Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza ! Ieri am lipsit motivat, iar mi-a fost rau, nici acum nu pot spune ca mi-e bine, dar macar acum e suportabil si ma gandesc ca sunt slabita si pt ca ieri n-am mancat. Cred ca mi s-a tras de la ciorba de miel mancata miercuri seara, se pare ca-n ultima vreme am devenit tare "sensibiloasa". Uffff, tare nasol e.
Am citit de bebelusi suferinzi si bolnaviori , vad ca Mario trece dintr-una in alta, offf, saracutii de voi, cred ca te simti la capatul puterilor, Betty .
Si Andreiutzul de Nana a racit ... Numai asta va mai lipsea... Rabdare si calm, mamico, o sa treceti si peste asta !
Iar Andrei de Rox multe mai patimeste si el, sper sa-i dati de capat cu analizele alea, sa vedeti cauza si sa vi se dea un tratament care sa aiba rezultate !
Ripley, imi pare tare rau ca ne dai asemenea vesti ! Multa, multa sanatate le dorim printeselor tale. Cred ca ati trecut printr-o sperietura zdravana, of...
Lavinia, sper ca dulcetzica ta frumoasa sa-si fi pierdut pofta de mancare doar temporar, din cauza vaccinului. mamica ingrijorata.
Gabitz, voi cum ati trecut de vaccin ? Sper ca nu ai scris deja, ca nu-mi mai amintesc

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Felicitari pentru Marunzika si Sabina !!!
Fotografiile voastre sunt minunate, iar castigarea acestui concurs nu este decat o recunoastere a acestui fapt.

Mergi la inceput

Sunt tare iute de picior
Si-s si foarte iscoditor
Desi mamica le-a baricadat
Sertarele nu mi-au scapat !

Sunt tare vesel, rad mereu,
Stau in picioare - nu mi-e greu !
Sunt un voinic si-un dragalas
Seman cu mami: sunt un papanash !

La multi ani ! sarbatoritilor de astazi :

nazdravanul Andrei de papanash
rasfatatul Matteo de piccaflor
frumosul David de mami25_7
papanashul Andrei de Carmenita
si bineinteles, Mariei Sale
printesa Ebonee de danielle

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, bucurandu-i pe parinti cu nazbatiile voastre !

Mergi la inceput

crishtina, te inteleg cu maseaua, ca am incercat si eu asemenea "placeri" acum cateva luni. Bine, la mine nu a fost cazul de scos, pt ca era o masea care facea parte dintr-o lucrare. Mi-a lucrat la ea "pe viu", atunci Maria era alaptata exclusiv si mi se parea prea complicata varianta cu mulsul si dat la biberon, mai ales ca ea in afara de tzitzi... nu stia alt fel de-a manca. Dureros, intr-adevar. Brrrr, nu vreau sa-mi amintesc. Stiu doar ca atunci cand nu am mai suportat durerea ( noaptea ) am luat Nurofen simplu, mi-au zis ca e voie, chiar daca alaptez.
Sper sa rezisti pana ajungi acasa, iti tin pumnii !
Cred ca Robert e mortal cand face cu mana, iar voi va topiti cand il vedeti.

Mergi la inceput

Ha ca vad ca am ramas de bantui singura pe-aici... Deh, tati e la munca, printesa imi dormiteaza in brate... Iar mie mi-a fost dor de voi

Mergi la inceput

Melania, si Maria ne pupa in felul ei, mai mult pe mine adica ( nah, daca eu stau cu ea tot timpul, iar tati din cand in cand e mai tepos ). Deschide guritza si ma suge de obraz, uneori ma apuca si cu mantele de fata. Iar cand sta la mine in brate si da capul pe spate, sa ma priveasca in ochi si sa-mi zambeasca .... ma pierd cu totul.
E uimitor cata fericire iti poate darui un copilas doar cu gesturi marunte, firesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Luy,au plecat musafirii?
Mai bine tragi si tu un pui de somn ca sa te refaci! sa treaca raul

Felicitari Maruntescu si Sabinescu... Da' .. stiti ca si cu poze castigatoare si fara, voi tot speciale sunteti

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Luy, cum mai e cu mancarea la voi? Ce mancati?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Plecat musafiri miercuri dimineata, mi-am recapatat teritoriul din sufragerie ! ( si implicit accesul la net )
Nu ma mai culc langa ea, ca acusi se trezeste si daca apuc sa atipesc si nu dorm ca lumea macar o ora, mai mult ma zapacesc de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Duamna Carpatina, am sosit! Aici sunt, la apel! Dar nu am timp sa scriu mai nimic. Dar v-am citit din urma...oarecum! Scriu cand am mai mult timp, poate mai pe seara.
Suntem bine, calatoria a primit calificativul bine spre foarte bine...avand in vedere ca a fost cu bebe. Povestesc ce si cum mai tarziu.
Va pup acum, trebuie sa fug.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput