Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)
Raspunsuri - Pagina 20
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by melaniatud
Si iata ca dupa f mult timp am deosebita placere de a va oferi cafeaua de dimineata
Tudor s-a trezit azi la ora 5 cu un chef nebun de joaca deoarece aseara la 8 a picat frant fara sa apuc sa-i mai dau de mancare.
Partea buna a lucrurilor a fost ca a papat la 10 jumate 200 ml de lapte prin somn pt ca era lignit de foame si la 5 dimineata iar... Nu stiu cum de nu a facut bube ca pt el laptele e cianura nu alta...
Partea proasta a fost ca tati a parasit patul conjugal pt ca era frant de oboseala iar Tudor devenise f galagios.Nici acum nu l-a luat somnul se rasuceste in patut si face o galagie de trezeste si vecinii...noua pasiune: baga degetelele in plasa de la patut si trage si trage pana se desfac ochiurile...arata patutul ca dupa razboi dar altul nou nu vede
Va placut partea cu "lignit de foame" nu?
Sunt obosita va rog sa ma intelegeti...
Mada28 spune:
Buna dimineata! Hristos a inviat!
V-am citit in fiecare zi la cafea dar nu am avut timp de intrat.Pastele l-am petrecut in familie. A fost si tati acasa, zilelea astea si m-am mai relaxat si eu. De 1 mai am plecat in statiuni iar seara in Mamaia la Scoica Land.Luca a fost super si in masina si la restaurant.Am un baiat plimbaret.
Ieri am iest cu tati la tenis.A fost si Luca.O sa punem poze.A fost soare si am stat pana dupa-amiaza afara.
Am vazut ca sunt multi bolnaviori.Sanatate multa.
Am si eu o problema cu Luca: a ineput sa planga dupa mine. Numai sta fara mine. Nici la mama mea unde mai sta de la 1 luna cand mai iesim si noi, nu mai vrea si plange, se potoleste foarte greu.Ce sa fac?
Voi ce faceti in astfel de situatii?
Va pup
Week-end placut
Mada28 si Luca
cecilia L spune:
Mada 28, Adevarat a inviat!
Legat de ploansul dupa mami,noi am trecut de faza asta, acum plange cand e alintat, ba vrea la mine-ba la tati...si tot asa, deci o sa treaca si starea asta cu putina rabdare.....sunt patita.
Luy
Bettysanatate multa.
Roxana, nici nu-mi pot inchipui cum este sa-i faci analize, noi nu am facut nimic pana acum, pt mine vb in ''limbi straine''despre ce analize faceti voi acolo....oricum ma bucur ca sunteti bine.
gata ma striga ......ma-me
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
slippers76 spune:
Luy, multumim mult de urari si poezioare. Asa urari n-am mai primit niciodata. Ne-ai impresionat la lacrimi.
Pupam bebeii bolnaviori si mamicile lor necajite.
Fac capitol nou acusica.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Annisia spune:
quote:
Originally posted by melaniatud
Si nu ma pot abtine sa va arat niste fete de parinti responsabili
http://good-times.webshots.com/photo/2249330500103026645WzIWaV
Poza asta imi aduce aminte de Annisia
Chiar mamico Annisia ce sporturi extreme ai mai practicat de Paste?
In afara de excesul de miel si oua!!
Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)
Te referi la faptul ca ati plecat cu masina de la munca? Pentru ca alte inconveniente zau daca gasesc... La mine ar fi mai greu sa o fac. Hai ca daca iau dubita lui B, nu-i bai. Dar sa iau tancul la gratare, eheheee... Bai, tu imi dai idei mie, auzi?! Deci daca vedeti una bucata pe shtrase, sa stiti ca nu a inceput razboiul; e doar Annisia - pleaca la mici si berici... Hihihihihi...
Excese culinare nu facui soro. Pai alta treaba nu am? Sunt atatea alte excese care ma asteapta si eu sa ma opresc la indopat?
Am facut abuz de km, insa... Si nu ma linisteam daca nu aveam maine botezul nasicii. Asa ca a trebuit sa ma opresc doua zile in Buc, apoi o iau din loc... Dadui o tura la cumparaturi, 20 de mii de vizite si sa vad ce imi coace mintea de o freza ceva. Coafeza mea nu are deschis duminica, parca... Vad eu ce si cum. Daca nu, ma limitez la o placa si gata...
Yannis e campion in toate cele, cum stiai deja. Deja cu vorbitul ca vorbitul, dar a inceput sa ne si certe, frate. E precoce Pishtone, nu gluma... Cred ca intr-o luna merge singur. Se ridica si paseste, dar sa aiba de ce sa se sustina, deocamdata. I-am luat un ham din ala, care sa il ajute sa stea pe pishere. Cu mancatul; baloteaza la greu. I-am scos biscuitii si cerealele ca incepuse sa ia proportii si stiu pe pielea mea ce inseamna sa ai prea multe kile (la batranete, ca excesul asta de bebe se va vedea mai tarziu)... Orisicum, vreau sa incep sa-l trec pe mancare normala si sa stea cu noi la masa. Se apropie timpul despartirii de cuib si mama numai de borcanelele lui n-o sa stea...
Facui si poze, desigur, dar nu le pot pune pe net (ieste niste oameni pe acolo, daca ma intelegi). Ti le arat in particuler. Id-ul lu' mandea e rannisia.
Pup toate fetele si mai lasati munca, trebe si distractie la casa omului! Ca doar o viata avem, iar tineretea asta zboara atat de repede....
Micul Yannis creste mare