pus cateva poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
olguttza spune:
Monica si Loredana, felicitari!!!! Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi! ia uite cum incet-incet se sparge gheata de-a binelea. who's next?
felicitari si strumfilor care fac progrese vizibile: Alex, Lorina, Ilinca, Matei.
am vazut pui frumosi de Nico, Luna si Ioanaiub.
noi ne-am intors la capitala de cateva zile si taaaare tanjim dupa o alta plecare pe undeva. la Campina, Olga mea a dormit bustean in fiecare noapte, de nu-mi venea sa cred si mereu o scuipam de deochi. ne-am bronzolit ca tractoristii, pe fata si pe maini, ne-am oxigenat creierii cu aer tare si curat (ma rog, mai curat ca asta d-aci) si ne-am intors acasa cu forte proaspete ca s-o luam de la capat cu trezirile peste noapte (invariabil, doarme fix 9 ore adunate, indiferent de ora la care adoarme). sa nu vorbesc (,,) cu pacat, ziua doarme binisor: 3 somnuri daca stam in casa, 2 daca iesim afara; primu somn e cel mai sanatos, de 2 ore jumate - 3, al doilea de o ora - o ora jumate, si ultimul de 30-45 min.
este innebunita dupa tablia de la patul mare, de care se sprijina doar c-o singura mana si se ridica-n picioare intr-o fractiune de secunda; face miscarea asta si-n patut (care e tarc, de fapt, ca doar se joaca acolo), dar e ceva mai inalt si se cam chinuie; face cativa pasi si merge singurica de-a lungul patului (se sprijina in maini si-n gingii ). a inceput sa spuna "mama" si "tata/tati" legat, nu pe silabe ca pana acum, si o face cu adresare directa - zici ca-i o papusa cu baterii.
in rest, mi-am dat seama ca am un copil foaaarte destept : s-a prins ca daca apasa pe un buton la telecomanda se aprinde televizorul si e in culmea fericirii cand face chestia asta; i-a cumparat taica'su un set de jucarioare piuitoare din cauciuc, alba ca zapada cu cei 7 pitici, si cand e cu toate pe langa ea o intreb "mama, unde-i mutulica?", iar ea il scoate din gramada imediat si mi-l da.
cred ca e stangace, face orice numai cu stanga: prinde, apuca, se sprijina, loveste. si mai cred ca are ureche muzicala.
daca cineva falseaza urat pe langa ea, isi pune mainile pe urechi.
legat de fontanela, nici a ei nu s-a inchis, e mai mica acu, normal. tre sa mai mergem si noi la un control zilele astea.
Edit ca sa spun ca avem cateva poze noi in semnatura.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
Loredana, felicitari
Ma bucur mult pentru tine!
Cand ai DPN-ul?
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze