Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Bikmaria uite aici:
http: // www .reclamamascata .ro/products/301-creme_pudra_lotiuni_uleiuri/3633-chicco_zanzano_lotiune_pentru_intepatura_tantarilor_tip_creion_10_ml.mbs
vezi ca am bagat niste spatii in link ca sa mearga
vad ca nu merge de nicicum

da atunci cauetare pe google: crema tantari bebelusi si o sa iti apara primul link: Chicco Zantano.....
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ROX,PAPANASH va faceti mila si de mine ? luati-ma si pe mine cu voi la doctor ,eu am un stres ca TEO nu prea vorbeste ,dar sunt si mai stresata ,am impresia ca mananca prea mult ,off,am impresia ca mananca prea mult la o masa ,ea mananca doar 4 mese pe zi :7-00 240 ml lapte ,11-00 doua pahare de iaurt +o banana maricica ,15-30 piure din cartof ,morcov ,conopida ,brocoli si carnita de pui (peste 250 gr),iar la 20-30 240 ml lapte .La noua cel tarziu adoarme si se mai trezeste la 7 dimineata .Asta a mancat ea astazi .Nu pare grasa ,are la opt luni 74cm si 9100gr ,credeti ca trebui sa-mi fac griji?
SABINA felicitari pentru GHEO cel plimbaret si vorbaret.

Mergi la inceput

BETTY multumesc mult ,am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Azi am tras chiulul dar din motive obiective. Tati a facut o boacana in setarile computerului meu si azi s-a apucat sa o repare. Inca lucreaza. Eu abia am asteptat sa culc fata ca sa dau iama la al ei si sa scriu si eu ceva.

Deci, fost azi la dr, chinuit copilul crunt la analize, i-au spart vena, s-a coagulat sangele imediat si a fost nevoie sa le repetam. Una peste alta vestea buna este ca au iesit bune, mai putin niste limfocite marite peste limita. Ele indica o infectie usoara, insa restul sunt perfecte. Apropos, am facut si Ca si Fe si sunt foarte bune, apropos de grijile legate de anemie, nici pe departe asa ceva.

Buuun. Fost si la pediatra si la ORL. Urechea este mai bine, nasul usor infundat, nici un alt semn de nimic. Inteleg ca este o viroza super usoara si ceea ce il supara nu este nicicum raceala asta. Dr ORL zice ca e limpede acum la timpan, doar usoara inflamatie, dar se vede bine si nu crede ca urechea ii da mai mult decat un discomfort, nu dureri mari si nu justifica singura crizele de plans. Probabil dintii sunt mai degraba cauza, ma ingrozeste daca o va tine asa pana ii ies. Cam asta a fost concluzia ambilor de altfel, ca probabil dintii dau crizele de istericale, otita usoara a fost o pura nimereala.

Cam asta de la noi, azi a fost mai bine, spre seara chiar linistit. Baleste insa foarte foarte tare, nici nu stiu ce dinte ii iese mai intai.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Maria, nu stiam ce e cu tine, acum ti-am motivat absenta, va sa zica si pe tine, ca si pe prisi, te saboteaza oamenii de la cablu . Nu stiu ce sa zic despre ingrijorarea ta. Avand in vedere ca Teuta nu papa decat cele 4 mese in 24 de ore... Intr-adevar, cantitatile sunt duble fata de ce papa Maria mea, dar Maria papa in plus si tzitzi ( cantitate care nu e masurabila ) dupa masa de dimineata, inainte de culcare si de circa 2 ori in cursul noptii. Si, la urma urmei, unii copii pot fi mai mancaciosi... Daca pediatrul iti spune ca e totul OK, nu vad de ce te-ai ingrijora.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Uitasem sa va spun, luni iar la control la ORL, sa ma asigur ca totul va fi bine cand plec. Tot azi i-am recoltat si IgE si Phadiatop sa vedem cum stam cu terenul alergic, insa acestea nu au fost facute la urgenta.

Carpatina, uitasem de telepatie.

Luy, las ca s-au terminat mancarurile greoaie, o sa te refaci dupa ele. Ce as baga eu o ciorba de miel...

Melania, pupam baiatul scump. Te asigur ca sta mult mai bine ca Andrei. Si cu bunatatile alea te-ai cam riscat, al meu cred ca se infingea in ele.

Cecilia, pacat ca nu mai mergeti. Eu zic ca si in camera era bine si mai ieseati din cand in cand. Dar tu stii mai bine.

Yaia, bine ati revenit. Ma bucur ca totul a decurs ok, vad ca numai probleme minore. Cum adormea Tudor in patutul pliant? Cu mare scandal sau rezonabil? Cu mancarica a fost ok? Interesanta treaba cu pozitionarea in avion, e bine de stiut.

Offf, am laudat prea tare baiatul ca vad ca striga de la el din camera. Sper sa dormim noaptea asta.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

sa va-nveseliti putin:
culmea agriculturii: sa ari Calea Victoriei cu boii din guvern
culmea prostiei : un politist blond
culmea culmilor: mutul ii spune surdului ca orbul se uita la ei
culmea masturbarii: torni putin cilit si nu mai trebuie sa freci deloc

Mergi la inceput

Betty, probabil nu papa de la raceala, este normal. Scaderea totala este relativa, insa, nu stii daca pe 28 facuse pipi sau kk sau nu, poate a stat altfel pe cantar, etc. Dar avand in vedere ca e bolnavior probabil o scadere mica tot a fost. Cred ca ar fi bine sa il tii sub observatie, 3 zile e putin sa poti trage o concluzie. mamica incercata.

Maria, Fenistil gel cred ca ii poti da. Parca mie imi daduse voie pediatra la Alex pe la 6 luni, insa nu sunt sigura ca pe prospect scria ca se poate.

Teodora, voiam sa iti dau mesaj azi dar am zis ca mai bine iti scriu. A hapait baiatul meu spaghetele alea de la Hipp, ar mai fi bagat un borcan. Baiatul lui mama, mort dupa papa italieneasca. Am fost nevoita sa prestez rapid niste paste si un sos mai ciudatel pentru Alex, ca voia si ea. Maine cica ne scoate tati la restaurant.

Loredana, eu nu sunt deloc pro premergator.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by betty78
Yaia felicitari pentru noua tehnica,...eu le-am aplicat pe toate, dar cand are zile in care nu vreau nu mananca nimic.

Da, stiu cum e! Cand isi suge buza de jos de durere de gingii in loc sa o deschida maaaare sa pape...cunoastem, din pacate!
Multi pupici lui Mario frumos si bolnavior, sa-si revina repede. Vai, ce ati mai tras si voi!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Maria, eu deja sunt pe lista cu suspecti bolnavi la cap de la Medicover, deja ma stiu toti aia paranoica si zambesc complice cand ma vad. Azi musiu s-a gasit sa baleasca la greu acolo, motiv pentru care mi s-a reamintit ca totusi e perioada de dentitie si poate de aceea plange. Ce sa mai zic...De vorbit el nu vorbeste deloc, a vorbit mai demult, acum numai "aaa" "eee" si "hmhmhm". Cu asta nu ma agit, INCA, avand in vedere ca Alex cea cu limbarita era ca si muta - se rezuma doar la plans - pana pe la 10-11 luni.
Legat de mancare, mi se pare normal. Andrei papa 2 bibe pe zi, in total 400-420 ml. Si inca 3 mese diversificate de 200 gr - deci vreo 600 gr. Per total pare tot cam cat papa Maria. Insa il mai tin eu, ca altfel ar papa 250 gr macarica la o masa. La laptic nu prea se inghesuie. Si nici nu e grasa fata, este absolut normala.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput