Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Yaia, bine ati revenit. Ma bucur ca totul a decurs ok, vad ca numai probleme minore. Cum adormea Tudor in patutul pliant? Cu mare scandal sau rezonabil? Cu mancarica a fost ok? Interesanta treaba cu pozitionarea in avion, e bine de stiut.

Multumim!
Pai Tudor nu adoarme singur in patut. Ziua il pun pe umar si-l plimb cam 5-10 minute pana adoarme si apoi il pun in patut. Seara il las sa adoarma la tzitzi si apoi il pun in patut. E destul de dificil sa-l pun in patutul pliant, ca e cam jos fundul patutului, dar cu rabdare...
Cu mancarica a fost ok, am avut borcanele de aici, ca auzisem de la voi ca nu sunt multe sortimente de Hipp in tara si nu aveam nici chef de gatit.
Voi cand plecati si unde? (am citit, dar nu am retinut, scuze!)

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

L-am vazut pe Tudorica fara frica
Stand frumos in poponica
Si pe Cristi cel voinic
Leganandu-se un pic

Frumosi papanashii nostri, nimic de zis ! Si voinici pe deasupra !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:

Maria, eu deja sunt pe lista cu suspecti bolnavi la cap de la Medicover, deja ma stiu toti aia paranoica si zambesc complice cand ma vad.

Degeaba, degeaba, daca n-au demonstrat-o negru pe alb ! Nu te-au invitat si pe tine sa-ti faci vreun set de analize, ca doar esti si tu abonat de-al lor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Vine Ion acasa de la oras si zice catre Maria, hotarat:
- Marie, stinge lumina, trage perdelele si īn pat iute.
- Ma Ioane, da' mai am de lucru.
- Dac-am zis, am zis!
Vede Maria ca n-are īncotro, se conformeaza. Se pune si Ion īn pat, trage plapuma peste ei si zice:
- No, acum Marie, sa-ti arat ce ceas cu fosfor mi-am cumparat.

Trei pensionari stau pe o banca si se uita la lume. Trece o pipita miscindu-si gratiosul poponet.
Primul zice: - Ce-as mai stringe-o pe asta in brate...
Al doilea:
- Ce-as mai saruta-o...
Al treilea, dupa un efort de gindire:
- Parca...mai era ceva...

La tara.
Preotul: Unde duci vaca asta, Anica ?
Anica(14 ani): La taur, parinte.
Preotul: Tatal tau nu putea sa faca lucrul asta ?
Anica: Nu, parinte ... trebuie sa fie neaparat taurul ...

La sedinta Consiliului Local Cluj, un consilier propune:
- Eu zic sa mai facem o statuie īn orasul nostru.
Imediat vin ideile:
- Sa fie o statuie cu taranul romān!
- Sa fie taranul īmbracat īn costum national!
- Īn mīna dreapta sa aiba o furca, sa se lupte cu ungurii!
- Īn mīna stīnga sa aiba un streang, sa stie ungurii ce-i asteapta!
- Si īn streang sa atīrne un ungur, sa fie mesajul clar!
Dupa o clipa de tacere, vorbeste Funar:
- Bine, dar sa schimbam ungurul īn fiecare zi.

Mergi la inceput

ROX multumesc mult ,eu nu am avut curaj sa merg la pediatru sa-i spun de ce sunt eu stresata ,
LUY
urez si eu LA MULTI ANI !tuturor sarbatoritilor de astazi .

Mergi la inceput

ma bag la somnic ,maine lucrez
NOAPTE BUNA tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:

Buna seara. Azi am tras chiulul dar din motive obiective. Tati a facut o boacana in setarile computerului meu si azi s-a apucat sa o repare. Inca lucreaza. Eu abia am asteptat sa culc fata ca sa dau iama la al ei si sa scriu si eu ceva.

Deci, fost azi la dr, chinuit copilul crunt la analize, i-au spart vena, s-a coagulat sangele imediat si a fost nevoie sa le repetam. Una peste alta vestea buna este ca au iesit bune, mai putin niste limfocite marite peste limita. Ele indica o infectie usoara, insa restul sunt perfecte. Apropos, am facut si Ca si Fe si sunt foarte bune, apropos de grijile legate de anemie, nici pe departe asa ceva.

Buuun. Fost si la pediatra si la ORL. Urechea este mai bine, nasul usor infundat, nici un alt semn de nimic. Inteleg ca este o viroza super usoara si ceea ce il supara nu este nicicum raceala asta. Dr ORL zice ca e limpede acum la timpan, doar usoara inflamatie, dar se vede bine si nu crede ca urechea ii da mai mult decat un discomfort, nu dureri mari si nu justifica singura crizele de plans. Probabil dintii sunt mai degraba cauza, ma ingrozeste daca o va tine asa pana ii ies. Cam asta a fost concluzia ambilor de altfel, ca probabil dintii dau crizele de istericale, otita usoara a fost o pura nimereala.

Cam asta de la noi, azi a fost mai bine, spre seara chiar linistit. Baleste insa foarte foarte tare, nici nu stiu ce dinte ii iese mai intai.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Aoleu mititelul....
noi am facut o hemoleucograma doar din degetel si se pare ca e putin anemic (hemogloboina si hematocritul sunt putin sub valoarea normala).
Daca tot vb de analize ai idee ce inseamna valoarea ridicata a trombocitelor (400 si ceva normal si el are 500 si)? Stiam ca se coaguleaza sangele mai repede dar cam atat pana se intoarce pediatrea din concediu.

Bine ca nu are pb cu Ca si Fe dar cred ca l-a chinuit mititelul...nici nu vreau sa ma gandesc ca tb sa facem si noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bikmaria

sa va-nveseliti putin:
culmea agriculturii: sa ari Calea Victoriei cu boii din guvern
culmea prostiei : un politist blond
culmea culmilor: mutul ii spune surdului ca orbul se uita la ei
culmea masturbarii: torni putin cilit si nu mai trebuie sa freci deloc

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

L-am vazut pe Tudorica fara frica
Stand frumos in poponica
Si pe Cristi cel voinic
Leganandu-se un pic

Frumosi papanashii nostri, nimic de zis ! Si voinici pe deasupra !

Primeste te rog din partea domisorului T un mare buchet virtual

Mergi la inceput

Si iata ca dupa f mult timp am deosebita placere de a va oferi cafeaua de dimineata
Tudor s-a trezit azi la ora 5 cu un chef nebun de joaca deoarece aseara la 8 a picat frant fara sa apuc sa-i mai dau de mancare.

Partea buna a lucrurilor a fost ca a papat la 10 jumate 200 ml de lapte prin somn pt ca era lignit de foame si la 5 dimineata iar... Nu stiu cum de nu a facut bube ca pt el laptele e cianura nu alta...
Partea proasta a fost ca tati a parasit patul conjugal pt ca era frant de oboseala iar Tudor devenise f galagios.Nici acum nu l-a luat somnul se rasuceste in patut si face o galagie de trezeste si vecinii...noua pasiune: baga degetelele in plasa de la patut si trage si trage pana se desfac ochiurile...arata patutul ca dupa razboi dar altul nou nu vede

Mergi la inceput